Gryderet med bacon og paprika

2970

4 pers.

Danmark

 

1 stort løg        

l rød peberfrugt                     

Smør eller margarine             

3-400g svinebov uden ben    

75g bacon       

2 dl. bouillon  

l kinakål          

2 tomater        

Salt                 

¼ tsk. paprika

Peber              

1-2 spsk. citronsaft               

l dl. piskefløde eller creme fraiche                

Hakket persille                      

 

Løg og peberfrugt renses, hakkes fint og svitses i fedtstoffet, til det begynder at tage farve.

 

Kød og bacon s kæres i strimler, tilsættes og brunes let. Der spædes med bouillon, og det koges derefter ved svag varme, ca. 30 min.

 

Den skyllede kinakål skæres i skiver. Tomaterne dyppes i kogende vand, flås og skæres i mindre stykker og kommes i.

 

Retten krydres og koges, indtil kålen er mør.

 

Til sidst tilsættes fløde (creme fraiche), og der drysses med hakket persille

                     

Serveres med ris pilaf.