Kødpie med chili og ingefær

13784

4 pers.

Danmark

 

1 spsk. olivenolie

400 g hakket oksekød

2 fed hvidløg hakket fint

1 rød chili i tynde ringe (kan udelades)

2 cm frisk ingefær, fintrevet

250 g champignoner i skiver

1 dl bouillon

1 spsk østerssauce

1 spsk. soja

2 baby bok choy eller ½ spidskål i kvarte

Frisk koriander

1 pakke butterdej

1 æg

 

Tilbehør

Grøn salat

 

Steg kødet i olie og kom løg, chili, ingefær og svampe       ved.

 

Kom bouillon, østers- og sojasauce og halverede bok choy (eller skiver af kålen) ved.

 

Kom koriander, salt og peber i.

 

Hæld farsen i et ildfast fad, rul butterdejen ud og læg det over farsen. Forsegl kanten med vand eller mælk og pensel med æg.

 

Bages ved 200G i 40 min.

 

Serveres med grøn salat til.