Gryderet med chili og paprika

2961

4 pers.

Danmark

 

500g svinekød, bov eller nakke                   

50g bacon     

Salt, peber      

l fed hvidløg     

1 ½ tsk. paprika                    

3 løg               

Smør eller margarine             

l ds. tomater - ca. 400g         

2 spsk. mild chilisauce           

2 laurbærblade                      

 

Kødet skæres i terninger og baconen deles i mindre stykker. Baconen brunes på panden og lægges i en gryde. Kødet brunes i baconfedtet. Kødet lægges i gryden og krydres med salt, peber, paprika og det pressede fed hvidløg.

 

De pillede løg skæres i skiver og gyldnes på panden i lidt smør eller margarine og kommes i gryden. Chilisauce, tomater og laurbærblade tilsættes.

 

Retten koges ved svag varme, til kødet er mørt og den smages til.

 

Serveres med løse ris og en skål salat.