Pie med kylling og majs

13791

4-6 pers.

Chile

 

Pastel de Choclo


9,6 dl frosne majs
8 blade frisk basilikum, finthakket (eller 1 tørret tsk. - smuldret)
1 tsk. salt
3 spiseskefulde smør
2,4 dl mælk
4 store løg, hakket
3 spiseskefulde olie
500 g hakket oksekød
Salt og peber efter smage
1 tsk. stødt spidskommen
2,4 dl sorte oliven
2,4 dl rosiner
2 stykker kogt kyllingebryst, skåret i terninger eller strimler
2 spiseskefulde konditorer sukker

Forvarm ovnen til 225G.


Varm majs, basilikum, salt og smør i en stor gryde.

Tilsæt langsomt mælken under konstant omrøring indtil blandingen tykner.

Kog over svag varme i 5 minutter.

Stil det til side mens kødfyldet tilberedes.


Steg løg i olie, indtil de er bløde og ved svag varme.


Tilsæt det hakkede kød og rør til de bruner.


Dræn fedtet fra panden.

Tilsæt salt, peber og stødt spidskommen.

Brug et ovnfast fad til pien. Spred løg og hakket kødblandingen i bunden af ​​fadet, så arrangeres oliven og rosiner ovenpå.


Placer kyllingestykkerne på toppen.


Dæk fyldet med majsblandingen, drys derefter på konditorer sukker.

Bages i ovnen i 30 til 35 minutter indtil skorpen er gylden brun.

Serveres varm.