Deje
AA - Krustadedej med æg og øl - Frankrig *
AA – Tempuradej med bagepulver og æggeblomme
AA - Tempuradej med mel og æg
Ananas Orly med piskefløde og øl
Appelsin Beignet med florsukker og øl - Frankrig
Banan beignets soufflé med æg og øl - Frankrig

Bananpandekager med flormelis og is

Beignets soufflé med orangesmag og vanilje - Frankrig *

Blodpandekager med timian og øl

Blåbærpandekager med ahornsirup og vanilje - Amerika
Blå pandekager med daneblu og flødeost
Vafler med kanel og sukker - Spanien
Crebes Gil Blas med cognac og nøddekerner - Frankrig *
Crebes Suzette med appelsin og Grand Marnier - Frankrig
Flamberede hindbærpandekager med hindbærvodka og is
Friturestegte boller med kanel og rød bønne pasta - Japan
Fyldte pandekager med farin og kokos - Indonesien
Grahamspandekager med syltetøj og vaniljeis
Jomfru A.C. Dragsteds æbleskiver med citronskal og kardemomme
Jordbær Beignet med bagepulver og florsukker
Jordbærpandekager med ananas og fersken
Kaiserschmarren med citron og flødeost - Østrig
Kaiserschmarren med mørk rom og vaniljesukker - Østrig
Kanelpandekager med sesam og svesker
Klatkager med bær og kardemommefløde
Klatkager med citron og kardemomme
Kokospandekager med citrusfrugter og æble
Kræmmerhuse med tre slags fyld
Mini pandekager med dadler og æbler
Pandekage-lagkage med creme og øl
Pandekager fra Ærø med  kompot og svinefedt
Pandekager med abrikosmos og æbler
Pandekager med abrikos og mandler

Pandekager med ahornsirup og bagepulver - Amerika

Pandekager med appelsincreme og mandelflager
Pandekager med appelsincreme og marcipan - Frankrig
Pandekager med appelsinsauce og cocktailbær
Pandekager med appelsinskum og flormelis
Pandekager med avocadocreme og honning
Pandekager med blåbær og honning-yoghurtcreme
Pandekager med blåbær og yoghurt - Amerika
Pandekager med brombærsyltetøj og vanillecreme
Pandekager med citron og kardemomme

Pandekager med citronsmør og nødder

Pandekager med citronvand og æg

Pandekager med citrusfrugt og svesker

Pandekager med cognac og æblemos
Pandekager med creme fraiche og hindbær
Pandekager med frugtcreme og honning
Pandekager med Grand Marnier og hindbær
Pandekager med honning og kardemomme - Indien
Pandekager med jordbær og mandler

Pandekager med jordbærsorbet og pebermynteblade

Pandekager med kardemomme og vanillesukker
Pandekager med kirsch og pærer - Mexico
Pandekager med klementiner og orangesauce
Pandekager med kvark, honning og rosiner
Pandekager med kærnemælk og vanille - Amerika

Pandekager med mandler og æblesouffle

Pandekager med mandler og øl sirupsauce
Pandekager med mørk rom og rosiner - Østrig
Pandekager med ris og safran - Sverige
Pandekager med sommerbær og yoghurt
Pandekager med æblemos og marengs

Pandekagesnitter med kanel og æblekompot

Pandekagetærte med orangemarmelade og syltede mandariner
Pandekagetårn med vanillesukker og æbler

Pletter med citron og rosiner

Rismels pandekager jordbær og tykmælk

Rådhuspandekager med abrikosmos og creme
Rådhuspandekager med hvidtøl og mandler
Safranpandekager fra Gotland med mandler og ris - Sverige
Sandvafler med kartoffelmel og æg
Sneboller med flormelis og mandler
Struver med flormelis og syltetøj
Stå pandekager med citronskal og vaniljestang - *
Svupsak med brændevin og æg
Tortillas med ananas og is
Vaffelruller og kræmmerhuse med kardemomme og vaniljesukker
Vafler med afsvalet smør og flødeskum
Vafler med kærnemælk og vaniljesukker
Vafler med appelsin og yoghurt med appelsinsmag - Belgien
Vafler med banan og Peanut Butter - Amerika
Vafler med fløde og kardemomme
Vafler med Curacao og frossen ananasfløde
Vafler til kagedåsen med bagepulver og kartoffelmel
Vandbakkelser med chokoladeglasur og piskefløde
Yorkshirepudding med fedt og æg - England

Æbleklatkager med hvidtøl og kardemomme - Sverige

Æblepandekager med kanel og muskat
Æbleskiver fra Bayern med citron og rom - Tyskland
Æbleskiver fra Sønderjylland med kærnemælk og svesker
Æbleskiver fra Ærø med kardemomme og svesker
Æbleskiver med calvados og farin
Æbleskiver med citron og kardemomme
Æbleskiver med citronskal og æbler