Svinekød med barbecue og ris

5513

5-6 pers.

Danmark

 

¾ kg. skært svinekød

50g smør

1 løg

2-3 stk. porrer

½ dl. eddike

1 dl. ketchup

3 dl. vand

2 spsk. farin

1 spsk. engelsk sauce

1 tsk. salt

1 knsp. cayennepeber

 

Kødet skæres i terninger, vendes i mel og brunes i smør, lægges i et ildfast fad, løg og porrer i skiver drysses over. De øvrige ingredienser blandes og hældes over. Fadet sættes i ovnen med låg i ca. 1 time ved 200G – på nederste rille.

 

Serveres med ris og flütes

 

BEMÆRKNINGER:

 

Smager dejligt.

 

Jeg brugte 500g småkød, ½ løg og i stedet for engelsk sauce brugte jeg Indonesisk Ketjap manis. Der er ikke væde nok hvis opskriftens mål overholdes.

 

Retten smager også dejligt dagen efter.