Moussé
Appelsin moussé
Bananmoussé med flødeost og peanut butter - Amerika
Chokoladegateau med vanillecremesauce - Frankrig
Chokolademoussé med Amaretti de Saranno kager og likør - Italien
Chokolademoussé med appelsinlikør og røde bær
Chokolademoussé med armagnac og svesker

Chokolademoussé med cognac og kokos

Chokolademoussé med frisk ingefær
Chokolademoussé med frugter i moscovadosirup - *
Chokolademoussé med kiwi og æg
Chokolademoussé med Peter Heering og æg
Chokolademoussé med piskefløde og æg - *
Chokolademoussé med syltet appelsinskal og whisky
Chokolademoussé på mandelbund - Frankrig
Chokolademoussé med mørk og hvid moussé
Citronmoussé med appelsin og piskefløde

Citronmoussé med piskefløde og kandiserede violer

Cognacmousse med chokolade og pomelo
Frossen chokolademoussé med cognac og kastanjer
Frossen chokolademoussé med likør og marcipanbund
Frossen chokolademoussé med romrosiner
Frossen hindbærmoussé med Cherry Heering
Frossen jordbærmoussé med mandler
Frugtmoussé med husblas og æg
Frugtyoghurtmoussé med makron og vanille
Halvfrossen chokolademarquise med syltede valnødder og chokoladeflager - Frankrig
Hindbærmoussé med citron og æg
Hindbærmoussé med jordbærsaft og og piskefløde
Hindbærmoussé med piskefløde og æg
Hvid chokolademoussé med creme fraiche og hindbærsauce
Hvid chokolademoussé med kandiserede roser og rom
Hvid chokolademoussé på hindbærbund med creme fraiche og mynte
Jordbærmoussé med yoghurt og æg
Jordbærmoussé med piskefløde og æggehvide
Kakaomoussé med husblas og piskefløde
Kirsebærmoussé med Cherry Heering og vodka
Kvædemoussé med citron og piskefløde
Limemoussé med husblas og piskefløde
Mangomoussé med citron og piskefløde
Mango og limemoussé med piskefløde og æg - Indien
Nøddemoussé med bitter chokolade og pulverkaffe - *
Orangemoussé med Grand Marnier og mørk chokolade
Passionsfrugtmoussé med gelatine og æg
Pæremoussé med chokolade og hasselnødder
Rabarbermoussé med jordbær og mandler
Rismoussé med kold appelsinsauce og mandler
Sharonmoussé med citron og piskefløde
Stjerneanis moussé med hvidvin og jordbærgelé
Valnøddemoussé med husblas og portvin
Valnøddemoussé med madeira og piskefløde
Vanillemoussé med brombær og muscatsauce