Fromage & budding
Ananasfromage med piskefløde og æg
Ananasfromage med druer og sherry
Appelsinfromage med citron og piskefløde
Appelsinfromage med appelsinmarmelade og kvark
Appelsin-gulerodsfromage med ingefær og kardemomme

Appelsin-karamelrand med vanille og æg

Appelsin-yoghurtfromage med citron og mandler
Bananfromage med chokolade og cognac

Brigadiers Eduardo Gomes med chokolade og kondenseret mælk - Brasilien

Brombærfromage med citron og piskefløde - Irland *

Cherry Heering fromage med kirsebær og makroner

Chokoladebudding med agavesirup og tofu - Amerika
Chokoladebudding med bagepulver - England
Chokoladebudding med kaffe og vanilje
Chokoladecreme med peanutbutter og vanille - Amerika
Chokoladedessert fra Toscana med kaffe og piskefløde - Italien
Citronbudding med majsmel og æg - Bangladesh
Citronfromage med hasselnødder og vanille
Citronfromage på gammeldags manér

Creme Brulée med appelsinessens og nougat

Creme Brulée med bondekager og passionsfrugt
Creme Brulee med chokolade og ingefær
Creme Brulee med græskar og vanille - Amerika
Creme Brulee med hvid chokolade
Creme Brulee med Skands Porter sirup
Cremefraiche fromage med mandler og svesker
Creme fraiche fromage med mandler og vanille
Cremerand med abrikossauce og æbler
Druefromage med citron og pistacier
Firnee med kardemomme og pistacienødder - Afghanistan
Fromage fra Wien med appelsin og chokolade - Østrig
Fromage med karamel og likør
Fromage med mandler og marcipan
Frugtyoghurt fromage med ferskensaft og piskefløde
Hindbærfromage med kvark og piskefløde - *

Hindbærrand med fløde og sherry

Hybenfromage med kanel og sprøde kager
Irish coffee fromage med piskefløde og whisky
Jordbærfromage med appelsin og creme fraiche
Jordbærfromage med citron og jordbærpuré
Julebudding med muskat og oksetælle - England
Kaffebudding med chokoladestænger og piskefløde
Kaffefromage med flødeskum og sukker
Kahlua fromage med mandariner og orangestænger
Kahluafromage med mørk chokolade
Karamelbudding med vaniljesukker og æg
Karamelrand med spiritus og vanilje - Frankrig *
Kefirfromage med makroner og solbær
Kokosbudding med vanille og karamelsauce - Italien
Kokoscremebudding med frugt og æg - Indien *
Kokosnødbudding med farin og ris - Indonesien
Kokosnødbudding med kardemomme og muskatnød - Indien
Kokosnødbudding med rosenvand og æg - Cambodia
Kærnemælksfromage med citron og vaniljesukker
Kærnemælksfromage med chili og mandler
Majsbudding med kanel og kokosmælk - Brasilien
Mandarinfromage med orangelikør og piskefløde
Mandelbudding med kirsebærsauce
Mandelfromage med cognac og vindruer
Mandelfromage med jordbærsauce og likør
Mandelfromage med kirsebærsauce
Mandelrand med appelsin og pomerans - *
Mandelrand med chokolade og flødeis
Mandelrand med cointreau og vanille
Nougat flødefromage med mandler og vaniljesukker
Nougatfromage med citron og syltede ferskner
Nougatrand med hasselnødder og kaffe
Nøddefromage med blød nougat og hasselnødder
Nøddefromage med druer og portvin
Ostefromage med cayennepeber og valnødder
Pistaciebudding med sherry og vanille
Portvinsfromage med honning og mandler
Punchfromage med chokolade og rosiner
Rabarberfromage med jordbær og vanilje
Risbudding med frugtkompot og mandler - England
Rismelbudding med mandler og rosenvand - Indien
Rismælksbudding med kardemomme og rosenvand - Indien
Romfromage med bitter chokolade og piskefløde
Rugbrødsfromage med mandler og rom
Saftbudding med sukker og æggehvider
Sherryfromage med mandariner og mandler
Solbærfromage med ribs og æg

Tonicfromage med lime og nektariner

Tyttebærfromage med husblas og piskefløde - Sverige
Valnøddebudding med portvin og vindruer
Valnøddefromage med appelsingelé
Vermicelli budding med piskefløde og rosiner - Indien
Ymerfromage med kirsebærsauce og nødder
Yoghurtfromage med cognac jordbær