Gryderet med citron og ingefær

4185

4 pers.

Danmark

 

500g magert svinekød

1 spsk. frisk reven ingefær

1 spsk. citronsaft

2 porrer

2 gulerødder

2 peberfrugter

200g bønnespirer

2 spsk. majsolie

½ bdt. persille

½ dl. bouillon/vand

Salt og peber

 

Snit kødet i blyantstykke strimler på ca. 5 cm.. Bland dem med ingefær og citronsaft.

 

Skyl og rens grønsagerne. Snit grønsagerne i tændstiktynde strimler på 5 cm.

 

Varm 1 spsk. olie op i en tykbundet gryde og sauter kødet i 2 min. Tag kødet op af gryden. Rengør gryden og kom frisk olie i. Sauter grønsager og bønnespirer i 2 min. tilsæt kød og bouillon/vand, og lad retten få et kort opkog.

 

Smag retten til med salt og peber og drys med finthakket persille.

 

Serveres med løse ris og soyasauce.