Kyllingepie med sennepskorn og ærter

13783

4-6 pers.

Danmark

 

3 plader optøet butterdej

 l æg

 

Fyld:

1 spsk smør

2 løg

2 fed presset hvidløg

3 forårsløg

1 gulerod

2 tsk sennepskorn

1 tsk timian

750 g kogt eller stegt kyllingekød i terninger

2 dl ærter

1 dl cremefraiche 38 %

1 spsk majsstivelse

2 spsk vand

Salt, peber

 

Tilbehør:

Tomatsalat

Brød

 

Smelt smørret i en gryde. Hak løg, skær gulerod og forårsløg i skiver og rør det i. Tilsæt krydderier og lad det simre i ca. 5 min.

 

Læg kyllingekødet i en tærteform. Fordel løgblandingen og ærter over.

 

Rør cremefraiche, vand og majsstivelse sammen og hæld det over.

 

Drys med salt og peber.

 

Rul butterdejen ud.

 

Tryk en dejstrimmel fast i kanten af formen. Pensl med æg og læg et dejlåg over. Tryk det godt fast i kanter, pensl med æg og lav et par små dampsnit i låget.

 

Bag pien ved 180G i ca. 30 min. og server med tomatsalat og brød.