Små kager
AA - Brune mandelforme med farin og smør
AA - Mandel-mørdejsforme
AA - Peberkagedej med kardemomme og nelliker
Abrikoskager med citron og mandler
Abrikosruder med appelsin og citron

Abrikosstjerner med flormelis og kagecreme

Abrikostasker med chokolade og fløde
Ananaskager med chokolade og sherry
Ananaskager med hindbær og rom
Appelsindrømme med kakao og rosiner
Appelsinkager med appelsinmarmelade og florsukker
Appelsinkys med konc. appelsinjuice og smør
Appelsin- og pebermynte kager med kakao og marcipan
Appelsinsnitter med mandler og pomeranskal
Bakkelser med frugtmos og kvark
Banankager med kokos og mungbønnemel - Indonesien
Blondekager med appelsinjuice og mandler
Blueberry cheese cakes med hvid chokolade og ingefærsmåkager - Amerika
Blåbærsnitter med kartoffelmel og smør
Brioche med smør og æg
Chokoladehjerter med kartoffel og mandler

Chokoladekager med abrikosmarmelade og marengstop

Chokoladekager med banan og kakao
Chokoladekager med glasur og krymmel - *
Chokoladekager med Heering Orange og makroner
Chokoladekager med kakao og mandler

Chokolade-mandelkager med kakao og marcipan

Chokolademarengs med sukker og æggehvider
Chokolade-mazarinhjerter limesmag og med marcipan
Chokoladeskaller med druer og mandelcreme
Chokoladesnitter med sherry og æbler - England
Chokoladevandbakkelser med vanilleflødeskum
Cupcakes Green Velvet med kakao og vanilje - Amerika
Cupcakes med appelsinjuice og zucchini - Amerika
Cupcakes med chokolade og peanutbutter frosting - Amerika
Cupcakes med jordbær og vanille - Amerika
Cupcakes med kakao og marshmellow frosting - Amerika
Cupcakes med kassava og rismel - Brunai
Cupcakes med smør and vanilje - Amerika
Fastelavnsboller i friture med flormelis - Schweiz

Ferskenkager med mandler og vaniljesukker

Figenstænger med havregryn og æblesaft

Florentinere med cocktailbær og mandler

Fløderuller med chokolade og nødder
Fragilitékager med chokoladekringler og vaniljesukker
Fragilitékager med chokoladesmørcreme og mandler
Franske vafler med butterdej og mokkasmørcreme
Frosne jordbærkager med citron og valnødder
Frosting - Marshmellow frosting med vanilje og vinsten - Amerika

Frosting - Peanut butter frosting med smør og vanilje - Amerika

Fuglereder med frugt og smørcreme
Halvmåner med ananasmos og chokoladeglasur
Havregrynskugler med chokolade og rom
Havregrynskugler med kokos og vanille
Helenekager med flormelis og mandler
Hindbærtarteletter med vaniljecreme og æblejuice
Hofjægermesterkager med havregryn og smørcreme
Honninghjerter med allehånde og ingefær
Honninghjerter med citron og farin
Honningkager med kanel og kærnemælk
Honningkager med mandler og sukat
Honningkager med sukat og valnødder
Honningsnitter med nødder og rosiner
Horn med mandelflager og rabarbermarmelade
Horn med mandelfyld og smør
Ingefærkager med chokolade og mandler
Ingefærruller med farin og ingefær
Ischokoladesnitter med kogechokolade og palmin
Jordbærkager med gelé og marcipan
Kaffebrød med kanel og kardemomme
Kagefigurer af mørdej med smør og æg
Kagemænd og koner med hjortetaksalt og vanilje
Kager fra Nürnberg med oblater og pomeransskal - Tyskland
Kager fra Tosca med fløde og mandler - Italien
Kager med appelsin og mandelmasse - Sverige
Kager med bitre og søde mandler
Kager med chokoladecreme og hasselnødder
Kager med citron og mandler
Kager med creme og mandler
Kager med creme og vanillesukker
Kager med farin og kokosmel
Kager med flødeskum og mandariner

Kager med hasselnødder og hindbærsauce

Kager med jordbær og frugtcoulis
Kager med jordnøddesmør og pekannødder - Amerika
Kager med kokos og parmesanost - Brasilien
Kager med mandler og nougatcreme
Kager med marengs og nødder
Kageskaller med druer og flødeskum
Kakaosnitter med kaffe og kokosmel
Kambrød med creme fraiche og smør
Kanelkager med hindbærsyltetøj
Kastanjekager med smør og tecreme
Kokoskager med kogte ris og æg - Philippinerne
Kokoskager med vaniljesukker og rosiner
Koriandersnitter med tesukker og æg
Krokantkager med likør og smørcreme
Kræmmerhuse med flødeskum og rød gelé
Kvædebrød med sukker og vanille
Lagkagesnitter med frugtmos og vanille
Linser fra Tosca med mandelflager og smørglasur - Italien
Linser med abrikos og flødeskum
Linser med abrikos og konfektmasse
Linser med chokolade og marcipan
Linser med florsukker og vaniljecreme
Linser med frugt og vaniljecreme
Linser med mandler og rosiner
Linser med reven ost og æg
Linser med pebermynteolie og trøffelfyld
Luciabrød med rosiner og safran - Sverige
Luftige kager med bær og flødeskum
Løjtnantskys med citron og marmelade
Madeleinekager_med_chokolade_og_mazarin
Mandelmåner med mandelflager og mørk chokolade
Madeleinekager med frugtmos og kokosmel
Madelainer med citronsaft og rasp
Makroner med banan og mandler
Makroner med cornflakes og nøddekerner

Makronkager med jordbær og vanille

Makronkager med lime og tequila - Amerika

Makronsnitter med appelsinmarmelade og marcipan
Mandarinkager med mandler og reven chokolade
Mandelkager med cognac og vanillesukker
Mandelkager med cremepulver og piskefløde
Mandelsnitter med makroner og smør
Mangokager med kokosmel og æg
Marcipankager med piskefløde og syltetøj
Marcipanroser med appelsinjuice og whisky
Marcipantrekanter med citron og kardemomme
Marengs med citron og frugt
Marengs med kaffepulver og kakao
Marengskranse med chokolade og mandelflager
Marengssnegle med jordbær og mørdej
Marengssnitter med kakao og mandler
Mazariner med appelsin og konfektmasse
Mazariner med bagepulver og valnødder
Mazariner med chokoladeglasur og marcipanfyld
Mazariner med flormelis og mandler
Mazariner med kanel og marcipan
Mazariner med kartoffel og mandler
Mazariner med mandelessens og vaniljesukker
Mazarinstykker med punch og ribsgelé
Medaljer med ananas og mandariner
Medaljer med cognac og parmesanost

Medaljer med creme fraiche og ost

Medaljer med emmentaler og flødeost
Medaljer med Grand Marnier og jordbær
Medaljer med hindbær og marcipan
Medaljer med kagecreme og ribsgelé
Medaljer med mandelflager og nougatcreme
Mokkafristelser med daim og kaffepulver
Mokkakager med mandler og smørcreme
Muffins med abrikos og kardemomme - *
Muffins med ahornsirup og majsmel - Amerika
Muffins med appelsinmarmelade og sirup
Muffins med appelsin og chokolade
Muffins med banan og honning - Amerika
Muffins med banan og mysli

Muffins med banan og peanutbutter - Amerika

Muffins med blåbær og vanille

Muffins med cheddar og purløg - Amerika

Muffins med chokolade og farin
Muffins med chokolade og rosiner
Muffins med chokolade og rugbrød
Muffins med chokolade og zucchini - Amerika

Muffins med chokolade og æbler

Muffins med citron og florsukkern
Muffins med citron og ingefær
Muffins med dadler og æbler - England
Muffins med farin og ingefær - England

Muffins med flødeost og kanel - Amerika

Muffins med frugtmix og hasselnødder
Muffins med havregryn og æblemos - Amerika
Muffins med hvedeklid og rosiner - Canada
Muffins med ingefær og kanel

Muffins med kakao og vanillesukker

Muffins med kanel og kardemomme
Muffins med kanel og æblejuice - Amerika
Muffins med kanel og æbler
Muffins med kokos og æg - Brasilien
Muffins med muskat og æbler
Muffins med nødder og sherry
Muffins med punch og valnødder
Muffins med smør og surdej
Muffins med smør og syltetøj - England *
Muffins med smør og vanillecreme
Muffins med vanillesirup og æg - Brasilien
Muffins med æbler og teglasur
Muffins med æbler og tyttebær - England

Napoleonskager med ribsgelé og æblemos

Napoleonsstænger med glasur og creme
Nougatsnitter med citron og nødder
Nødde-chokoladeruder med vanillesukker
Nøddekager med flødeost og vanilje - Amerika
Nøddekager med kaffepulver og æg
Nøddekager med nougat og vanillesukker
Nøddemarengs med nødder og syltet ingefær
Ostemedaljer med bladselleri og valnødder
Ostemedaljer med gorgonzola og pærer
Rabarberkager med mandelflager og marcipan
Rabarberkager med smør og æg
Rice crispies med smørcreme
Romkager med romglasur og vaniljecreme
Romkugler med chokolade og palmin
Romkugler med mandler og æblemos
Rosinkager med smør og tesukker
Rouladekager med frugt og nødder
Sally Lunn med smør og æg - England
Sandkager med kartoffelmel og vaniljesukker
Scones bagt på pande med kommen
Scones bagt på pande med natron
Scones bagt på pande med rosiner - England
Scones med citroncreme og smør
Scones med flormelis og hybenskaller
Scones med ost og purløg
Skaller med flormelis og nøddefyld
Skaller med jordbærsyltetøj og vaniljecreme
Skaller med mandler og nougat
Smørboller med kagekrummer og likør
Små tærter med cremebudding - Brunai
Snegle med mandelmasse og toscaglasur
Snitter med appelsin og mandler
Snitter med appelsin og marcipan
Snitter med chokolade og karamel
Snitter med chokolade og mandler
Snitter med chokolade og rosiner
Snitter med citron og honning
Snitter med creme og kirsebær
Snitter med farin og honning
Snitter med flødeskum og rabarber
Snitter med hindbærmarmelade og sukker
Snitter med hvid chokolade og mintchokolade
Snitter med ingefær og sirup
Snitter med kakao og marcipan
Snitter med kokos og marmelade
Snitter med mandler og marengs
Snitter med mandler og marmelade
Snitter med mandler og pinjekerner - Italien
Snitter med mandler og æbler
Snitter med nougat og reven chokolade
Sønderjyske gode råd med flormelis og vaniljesukker
Tivolikager med ribsgelé og rom
Trøffelkager med cognac og mørk chokolade
Valnøddekager med mokkaglasur og vaniljesukker
Valnøddesnitter med appelsinskal og dadler
Vandbakkelser med flødeskum og vanille
Vandbakkelser med tyttebær - Frankrig
Vandkranse med birkes og gær
Wiener-galoscher med abrikosmarmelade og mandler
Æblebriocher med kanel og æblemos
Æblekager med flødeskum og ribsgelé
Æbler indbagt i tærtedej med mandler og rosiner