Småkager
Abrikoskager med fløde og æg
American Cookies med farin og vanillesukker - Amerika
Aristokrater med citron og mandler
Beskøjter med havregryn og ymer
Bondehuskager med ingefær og kanel
Brune kager med allehånde og kanel
Brune kager med mandler og potaske
Brune kager med pomeranskal og sukat
Bryllupskager med pekannødder og vanilleessens - Mexico
Charlottekager med cocktailbær og tesukker
Chokoladebrød med smør og vaniljesukker - Sverige
Chokolade Chip småkager med agavenektar og vanilje - Amerika
Chokolade Chip småkager med brunt sukker og vanilje - Amerika
Chokolade Chip småkager med farin og vanille - Amerika

Chokoladekringler med vanillesukker

Chokolademarengs med sukker og æggehvider
Chokoladesmåkager med bagepulver og vanillesukker
Chokoladesmåkager med farin og hasselnødder
Chokoladesmåkager med florsukker og smør
Chokoladesmåkager med kokos og æg
Chokoladesnitter med smør og vaniljesukker
Chokolade Whoopie med farin og kakao - Amerika
Cornflakessmåkager med havregryn og mandler - Australien
Cupcakes ubagte med avocado og lime - Amerika
De Nergaards drømme med mandler og marengs
Fedtkager med hjortetaksalt og vanille
Fedtkager med kakao og svinefedt
Fedtkager med kokos og smør
Figurkager med perlesukker og æg
Finskbrød med tesukker og vanille
Florentinere med honning og nødder
Frådse-specier med bittermandler og mandler
Gaffelkager med ingefær og kanel - England
Glaserede småkager med kanel og æblecider - Amerika
Godteklumper med chokolade og nødder
Grahamskiks med fløde og hjortetaksalt
Havregrynskiks med bagepulver og smør
Havregrynssmåkager med chokolade chip og vanilje - Amerika
Havregrynssmåkager med farin og jordnøddesmør - Amerika
Havrekiks med anis og havregryn
Havre-ruder med havregryn og smør
Hindbærsmåkager med flormelis og smør
Honningkager fra Christiansfeld med appelsin og yoghurt
Håkonskager med mandler og æg
Håkonskager med smør og vaniljesukker - Sverige
Ingefærsmåkager med plantemargarine og æg
Ingenting med marengs og smør
Jordnøddesmåkager med brunt sukker og vanilje - Amerika
Jordnøddesmåkager med chokoladetoppe og vanilje - Amerika
Josefinekager med mandler og smør
Julekranse med jordnøddesmør og majssirup - Amerika
Julekugler med mandler og vanilje - Amerika
Julesmåkager med hindbærsyltetøj og nødder - Amerika
Jumbo småkager med kanel og muskat - Amerika
Jødekager med kanel og solsikkekerner
Kaffebrød med hakkede bagepulver og mandler

Kaffebrød med farin og kanel

Kageskaller med hjortetaksalt og mandler
Kakao-kokosmakroner med fløde og vaniljesukker
Kakaosnitter med kaffe og vanilje
Kammerjunkere med farin og kardemomme
Kanelsmåkager med chokolade og nødder
Kanelsmåkager med mandel- og vanilje ekstakt - Amerika
Karamelstænger med chokolade og farin
Kardemommesnitter med perlesukker og sirup
Kiks med A38 og sesamfrø
Kiks med grahamsmel og hvedeklid
Kiks med gær og mælk
Kiks med havregryn og hjortetaksalt
Kiks med hirseflager og hvedekim
Kiks med kanel og vanilje - Amerika
Kiks med kardemomme og muskat - Indien
Kiks med rugmel og ymer
Klejner med appelsinskal og kartoffelmel
Klejner med citron og cognac
Klejner med citron og hjortetaksalt
Klejner med fløde og nøddekerner
Klejner med kanel og kardemomme
Klejner med kærnemælk og natron
Klejner med madeira og piskefløde
Klejner med smør og vanilje
Knasekager med cornflakes og sirup
Kokoskager med sukker og æg
Kokoskranse med smør og æg
Kokoskys med kondenseret mælk og vaniljeekstrakt - Brasilien
Kokossmåkager med koriander

Kokostoppe med chokolade og lime

Kranse med bittermandler og søde mandler
Kranse med cognac og æg
Kranse uden sukker med kokosmel
Kringler med appelsinglasering

Kringler med fløde og likør

Kringler med kokosmel og smør
Kringler med rom og tesukker

Kringler med safran og vanille

Krumkager med chokoladedyp og smør
Krumkager med mandler og æg
Krydderkager med florsukker og kardemomme
Kvædebrød med puddersukker og sukker
Kys og klap med eddike og hjortetaksalt
Makroner med chokolade og æg
Makroner med chokolade og havregryn
Makroner med kakao og vanillesukker
Makroner med kanel og mandler - Marokko

Mandelkranse med bagepulver og smør

Mandelsmåkager med flormelis og smør
Mandelsmåkager med ribsgelé og æggehvider
Mandelsnitter med sirup og vaniljesukker
Mandelspåner med hjortetaksalt og vaniljesukker
Mandelstænger med appelsinskal og chokolade
Mandelstænger med rasp og æg
Mandettoppe med cocktailbær og smør
Marcipandrømme med smør og æg
Marengs med kakao og mandler
Marings med kardemomme og mandler
Marmeladesnitter med mandler og smør
Medaljer med ostecreme og paprika
Medaljoner med birkes og marcipan

Mørdejskager med hindbærsyltetøj

Mørdejskager med rismel og æg - Skotland
Napoleonshatte med florsukker og marcipan
Nøddefirkanter med kanel og sirup
Nøddekager med kanel og smør
Nøddemarengs med flormelis og kakao
Nøddesmåkager med anis og kanel
Nøddesmåkager med kakao og krystalsukker
Oasesmåkager med pistaciemasse og vanillesukker
Orangestænger med appelsin og chokolade
Ostekiks med havregryn og paprika
Ostekiks med paprika og sennepspulver

Ostemedaljer med cognac og smør

Peberkagefigurer med kanel og nelliker
Peberkager med kakao og krydderier
Pebernødder med citron og farin
Pebernødder med ingefær og kommen
Pebernødder med kanel og piskefløde
Petitfours med appelsinsaft og marcipan
Petit Sarah Bernhard med makroner og trøffelcreme - Frankrig
Prinsessekys med eddike og frugtsaft
Pumpernickler af Madame Mangor med hjortetaksalt og mandler
Rosmarin småkager med appelsin og smør
Sandnødder med dmøt og vaniljesukker
Sarah Bernhardt med marcipan og trøffel
Sesamtrekanter med farin og kanel
Skakkager med kakao og vanille
Skriverhusets chokoladekager med vaniljesukker og æg
Smørpleskner med bagepulver og flormelis
Små julekranse med citron og fløde
Små Morianere med kakaopulver og vaniljesukker
Små ringe med eddike og perlesukker
Småkager fra Vancouver med farin og havregryn - Canada
Småkager Khatai med kardemomme og pistacienødder - Afghanistan
Småkager med anis og kanel
Småkager med bagepulver og nøddekerner
Småkager med chokolade chip og kirsebær - Amerika
Småkager med chokoladecreme og vaniljesukker
Småkager med chokolade og flødeost - Amerika
Småkager med chokolade og havregryn – ikke bagte - Amerika
Småkager med chokolade og kirsebær - Amerika
Småkager med cognac og hjortetaksalt
Småkager med cornflakes og smør
Småkager med dadler og kokos
Småkager med dadler og valnødder - Amerika
Småkager med emmentaler og nigellafrø
Småkager med farin og jordnøddesmør - Amerika
Småkager med flødeskum og vanille - Frankrig
Småkager med gelé og jordnøddesmør - Amerika

Småkager med hjortetaksalt og koriander

Småkager med jordnøddesmør og majssirup - Amerika
Småkager med kakao og sukkerkugler
Småkager med kanel og margarine
Småkager med kartoffelmel og mandeldrys
Småkager med koriander og sirup - Norge

Småkager med maizena og vanilje - Brasilien

Småkager med maizena og æg - Brasilien
Småkager med mørk chokolade og svesker
Sneboldesmåkager med valnødder og vanilje - Amerika
Speculaas med kardemomme og pomerans - Holland
Sprøde kranse med perlesukker og æg
Sprøde ruller med chokolade og mandler
Sprøde søde stribede kager med kakaopulver og vanilje - Indonesien
Strassburgere med flormelis og smør - Belgien
Strutter og fastekringler med syrnet fløde og æg
Stødte bisquits med mælk og svinefedt - Frankrig
Sukkerkager med mandler og smør
Sukkerkringler med kærnemælk og tesukker

Tigersmåkager med ingefær og kanel

Tvebakker med bagepulver og fløde
Tvebakker med fløde og kardemommefrø
Tynde knækbrød med havregryn og kerner
Tærteringe med smør og tykmælk
Ubagte småkager med appelsinkoncentrat og valnødder - Amerika
Ubagte småkager med chokolade og peanut butter - Amerika

Valnøddesmåkager med syltetøj og vanilje - Amerika

Vanillehorn med mandler og smør
Vanillekranse med bagepulver og smør
Vanillekranse med kartoffelmel og mandler
Vanillekranse med sukker og æg