Dessert saucer  
Abrikossauce med cognac og vanilje - *
Abrikossauce med sukker og vand - *

Ahornsirupssauce og ingefær og kanel

Amlou med honning og nødder - Marokko
Appelsinsauce med citron og sukker
Chantilly creme med cognac og vanilje - Frankrig *
Citroncreme med smør og æg
Citroncreme med kanel og syrnet fløde

Creme med mælk og nelliker - Brasilien

Ferskenkompot med appelsinsaft og sukker
Flødeskum med honning
Frugtsauce med abrikos og kokosmælk
Fåremælk med vanille og æg
Hvid chokoladecreme med smør og vanille - Holland
Hytteostsauce med appelsinjuice og honning

Is-sauce med honning og kaffe

Jordbærsauce med orange og sukker

Jordnøddesauce med chili og tamarinde - Brunai
Kaffelikørsauce med Kahlua og perlesukker

Kagecreme med maizena og vanille

Kokosnøddesauce med salt og sukker - Cambodia

Kanelsauce med honning og smør

Karamelsauce med piskefløde og vaniljesukker
Karamelsauce med maizena og æg
Kirsebærsauce med citron og kanel - *
Kokossauce med farin og mørk rom
Lagkagecreme med appelsin og cappuccino
Limesauce med sirup og smør
Mangosauce med lime og passionsfrugt
Marcipansauce med mælk og æggeblommer
Moscato sirup med blommer og granatæbler

Nøddesauce med chokolade og vanille

Peanutbutter sauce med majssirup og vanillesukker - Amerika
Portvinscremesauce med piskefløde og vanille
Råcreme med appelsinlikør og piskefløde
Råcreme med flormelis og piskefløde
Smørcreme med sukker og æggeblommer
Tjinuskisauce med sukker og vanille
Vanilje creme med mælk og sukker - *
Vanilje creme med mælk og æggeblommer - *
Vaniljesauce med fløde 13 og piskefløde - Sverige
Varm karamelsauce med kakao og sirup
Vincremesauce med appelsin og piskefløde
Æblesauce med kanel og muskat - Amerika
Æggecreme med hvidvin og marsala - Italien
Øl-sirupsauce med ahornsirup og guldøl