"Velbekommen" til Allan´s Opskriftssamling  

Opskriftssamlingen indeholder ca. 14.500 opskrifter for øjeblikket. 
Den er tænkt som en hjælp til både, at give hverdagsmaden et pift opad, samt at få nye ideer til gæstemaden.
Af gode grunde, har jeg ikke smagt på alle opskrifterne, så derfor kan jeg ikke stå inde for mål, gram og vægt. De opskrifter, som jeg har sat tænderne i, vil der være en * og en kommentar under BEMÆRKNINGER.
Når du har prøvet én af opskrifterne, er du meget velkommen til at sende en kommentar, du skal bare huske at skrive opskriftens nummer og navn. Jeg vil derefter indskrive dit navn (hvis du vil), samt kommentaren til opskriften. Det kan handle om, hvad du syntes om retten eller om du har tilsat/fjernet nogle ingredienser.
Jeg bruger selv vurderingen: god, dejlig eller pragtfuld.

Send mig en kommentar


Du er også meget velkommen til at sende dine gode opskrifter - gerne med land og hvem den kommer fra.

Send en ny opskrift


Umiddelbart ser opskriftssamlingen lille ud, men brug lidt tid i starten for at finde rundt. Det er simpelt nok, det starter ved hovedpunkterne og så forgrener det sig ud til 164 mellempunkter. F.eks. klik på forretter - fiskeforretter - navnet på opskriften og opskriften popper op. Brug "Tilbage" knappen, for at komme tilbage til udgangspunktet.
Hvis du har et spørgsmål om mad, så er du velkommen til at sende spørgsmålet og jeg vil efter bedste evne samt hjælp fra andre kokke, besvare dit spørgsmål.

Skriv et spørgsmål

Jeg har samlet et par faglige køkken/mad udtryk her


Med de madglade hilsner
Allan, Kok

Smag er noget underligt noget, vi alle sammen har vel hørt, at den eller den laver de bedste frikadeller osv. man kan diskutere det intenst, men man bliver sjældent enige.