Konfekt  
Abrikos surprice med Cointreau og marcipan
Ananaskonfekt med hvid chokolade og marcipan
Bars med karamel og valnødder - Amerika
Besan Burfi med kardemommefrø og kikærtemel - Indien
Besan Burfi med kikærtemel og kokos - Indien
Black and white konfekt med cornflakes og rosiner

Brændte mandler med florsukker

Camparisnitter med lime og marcipan

Chokolade-frugtstænger med krymmel og tørret frugt
Chokolade Fudge med marshmellow og nødder - Amerika
Chokoladekaramel med mandler og sirup

Chokoladekarameller med smør og vanillesukker

Chokoladeknas med cornflakes og marcipan

Chokoladepastiller med appelsin

Chokoladetrøffel med Cointreau og marcipan
Citrontrøffel med hvid kogechokolade
Dadler med flormelis og pistaciemasse
Dadler med flødeost og rosiner
Dadler med mandler og marcipan
Figenbrød med cognacmasse og marcipan
Figentoppe med marcipan og rom
Flæsk med eddike og tesukker
Flødekarameller med sirup og vaniljesukker
Flødekarameller med piskefløde og vanilje
Flødekarameller med chokoladeovertræk og mandler
Franske trøfler med kakao og smør
Fransk nougat med honning og sirup - Frankrig
Frugt ruller med citronsaft og sukker - Amerika
Fudge med chokolade og honning - Italien
Fudge med kardemomme og pistacienødder - Afghanistan

Fudge med majssirup og vaniljeekstrakt - Amerika

Glaseret frugtkonfekt med eddike og sukker
Granola bars med havregryn og puf ris - Amerika
Granola med bulgur og hørfrø - Amerika
Gulerodskonfekt med orangesaft og sukker
Halva med bulgur og pistacienødder - Indien
Harlekinkonfekt med cocktailbær og pernod
Havre-krokant med fløde og smør
Honningkonfekt med hasselnødder og pomeransskal

Honningkonfekt med mandler og sirup

Hvid chokoladetrøffel med kokosmel og rom
Hvid nougat med honning og kandiseret frugt
Ischokolader med appelsin og palmin
Ischokolader med farin og kokosolie
Ischokolader med kakao og kokos
Jordbær med hvid overtrækschokolade og blåt sukker - Amerika
Jordnøddeslikpinde med smør og sukker
Juletoppe med Kellogs frostris og palmin
Kandiserede figner med marcipan og sukker
Karameller med chokoladeovertræk og mandler
Karameller med chokoladepulver og valnødder - Brasilien
Karameller med mandler og vanillesukker
Karameller med paranødder og sirup
Karameller med sesam og sirup
Kirsebærkonfekt med flormelis og valnødder - Schweiz
Kirsebærkonfekt med chokolade og marcipan

Kokosboller med havregryn og kakao

Kokoskugler med florsukker og kaffefløde

Kokoskugler med smør og vanillesukker

Konfekt med kokosmel og rosiner
Konfekt med pekannødder og skumfiduser - Amerika
Kvæde konfekt med mandler og sukker
Lyse knæk med mandler og sirup - Sverige
Maltbolsjer med kaffefløde og sukker
Mandelbjerge med chokolade og sukker
Mandelbrud med mørk chokolade og rød frugtfarve
Mandelkonfekt med appelsin og honning
Mandelmåner med hvid chokolade og marcipan
Marcipan klementiner med orangelikør og rosiner
Marcipanbrød med citron og citronmarmelade
Marcipanbrød med cognac og pistacie
Marcipanbrød med cocktailbær og hedvin
Marcipanbrød med nougat og chokolade
Marcipanbrød med nougat og orangelikør
Marcipanbrød med nødder og whisky
Marcipanbrød med striber
Marcipankonfekt med abrikoser og mandelkaramel
Marcipankonfekt med hvid chokolade og pistaciemasse
Marcipankugler med cognac og cocktailbær
Marcipankugler med Drambuie og rosiner
Marcipankugler med havregryn og kakao
Marcipankugler med kokosmel og nødder
Marcipanroulade med hvid chokolade og nougat
Marcipansnitter med frugtfarve
Markokugler med Cherry Heering og kokosmel

Mokkakonfekt med chokoladebønner og hvid chokolade

Mokkakugler med Kahlua og kakao
Myslistænger med abrikoser og figner
Myslistænger med kardemomme og kokosmel

Mælkekarameller med sukker - Brasilien

Napolionshatte med cocktailbær og rom
Nissekræs med havregryn og kokosmel
Nougatbidder med hvid chokolade og valnødder
Nougatfyldte hjerter med kandiserede violer og marcipan
Nougathorn med marcipan og mandler
Nougatsnitter med hasselnødder og marcipan
Nougatstave med kakao og mandelflager
Nougattoppe med palmin og spiritus
Nøddemums med chokolade

Nøddetoppe med chokolade og nougat

Nøddetoppe med kakao og marcipan
Orangebuer med chokolade og syltet appelsinskal
Orangestænger med chokolade og smør
Pastiller med appelsinskal og citronskal
Peanut Butter konfekt med mælkechokolade og vanilje - Amerika
Pebermyntetoppe med farin og kakao
Peppermints med chokoladelinser og florsukker
Pistacierulle med chokolade og marcipan
Praliner med chokolade og cognac
Praliner med chokolade og flormelis
Praliner med Grand Marnier og nougat
Ristoppe med kakao og rosiner
Romkugler med chokolade og palmin
Skumfiduser med chokolade og krymmel
Skumfiduser med chokoladeovertræk
Små pistaciebrød med hvid chokolade og marcipan
Sort nougat med honning og mandler

Sukkeræbler på pind

Sveskekonfekt med mandler og marcipan
Tranebær med sukkerglace - Finland
Trøfler med cognac og creme fraiche

Trøfler med cognac og piskefløde

Trøfler med espresso og marcipan
Trøfler med hvid chokolade og overtrækschokolade
Trøfler med kaffepulver og kakao
Trøfler med lys chokolade og mørk chokolade
Trøfler med likør og valnødder
Trøfler med mokkachokolade og smør
Vegansk chokolade Quinoa Protein Bars - Amerika
Vingummi med citronsyre og frugtsaft
Æble bars med kanel og vanilje - Amerika