Gryderet med hvidløg og peberfrugter

8103

6 pers.

Italien

 

750 g svinekød i terninger

¾ dl olivenolie

2 gule og 2 røde peberfrugter

6 store fed hvidløg

8-10 friske salvieblade

2 spsk. mel

5 dl tomatjuice

4 dl vand

Salt

 

Varm olien i en tykbundet gryde og brun kødet let på alle sider. Tag det op.

 

Befri peberfrugterne for stilk og frøstol og del dem i store terninger. Rist dem i den varme olie sammen med de pillede, skivede hvidløg og de let snittede salvieblade. Drys melet over og lad det riste med et øjeblik, inden kødet det blandes i. Hæld tomatsaften, der er blandet med vandet, over og bring retten i kog. Rør af og til, indtil den er kommet i kog.

 

Drys lidt salt i, læg 1åg på, skru ned og lad retten simre 1 time.

 

Server sammen med nykogt pasta eller ris.