Wienerbrød
AA - Wienerbrødsdej
Abrikos-sveskehorn med gaio og vanilje
Appelsinhorn med appelsinmarmelade og kakaoglasur
Appelsinstang med mandler og tesukker
Berliner pfannkuchen med frugtmos og vaniljesukker - Tyskland
Berliner pfannkuchen med kanel og æbler
Birkesbrød med citron og honning - Tyskland
Blåbærstænger med florsukker og smør
Boller med chokolade og fløde
Boller med creme og glasur
Boller med mørdej og vandbakkelsesdej
Borgmesterstang med marcipanmasse og nødder
Brunsvigerstang med kanel og puddersukker - Amerika
Butterdej med kanelsukker
Chokoladeboller med creme og jordbær
Chokoladesnegle med smør og vanillesukker
Cremeboller med fløde og vaniljesukker
Cremeboller med glasur og vanillesukker
Cremeboller med kardemomme og vanille
Donuts med banan og honning - Amerika
Donuts med kakao og æblemos - Amerika
Donuts med kakaopulver og æblemos - Amerika
Fastekringler med margarine og mælk
Fastelavnsboller med farin og kardemomme
Fastelavnsboller med mandler og rosiner
Fastelavnsris
Fastelavnssemler med flødeskum og marcipan
Fastelavnsringe med flormelis og vaniljesukker
Fletbrød med smør og æblemos
Fødselsdagskrans med kardemomme og sukat
Fødselsdagskrans med marcipan og snittede mandler
Fødselsdagskringle med konfektmasse og mandler
Fødselsdagskringle med rosiner og sukat
Galopstang med rosiner og sukat
Gærstænger med mandler og rosiner
Hindbærsnitter med sukker og æg
Horn med appelsinmarmelade og mandler
Horn med bagemarcipan og blød nougat
Horn med hasselnødder og æbler
Horn med marcipan og perlesukker
Hvidløgskringle med kardemomme og olivenolie
Irish coffeekrans med farin og whisky
Julekrans med kanel og tesukker
Kaffebrød med koriander og sirup
Kaffehorn fra Tønder med glasur og piskefløde
Kanelkringler med honning og tesukker

Kanelsnegle med farin og krymmel

Kommenskringler med gær og mælk
Krans med rosiner og æbler
Kringle med mandler og portvin
Kringle med marcipan og rosiner
Kringle med rosiner og sukat
Kringler fra Viborg med kardemomme og muskatblomme
Kringler med kardemomme og mandler

Mandel- og citronkrans med kanel og marcipan

Marcipanboller med mandler og rom

Marieboller med mørdej og vandbakkelsesdej

Nøddekrans med grahamsmel og ymer
Paris-Brest kage med creme og vandbakkelse - Frankrig
Pariserboller med hjortetaksalt og vaniljecreme
Smørkage med kagecreme og rosiner

Smørkage med marcipan og æblemos

Smørkrans med marcipan og rosiner
Snegle med kanel og kardemomme
Snegle med kanel og rosiner
Snegle med kardemomme og soltørrede tranebær
Snegle med remonce og romglasur
Snegle med rosiner og sukat
Stang med ingefærcreme og mango
Stang med nøddekerner og æbler
Stjerner med smør og syltetøj
Tehorn med appelsinmarmelade og mandler
Valnøddekringler med grahamsmel og kærnemælk
Vandbakkelseskrans med kiwi og vanillesukker
Vandbakkelseskrans med Minut Cirkel kaffe
Walesboller med butterdej og vandbakkelsesdej - England
Wienerbrød med mandler og vanillesukker
Æblesnitter med butterdej og mandler
Æblestænger med kanel og mandelflager