Is  
AA - Hjemmebagte isvafler med smør og æg

AA - Karamel med citronskal og mandler

AA - Krokant med sukker og valnødder
AA - Nougat med ingefær og mandler
Abrikos-ferskneis med citronsaft og mælk - *
Abrikosis med frugt og nøddekurve - Italien
Abrikosparfait med chokolade og Cointreau
Abrikosparfair med kanelfløde og nødder
Agurkesorbet med citron og mynte
Ananas-papaya Sluch med krydret sirup og spiritus
Ananasparfaitis med jordbær og kirschmarinerede jordbær - *
Ananas-romsorbet med citronsaft og friske bær
Ananassorbet med appelsin og citron
Ananassorbet med citron og vanillesukker - *
Appelsin-bananis med chokolade og citron - *
Appelsinparfait med Grand Marnier og makroner
Appelsinsorbet med citron og jordbærsaft
Appelsinsorbet med citron og æggehvider
Appelsinsorbet Orange Moon med Cointreau og mandler - *

Avocado is med vanilje ekstrakt - Brasilien

Bananis med citron og vanillesukker - *

Basilikumsorbet med hvidvin og lime
Black Sambuca is med piskefløde og æg

Blommeis med vanille og æg

Blommeparfait med piskefløde og æg
Blåbæris med citron og piskefløde - *
Brombærparfait med citronflødecreme og vandbakkelser
Cassata is med chokoladeovertræk
Champagne med citronsorbet
Champagnesorbet med citronsaft og hvidvin
Champagnesorbet med friske bær i sprød kurv
Chokolade-hasselnøddeis med pulverkaffe og vanillesukker
Chokoladeis i ananas med portvin
Chokoladeis med fløde og mynteblade
Chokoladeis med madeira og svesker
Chokoladeis med piskefløde og porter
Chokoladeis med piskefløde og vanilje - *
Chokoladeis med syltede ingefær og marengs
Chokoladeparfait med appelsinskal og æggehvider
Chokoladeparfait med makroner og portvin

Chokolade-pebermynte flødeis

Citroncremeis med kiwifrugter - *
Citronflødeis med sort peber og creme Brulee
Citronis med Cointreau og mandelkaramel
Citronis med søde jasmin parfumerede rødbedekugler
Citronsorbet med appelsin og grapefrugt
Citronsorbet med citronskal og sukker - *
Citronsorbet med sukker og æggehvider - *
Citronsorbet Yellow Light med cocktailbær og mynte - *
Coupe a la Nicoise med jordbærsorbet og makroner
Coupe Ambrosia med hindbær-ribsparfait og kirsebærsirup - *
Coupe Banan Royal med bananlikør og æggelikør
Coupe Colas med kaffelikør og hasselnøddeis
Coupe Don Alfonso med glaserede kastanjer og mokkais
Coupe Green Delight med Creme de Minthe og lime
Coupe Hawaii med ananassorbet og calvados - *
Coupe Jacquot med karamel-flødeis og praline
Coupe Mikado med ingefær-flødeis og rosiner
Coupe Mystére med chokolade-hasselnøddeis og sandkage
Coupe Tropical Night med kokoslikør og mangois
Croix de Chef Paul med chokolade-pebermynte flødeis og vandbakkelser
Dessert Poire William med abrikos-ferskenis og chokoladesauce - *
Ferskenparfait med likør og piskefløde
Ferskensorbet med citron og friske bær
Ferskensorbet med spansk champagne - Spanien
Flødeis med cognac på marengsbund
Flødeparfait med ingefær-mandelnougat og kahlua
Frossen limeistærte med creme fraiche og ingefærkiks
Frossen valnøddetærte med pulverkaffe og rom
Frosset æblemost med koriander og melon

Frugtis med bær og citron

Frugtsorbet af juice
Frugtsorbet med hindbær og jordbær
Gazpacho-sorbet med grøntsager og sardelfileter

Glace Aimée med Marachino og vanilleis

Granita med akaciehonning og melon
Granita med fløde og kaffe - Italien
Granita med mousserende vin - Spanien
Granita med æbler og sprøde æblechips
Grapefrugtsorbet med appelsin og citron
Hasselnøddeis med piskefløde og æg
Hindbærdessert med portvin og vaniljedessert
Hindbæris med A-38 og makronbund
Hindbæris med citron og ingefærmelon
Hindbærisrand med citron og piskefløde
Hindbærparfait med piskefløde og æg - *
Hindbærparfait på nøddebund

Hindbær-ribsparfait med piskefløde og vanillesukker - *

Hindbærsorbet med flormelis og hindbærsaft
Hindbærsorbet med sukker og æggehvider
Honningis med appelsinsauce og chokolade

Hvid chokoladeis i sprød dej med solbærcoulis

Ice Cream Soda med likør og yoghurt-frugtis
Indbagt is med marengs og sandkage
Indbagt is i orlydej og pandekager - *

Ingefær-flødeis med honning og ingefærsirup

Ingefæris med piskefløde og æg
Is a la fru Isaksen med cocktailbær og makroner - *
Is a la Peack med Peter Heering og syltede kirsebær
Isbombe med hvidvin og kiwi
Isbombe med kirsebær og nougat
Isbombe med varm karamelsauce og mandarin
Iscreme med chokolade og pebermynte - Amerika
Iscreme med fløde og vanilje
Iscreme med kondenseret mælk og mango - Indien *
Iscreme med pekannødder og vanilje - Amerika
Isdessert med mandler og makroner
Isdessert Angels Dream med jordbæris og marengs - *
Isdessert med chokolade og nødder
Isdessert med digestive og flødeost
Isdessert med mandelkrokant
Isdessert med rosiner og sherry - Spanien
Is fra Nakskov med chokolade og frugt

Iskage med kandiserede frugter og mandler - Italien

Iskager med jordbær og kærnemælk
Islagkage a la Renate med cognac og marcipan
Islagkage med 3 slags is
Islagkage med chokolade og cocktailbær
Islagkage med cognac og marcipan
Islagkage med makronis og nougatis
Is med chokoladesauce og marineret frugt
Is surprice med chokolade og marengs
Jordbæris med appelsin og creme fraiche
Jordbæris med citronsaft og vaniljesukker - *
Jordbæris med farin og yoghurt
Jordbæris med piskefløde og pistacier

Jordbær-ribsis med citronsaft og mælk - *

Jordbær Sluch med krydret sirup og spiritus
Jordbærsorbet med appelsin og citron - *
Jordbærsorbet med citron og husblas
Jordbærsorbet med æggehvider
Jordbærtærte med Cointreau og nøddekager
Kaffe granite cappucino med kakaopulver og piskefløde - Italien
Kaffe is med kakao og piskefløde
Kaffeis på brownie med chokoladesauce
Kanel-is med vanilje og vaniljesukker

Kanel-karamelis med hyld og pære

Kanel-marengsis med honningæbler og mynte
Karamel-flødeis med brun farin og mælk
Kastanjeis med honning og mandler
Kiwiparfait med brombær - *
Kiwiparfait med chokolade og nødder
Kiwisorbet i pistacieparfait

Kiwisorbet med citron og sukker - *

Kokosis med kiwifrugfter
La bombe Richelieu med hindbæris og moussé - Frankrig
Lejris med marcipan og nødder
Limesorbet med perlesukker og Cigaret Russe
Mandel-isbombe med varm grillet ananas
Mandelkurve med kaffelikørsauce og vanilleis
Mangois med honning og letmælksyoghurt

Mangois med mælk og vanillesukker

Marcipanparfait med marinerede appelsiner og rosiner
Marengsbunde med vanilleis og chokolade
Masalais med chokolade og makroner - Italien
Mascarponeis med bær og piskefløde
Melongranité med hindbærsauce og papaya
Melonis med citron og cognac
Melonis med grenadine og hvid chokolade
Melonsorbet med citronmelisse
Melonsorbet med honning og makroner
Mokkaparfait med kakao
Mokkaparfait med ristede mandler og vanille
Mokkaparfait med valnødder
Mælke is med piskefløde og æg
Nougatisbombe med appelsinsorbet og friske dadler
Nougatis med appelsin og honningsauce - Australien
Nougatis med bananer og orangelikør
Nougatis med brændt sukker og honning glaserede nødder
Nougatis med chokolade og marcipan
Nougatis med mandler og sukker
Nougatparfait med citronsorbet og ferskner
Nougatparfait med kaffe og mandler
Nøddeis med vanillesukker - Indien
Nøddekurve med champagnesorbet
Orangeparfait med karamelsauce og nødder
Pandorino med vanilleis og kiwifrugt - Italien
Papaya is med Creme de Cassis og vanilleis - Brasilien
Parfait med frugter og nødder
Passionsfrugt isflager med honning
Passionsfrugtis med Grand Marnier og pitahaya - Østen
Pebermynteis med chokolade og kaffe
Pernod Copacabana med frugtcocktail og vaniljeis - *
Pistacieis med piskefløde og æg
Portvinsparfait med appelsinsaft og jordbær
Prins Henrik is med appelsinsauce
Pærerpaifait med ingefær og yoghurt
Rabarberis med rabarbersaft og æggehvider
Rabarberis med jordbærsauce og nøddemarengs
Rabarberparfait med citron
Rabarbersorbet med vaniljesukker og æggehvider

Romparfait med frugt og vanille

Romparfait med rosiner og chokolade
Rosin is med chokolade og valnødder
Rugbrødsis med husblas og piskefløde
Safranparfait med cognac og hindbærmoussé
Sherry Heering is med chokolade og nødder
Skildpaddeis med Chantilly creme og cognac - *
Skøn is med juice og sukker - *
Solbærsorbet med citron og æggehvider
Solbærparfait med citronmelisse
Sorbet med årstidens bær
Strawberry fool med piskefløde og sukker

Toblerone is med mandler og piskefløde - *

Tomat is med agurkesalat og hvidløg
Trafiklys med jordbær og kiwi
Tranebærsorbet med A38 og citron
Tranebærsorbet med citronmelisse og vodka
Trøffel is med piskefløde og æg
Tyttebærparfait med marengs
Valnøddeiscreme med honning og valnøddelikør
Valnøddeparfait med armagnac og krokant
Valnøddeparfait med karamel og madeira
Valnøddeparfait med marcipan og portvin

Valnøddeparfait med piskefløde og vanilje

Vanilleis med chokolade og vanilje - *
Vanilleis med fersken og kiwi
Vanilleis med flamberede figner
Vanilleis med hindbærsauce og nøddekaramel - *
Vanilleis med lun abrikosssauce - *
Vanilleis med makronmarengs
Vanilleis med mangopuré og madeira
Vanilleis med marcipan og nougat

Vanilleparfait med cognac og sveskeblommer

Vanilleparfait med kokossauce og mørk rom

Vanille-solbærparfait i nøddebunde
Vandmelon is med citronsaft og sukker - Japan
Vinsorbet i chokoladeskåle
Yoghurt-frugtis med citronsaft og sukker
Yoghurtis med coulis og hindbær
Yoghurtis med hindbær
Yoghurtis med hindbærsauce
Yoghurtis med jordbær
Yoghurtparfait Monte Rosa med kirsebærsauce og vanille
Æblesorbet med calvados - Frankrig *
Æblesorbet med clementiner - *