Desserter

AA - Cigarette Russe med chokoladeovertræk

AA - Florentinerdej med cloukose og hasselnøddeflage
Abrikosdessert med abrikoslikør og mandler
Abrikosdessert med appelsinsaft og makroner
Abrikoser i appelsinsirup og vanillefromage
Abrikoser med flødeskum og marcipan
Abrikosskum med mandler og æblemost

Ananas Flambé med honning og lime

Ananas med abrikossauce og creme fraiche
Ananas med basilikumsirup og kiwi - Amerika
Ananas med fromage og Grand Marnier
Ananas med frugtsalat og valnødder
Ananas med limejuice og vanilje
Ananas med mandler og portvin

Ananasrand med cocktailbær og æblemost

Ananas Royale med ferskner og jordbær

Appelsindessert med appelsinjuice og æg - Brasilien

Appelsindessert med appelsinskal og nelliker
Appelsindessert med Cointreau og vanilje
Appelsindessert med dadler og orangelikør

Appelsin Flambé med hasselnødder og honning

Appelsiner i sukkerlage med rosenvand - Cambodia

Appelsiner med appelsinlikør og mandelcreme

Appelsiner med appelsinsorbet og Sabayonnecreme

Appelsiner med dadler og makroner - Marokko

Appelsiner med kanelcreme og nødder
Appelsinkurve med piskefløde og æg

Appelsinmarinerede bær med citron og Cointreau

Appelsin- og chokoladefondue med frugt
Appelsin ris med piskefløde og sukker
Appelsinsalat med appelsinjuice og flødeskum - *
Appelsinsalat med flødeskum og gelé - Frankrig *

Appelsinsalat med marcipan og rosiner

Appelsinskiver i lage med nødder - *
Appelsinsnegle med bananer og hvidvin
Arme Riddere med banan og æbler
Arme Riddere med jordbærsyltetøj og vanilje

Arme Riddere med kanel og æbler

Arme Riddere med mandler og marcipan

Avocadocreme med lime og sukker - Brasilien
Avocado Todhunter med brøndkarse og frugtsaft
Bagt agern squash med ahornsirup og brunt sukker - Amerika
Bagt frugt med honning og vaniljeis - Amerika
Bagte grapefrugter med makroner og rosiner
Bagte æbler med hasselnødder og kokosmel
Bagte æbler med honning og ingefær

Bagte æbler med kanel og pekannødder

Bagte æbler med mandler og rom
Bagte æbler med pistaciemasse og pistacienødder
Bagte æbler med rabarber
Bagte æbler med sesamfrø og sirup

Bagt ost med hyben og Bakchoi

Baklava med citron og kardemomme - Afghanistan
Bananasplit med chokolade og vanilleis
Banandessert  med appelsinlikør og mandler
Banandessert med kardemomme og nødder - Indien
Banandessert med kiwi og orangelikør

Banandessert med marengs - Brasilien

Banankage med cognac og nelliker
Banan Nuggets med vanilje og wontondej - Cambodia
Banan og kiwi i hvidvinsgelé
Bananer Foster med bananlikør og mørk rom - Amerika
Bananer i sirup med kanel og nelliker - Brasilien
Bananer kogt i kokosmælk og sukker - Cambodia
Bananer Martinique med rom og vanille - Frankrig

Bananer med appelsinmarmelade og mandariner

Bananer med citronsaft og rom - Brasilien
Bananer med honning og pomelo
Bananer med honning og sesam - Kina
Bananer med kanel og mandler
Bananer i dej og florsukker - stegte - Indonesien
Bananer i butterdej med flødeskum og te - Indonesien
Banankugler med bagepulver og flormelis - Indonesien
Banan-risdessert med honning og vanilje - Cambodia
Black sticy rice med kokosmælk og mango - Østen
Blanc Manger med bær og marcipan - Frankrig

Blodappelsiner med appelsinlikør og sukkerlage - Spanien

Blommer bagt med Sherry Heering
Blommecapaccio med granatæbler og Moscato sirup
Blommer i Amaretto og vanille

Blondekager med abrikossorbet og frossen fløde

Boller med kardemomme og mandelfyld

Bondepige med slør med danablu og rugbrød
Bondepige med skør med blommer og æblemos
Bondepige med slør med tyttebærmarmelade og æblemos
Brombær bagt i creme med mandler

Brombær Fool med citron og flormelis

Brombærtrifli med makroner og vanillecreme
Brændte figner med chokolade og cognac - *
Brødbudding med abrikosmarmelade og rosiner
Brødbudding med bagepulver og sirup - Amerika
Brød og smør budding med kanel og rosiner - England
Butterdejsvafler
Bærkompot med citron og hvidvinssauce
Champagnerand med druer og honning
Charlotte med chokoladecreme og flødeskum
Charlotte Russe med citronfromage og vindruer - Frankrig
Chokoladecreme med frugt
Chokoladedessert med peanutbutter og skumfiduser - Amerika
Chokoladefondue med cognac og fløde
Chokoladefondue med frugt og kakao
Chokoladekage med bærsauce og mandler
Chokoladekage med is og jordbærsauce
Chokolademarquise med jordbær og sherryappelsiner - Frankrig
Chokolade_orangedessert med appelsinsaft og honning
Chokoladeskåle med figner og mandler
Chr. IX´s æblekage med ribsgelé og tvebakker
Citrongelé med jordbærpuré og kanel

Citronssoufflé med frugt og marcipan

Citrussalat med lime og rød grape
Cognac og Cointreauvindruer med creme fraiche og piskefløde
Creme med kanel og nelliker - Bangladesh
Daddelblommer med hasselnødder og kanelcreme
Dadeldessert med chili og limesauce
Dampede kager med kokosnød og palmesukker - Cambodia
Dessert med frugter og tykmælk
Dessert med frugt og gulerødder
Dessertskåle med flødeskum og frugt
Desserttallerken med romfromage og ørkenkage
Druegelé med mandelfløde og vaniljesukker
Druesalat med fersken og melon

Englekys med tvebakker og tyttebær

Fragilité med chokolade i hindbærsauce
Fersken Ambrosia med hvidvin og honning
Ferskendessert med daddel og honning - Amerika
Ferskendessert med hvidvin
Fersken i hvidvin og kanel
Fersken med hindbær og ribsgelé - *
Fersken med hindbær og råcreme
Fersken med hvidvin og jordbær
Fersken Melba med hindbær og vaniljeis - Frankrig *
Fersken og kiwisalat med portvin

Ferskner med honning og nødder

Ferskner med mandelmarengs og vin
Festpyramide med marengs og sherry is
Figner i cognac og sherry

Figner i karamelsauce med flødecreme

Filodej med gorgonzola og pærer - Italien

Flamberede bananer med appelsinsaft og cognac
Flamberede figner med ouzo og vanilleis - Grækenland *
Flamberede jordbær med appelsin og røde peberkorn
Flamberet banandessert med appelsin og ingefær - Cambodia
Fondue med brandy og skovbær

Fragilité med kaffecreme og nougat

Franske fristelser med frugtmoussé og frugtpuré - Frankrig
Frisk ost med kardemomme og pistacienødder - Bangladesh
Friturestegt camembert med ananas-kiwisauce
Friturestegte Camenbert med balsamico og hindbær - Frankrig
Frugter i hvidvin - *
Frugter med flødeskum og likørsaft
Frugtfad fra Tosca med ananas og kiwi - Italien
Frugt i gelé med lagkagebunde og vin
Frugt med fløde og vanillekvark
Frugtrand med kanel og ribssaft
Frugtsalat med ananas og grapefrugt
Frugtsalat med chili og ristede jordnødder - Indonesien
Frugtsalat med chokolade og fromage
Frugtsalat med honning og ouzo - Grækenland
Frugtsalat med honning og solbærrom
Frugtsalat med hytteost og nødder
Frugtsalat med ingefær og kokos - Indien

Frugtsalat med ingefær og romcreme

Frugtsalat med jicama og jordnøddesauce - Brunai
Frugtsalat med kiwi og råcreme
Frugtsalat med kiwiråcreme og portvin
Frugtsalat med makronfløde og nødder
Frugtsalat med frugtsaft og myntesauce

Frugtsalat med portvinscremesauce og vanille

Frugtsalat - varm med honning og hvid rom
Frugtspid med ahornsirup i peanutcreme
Frugtspyd med appelsinmarmelade og orangelikør
Frugttrio med marinerede jordbær og tepærer
Fuldkornshalva med cashewnødder og pistacienødder - Indien
Fyldte ananas med cognac creme
Fyldte æbler med mandler og rosiner
Gelérand med frugt og råcreme - *
Gelérand med rabarber og stikkelsbær
Gelérand med flødeskum og stikkelsbær
Gorgonzola med bær og vanille
Gougere krans med bladselleri og muskat - Frankrig
Grapefrugt med marengs
Grapefrugter bagt med farin og sød sherry
Grapefrugtsalat med druer og nødder
Grape med danablue og cayennepeber
Gratin med sommerbær og æggesauce
Gratinerede brombær med creme

Gratineret frugt med hvidvin og æg

Grillede ferskner med gedeost og honning

Grillet ananas med jordbær-rabarberkompot og chili

Grillet banan med chokolade og rørt vanilleis - *
Grillet frugtspyd med kanel og paprika

Grundlovsdessert med creme og rabarber

Gulab jamuns med kardemommefrø og yoghurt - Indien
Gulerods Halwa med kardemomme og rosiner - Indien
Græskar i sød tomatsauce med yoghurtsauce - Afghanistan
Gylden dessert med citrusfrugter og mandelflager
Gylden gelérand med druer og mandariner
Hindbær dessert med Kahlua og makroner
Hindbærdessert med flormelis og piskefløde – frossen
Hindbær dessert med citron og mandler
Hindbær med chokolade og ricottacreme
Hindbærris med citronmelisse og vanille
Hindbærtrifli med makroner og råcreme - *
Hirse a la mande med solsikkekerner og vanilje
Hofdessert med makronbund og marengsbund
Honningglaseret æbler i butterdel med chokolade og solbær
Honningmelon med hindbærpuré og honningis
Honningmelon med jordbær og ingefær

Hvidvinsmarinerede jordbær med citron og sukker - Italien

Hybendessert med vanille og æbler

Hytteost som dessert med ferskner og vanilje
Hytteost som dessert med hasselnødder og syltet frugt
Iles flotantes med efterårsbær og vanille - Frankrig
Indbagt fersken de chef med Grand Marnier og marcipan
Indbagt gorgonzola
Ingefærcreme med citron og mandarin
Ingefærdrømme med chokolade og marcipan
Ingefærmarinerede pærer med tyttebær og vanilleis
Ingenting med koldt hindbærskum
Jordbærdessert med creme og flødeskum
Jordbærdessert med creme fraiche og makroner
Jordbærdessert med cognac og orangelikør
Jordbærdessert med farin og yoghurt
Jordbærdessert med marcipan og vindruer
Jordbærgelébombe med Grand Marnier og solbærsaft
Jordbær i champagne med sukker
Jordbær i myntesirup og rabarber
Jordbær Kreol med ananas og grødris
Jordbær-kvarkdessert med mandler og vanilje
Jordbær marineret i balsamico og peber
Jordbær marineret i rødvin
Jordbær med appelsinsaft og Cointreau
Jordbær med appelsinsaft og creme fraiche - *
Jordbær med citroncreme og piskefløde
Jordbær med hasselnødder og rødvin
Jordbær med honning og råcreme
Jordbær med ingefær og ymer
Jordbær Melba med sukker og vaniljeis - Frankrig
Jordbær med mynte og rabarberkompot
Jordbær med mynte og rødvin
Jordbær med flødeskum og sherry
Jordbær med citronmelisse og yoghurtcreme
Jordbær Pavlova med eddike og vanilleis
Jordbær med flødeost og vanilje - Frankrig
Jordbær på makronbund med creme fraiche og flødeskum - *
Jordbærrand med appelsin og citron
Jordbærrand med chantilly creme

Jordbær-ris med likør og nødder

Jordbær Romaine med flødeskum og vanilje - Rumænien
Jordbær Romanoff med appelsin og Curacau - Frankrig *
Jordbærsabayonne med ribsgelé og vanille
Jordbærsalat med croutoner og marcipan
Jordbærtrifli med jordbæryoghurt og sherry
Jordbærtrifli med roulade og vanille
Kanelpærer i butterdejsreder med karamelsauce

Karamelliseret vanillecreme med friske figner og frugtsaft

Kastanjedessert med creme fraiche og cognac - Frankrig
Kartoffelkage med kokos og vanilje - Indonesien
Kejserinde ris med frugt og vanille
Kirsebær asiette med kirsebærlikør og makroner

Kirsebær Clafoutis med Cherry Heering og creme fraiche - Frankrig

Kirsebærdessert med dej - Frankrig
Kirsebærtrifli med madeira og vanilje
Kiwidessert med Cointreau og muskat
Kiwifrugt i Cointreau med valnøddecreme
Kiwi i hvidvinsgelé med cognac og hassselnødder
Klistrede ris med kokosmælk og sesam - Cambodia
Klistrede ris og mango med kokosmælk og rismel - Cambodia
Kokosdessert med appelsincreme

Kokosdessert med farin og kanel - Brasilien

Kokosdessert med kondenseret mælk og mandel ekstrakt - Brasilien
Kokosdessert med kondenseret mælk og sukker - Brasilien
Kokosdessert med mælk og æg - Brasilien
Kokosdessert med sukker og vand - Brasilien
Kokosnøddedessert med lime og stjerneanis - Cambodia
Kokosnødderis - Brunai
Kokos sne med kokos mel og mælk
Krabbeluer med bagepulver og æg
Krydret appelsindessert med krydderier og rødvin
Kumquats i rødvinsgelé med citron og vaniljeis
Kurve med tre slags fyld
Limoncello marinerede frugter med citronsaft og honning - Italien
Lun hindbærtærte med purésauce og vaniljesukker
Mandariner Asolo med sherry og vindruer - Italien
Mandariner med dajm og likør
Mandarin Klops med grødris og mandler
Mandelbund med hvid chokoladecreme
Mandelhorn med citron og ingefæris
Mandelkage med citron og jordbær - *
Mandelrand med chokolade og iscreme
Mandelskåle med frugt og kokosis - *
Mandelterrine med frugt og jordbærcoulis
Mandel Ost Pinecone med flødeost og forårsløg - Malaysia
Mangodessert med kvark og piskefløde
Mango med creme fraiche og Strega - Italien
Mango med kokosmælk og ris - Brunai
Mango og passionsfrugt dessert med citruslikør og honning
Marcipandessert med rom og syltet frugt
Marcipanrand med overtrækschokolade og rasp
Marengsdessert med chokolade og frugtbrændevin
Marengsdessert med kirsebær og æblemos - Australien
Marengsdessert med mandler og svesker

Marengspyramide med chokolade og mandler

Marengsreder med cognac og chokolademoussé
Marinerede druer med flødeskum eller vanilleis
Marinerede druer med honning og spiritus
Mascarponecreme med mandler og rom
Marinerede jordbær med is og pleskner
Meloncocktail med honning og sherry
Melondessert med bærsorbet og solbærlikør
Melonkurv med frugter og spiritus
Melon med bær og sabayonnesauce
Melon med citron og ingefær
Melon med granatæblekerner og portvin
Melon med hindbærlikør og hindbær
Melon med hindbær og jordbær
Melon med honning og marinerede blommer
Melon med melonis og kirsebær
Melon med is og vanillecreme
Melon med jordbær og portvin
Melon med citrus og jordbærsauce
Melon med portvin
Melonrand med granatæbler og hvidvin
Mocca ricotta med chokolade - Italien
Mohr im Hemd med chokolade og valnødder - Østrig
Muldvarpeskud med chokolade og svesker

Muldvarpeskud med makroner og portvin

Muldvarpeskud med mandler og vaniljecreme
Mung bønnedessert med palmesukker og tapioka - Cambodia
Mælkedessert med lime og nelliker - Brasilien
Nødde-chokoladekage med creme fraiche og is
Oplagt mælk med bær og fløde

Orangecreme med figenkager og klementin

Orientalsk appelsinsalat med appelsinsorbet og paranødder - Belgien

Ostefondue med citron og muskat

Ostefondue med hvidløg og kirsch - Schweiz
Ostekage med dadler og flødeost
Ostekugler med eddike og sukker - Indien
Ostekugler med krydderurter og portvin
Ovnbagte æbler med farin og smør - Frankrig
Ovnglaserede jordbær med florsukker og flødeskum
Palova med passionsfrugtsauce og rosenpeber
Parlova dessert med frugt og hasselnødder
Pastis med rosiner og æbler - Frankrig
Paskha med kvark og vanilje - Rusland
Profiteroles med chokolade og flødeskum - Frankrig
Pæredressert med creme fraiche og pærebrændevin

Pærer Condé med hindbær og sandkage - Frankrig

Pærer fra Frankrig med kanel og rom - Frankrig
Pærer fra Tosca med mandler og smørcreme - Italien
Pærer fra Toscana med cognac og flødeost - Italien
Pæregratin med flødeskum og mandler
Pærer i hindbær med valnødder og vaniljeis

Pærer i kaffesirup med kanel og syltet ingefær

Pærer i karamel med Kahlua-flødeskuml
Pærer i nougat og orange - *
Pærer i portvinssirup med kanelis
Pærer i rødvin med blommer og Creme de Cassis - Frankrig *
Pærer i rødvin med kanel og peberkorn - *
Pærer i rødvin med nelliker og ribsgelé
Pærer i svøb med marcipan og mørdej - Frankrig

Pærer med ahornsirup og ingefær

Pærer med bær og Cointreau is
Pærer med chokolade og nøddesauce

Pærer med chokoladesauce og kransekage

Pærer med citron og ingefær

Pærer med danablu og paprika

Pærer med hvidvin og syltet ingefær
Pærer med ingefær og kanelsauce
Pærer med ingefær og kardemomme
Pærer med kanel og muskat

Pærer med kanel og tyttebær

Pærer med kommenkvark og peberfrugt

Pærer med mascarpone og nelliker - Italien
Pærer med rødvin og kanel
Pærer med mandelflager og solbærrom
Pærer med mandler og sukker - Italien
Pærer med nougatcreme og ristede hasselnøddeflager
Pærer med rødvin og æblegelé - Frankrig *
Pærer med safran og brombærsauce
Pærer med creme fraiche og solbærgelé
Pærer med tranebær og vanilleis
Pærer med blåbærsyltetøj og yoghurtcreme
Pæretrifli med makroner og portvin
Rabarberdessert a la Klick med flødeskum og nødder
Rabarberdessert med dej og mandler
Rabarberdessert med franskbrød og mandler

Rabarberkage med franskbrødstern og mandler

Rabarber- og jordbærgelé med sneæg
Rabarber - varm med vanilleis
Rabarber i gelé med vanillecreme

Rabarberkompot med hvid chokoladecreme

Rabarberkompot med kanel og yoghurt
Rabarberkompot med marengslåg og vanille
Rabarber med appelsinsaft og yoghurt

Rabarber med banan og vanilleis

Rabarbertrifli med creme og vanilje
Ris a la Malta med citronskal og syltet frugt
Ris a la Mande med kirsebærsauce
Ris a la Mande på makronbund
Risdessert med abrikospuré og cocktailbær
Risdessert med kardemommefrø og rosiner - Indien
Risdessert med muskat og rosenvand - Indien
Risdessert med rabarberkompot

Riskage med bittermandler og syltede kirsebær

Ris med tyttebær og vanille

Risotto med appelsin og citron
Rubinrand med råcreme
Rungsteds lyksalighed med chokoladespåner og hindbærmarmelade
Rødvinsgelé med flødeskum og mandariner

Rødvinsgelé med råcreme og æggehvide

Rødvinskogte pærer med blå ost og valnødder - Amerika
Saint Agyr med portvin og pærer
Salade d´orange med druer og valnødder
Semulje med nødder og sirup - Afghanistan

Sharondessert med cognac og druer

Skaller med citroncreme og hindbær

Snebolde i vanillesauce

Sneæg i frugtsuppe med bær og vanilje - Frankrig
Solbærdessert med piskefløde og sukker

Solbærfragilité med creme fraiche og mandler

Solbærskum med husblas og piskefløde
Sort risbudding med palmesukker og pandanblade - Brunai
Sort risdessert med kokosmælk og laurbærblade - Indonesien

Stegte bananer med creme fraiche og farin

Stegte bananer med kanel og sukker - Brasilien
Stegte æbler med honning og vanilje
Stepmælk med bær og tykmælk
Stikkelsbærcreme med flødeskum og vanille - England
Stikkelsbærdessert med citron og grahamskiks

Stikkelsbærkage med nougatis og vanille

Sukkerbrødsrand med flødeskum og frugt
Sukkerbrødsrand med kakao og romessens
Sveskedessert med citronsaft og mandeldej
Sveskedessert med flødeskum og mandler
Sveskedessert med mandler og piskefløde - Sverige
Sveskedessert med marcipan og vanillecreme
Sveskedessert med marengs og rom
Svesker i portvin med appelsinskal og mandler

Svesker i portvin med mandelfløde og revet chokolade

Syllabub med cognac og hvidvin
Søde Mung bønne forårsruller med kokosmælk og æg - Cambodia
Sød vermicelli med mandler og rosiner - Bangladesh
Sød yoghurt med fløde og sødet kondenseret mælk - Bangladesh
Tapioka og kokosbolde fra Bahia - Salvador
The Obsession med chokolade og mascarponeis
Tilbehør til en ostetallerken

Toast med frossen likørfløde og kokos

Toast med hindbærmarmelade og orangelikør - Brasilien
Toast med kanel og muskat - Frankrig

Toast med kanel og vanille - Frankrig

Tiramisu med frugt - Italien
Tiramisu med kaffe og kakao - Italien

Trifli med appelsin og cognac

Trifli med brombær og æbler
Trifli med citroncreme og Masala - Italien

Trifli med citron og tranebær

Trifli med hasselnøddemakroner og råsyltede bær
Tyttebær bagt med rasp og æblemos
Vafler med abrikoser og chokoladeis
Valnøddedessert med nougat
Valnøddekage med chokolade og valnøddefromage - Frankrig

Vanilledessert med bær og sukkerbrødskage

Varm appelsindessert med dessertvin og makroner
Varm banandessert med fennikelfrø og kokosnød - Amerika
Varm frugtsalat med honning og rom

Varm frugtsalat med juice og ingefærfløde

Varm Fudge kage med peanutbuttersauce - Amerika
Varme jordbær med kanel og sirup
Vermicelli med ghee og rosenvand - Indien
Vindruedessert med mandelcreme og vanillecreme
Vindruer i vincreme med hvidvin og æg - Italien
Vindruer i mostgelé med ingefær og nellike
Vindruer med cognac og creme fraiche
Wienerdessert med kirsebærsaft og rom - Østrig
Yoghurtdessert med citronmelisse og honning
Yoghurtdessert med kardemomme og safran - Indien
Yoghurt med honning og valnødder
Yoghurt med jordbær og lys sirup
Yoghurt med kardemomme og safran - Indien
Zabaglione med Marsala og æg - Italien
Æble Cobbler med kanel og muskat - Amerika
Æbledessert med piskefløde og rugbrød
Æbledessert fra Italien med mandler og rosiner - Italien
Æbledessert med appelsin og vanille - Irland
Æbledessert med brombærfyld og æblemos
Æbledessert med havregryn og honning
Æbledessert med kartofler og vanille
Æbledessert med kanel og mynte - Spanien
Æbledessert med krydderier og vanilleis
Æblegratin med kanelcreme og marcipan
Æblekage med brun sukker og havregryn - Amerika
Æblekage med kanel og tvebakker
Æblekage med gelé og rasp
Æblekage med flødeskum og mandeldej - Frankrig
Æblekage med abrikoser og rosiner
Æblekage med citron og mandler
Æblekage med filodej og kanel - Tyskland *
Æblekage med hytteost og kardemomme
Æblekage med kanel og nødder - England

Æblekage med kanel og rasp - Sverige

Æblekage med kokosmel og vanillesauce
Æblekage med mandler og vanille
Æblekage med valnøddeglasering
Æblerand med citron og hvidvin
Æbleskum med citron og æblemost - Holland *
Æbler i butterdejssvøb med kanel og mandler
Æbler i nøddedej med vanille
Æbler i æblemost og Calvados

Æbler med dej og marcipan

Æbler med honning og karamelsauce
Æbler med kanel og muskat
Æbler med kanel og ris
Æbler med kokoslåg
Æbler med mandler og flødeskum - *
Æbler med marcipan og vanilleis - *
Æbler med marcipansauce og rosiner
Æbler med marengs og rosiner
Æbler med rosiner og rom - Irland
Æbler med rosiner og valnødder - Australien
Æbletoppe med chokoladestænger og makroner - *
Æbletrifli fra Dommergården med kagecreme og madeira