Krydderier
Ajwain
Allehånde
Amchur - Tørrede malede mangofrugter
Ananasketchup med chili og rørsukker
Anis
Asafoetida
Asani bahrat
Baie Rosé
Bayou Blast krydderblanding - Amerika

Bean sauce

Birkes
Blommesauce
Boemboe Goelee - Indonesien
Bukkehornsfrø
Bumbu Bali - Indonesien
Bumbu Bali Pangang - Indonesien
Bumbu Kare Java - Indonesien
Bumbu Rujak - Indonesien
Bynke
Cajun krydderblanding
Cajunkrydderi med chili og paprika
Cayennepeber
Chai sirup
Chermula krydderblanding
Chili

Chili bean sauce

Chili Poblano
Chilipaste fra Thailand
Chilisauce
Chili Serrano

Chili sød

Citronblade
Citrongræs
Cream of tartar
De 3 krydderier - Kina
De 4 krydderier - Mellemøsten
De 5 krydderier - Kina
Dildfrø
Dukkah krydderblanding
Enebær
Fennikelfrø
Fish sauce
Fiskesennep
Galangarod
Garam Masala - Indien
Garam Marsala fra Bengali med nelliker og spidskommen
Gomasio
Granulata krydderblanding
Grøn karry paste - Thailand
Gurkemeje
Herissa krydderblanding
Harissa krydderblanding 2
Harissa krydderblanding 3
Hoisin sauce
Hoi Sin sauce
Hvidløgsmel
Hvidløgssalt
Ingefær
Kaffir Lime blade
Kanel
Kardemomme
Karry
Karryblade - Indien
Karrykrydderi fra Malabar med bukkehornsfrø og tamarinde - Indein
Karrypasta 1
Karrypasta 2
Karrypaste 3
Karry pulver
Karrypulver med chili og kanel
Karrypulver med kardemomme og koriander - Indien
Kebsa krydderi med spidskommen og tørret citronskal - Indien
Kentjur - Indonesien
Ketjap Manis - Indonesien
Kinesisk risvin - Kina
Kommen
Koriander
Krydderblanding til fisk - Caribien
Krydderiblanding med sar og sennepspulver - *
Krydderpasta med koriander og peber - Indonesien
Kräuter krydderi
Kurma krydderiblanding med kanel og stjerneanis - Indien
Laksakrydderi
Mango chutney
Mango Pulver
Masala
Masala med fennikelfrø og spidskommen
Massaman karry - Thailand
Massaman karry paste - Thailand
Melasse
Mermaid Rub med citrus og nori tang
Mirin - Japan
Miso - Japan
Montreal steak krydderi med dildfrø og koriander - Canada
Muskatnød - muskatblomme
Mussaman krydderpaste - Indien
Nellike
Old Bay krydderi
Orangeskaller
Palmesukker
Panang karry paste med chili og galangarod - Thailand
Panchphora krydderiblanding - Indien
Paprika
Peber
Peberkorn
Piri-piri
Pomerans
Quatre Epices
Radford krydderiblanding med cayenne og paprika - Amerika
Rejepasta
Rempah krydderi pasta - Malaysia
Rendangkrydderi - Indien
Rosa peber
Rub til kød og fisk med gurkemeje og kardemomme - Afghanistan
Rød karry paste - Thailand
Rød karrypasta med ingefær og spidskommen - Malaysia
Safran - Indien
Safranrod eller kurkuma

Salsa af chili og kaktus

Salt
Sambal
Sambal Terasi med chili og tomater - Indonesien
Sandeltræ
Sansho peber
Sechwanpeber - Kina
Sellerifrø - Sellerisalt
Sennepsfrø - Indien
Sesamfrø
Sesam paste - Østen
Sesam paste – Tahin - Mellemøsten
Shichimi Togarashi krydderiblanding med appelsinskræl og sesamfrø - Japan
Sichuan krydret salt med chili og peber - Kina
Soyasauce
Spansk Humle
Spidskommen
Stjerneanis
Sumac
Sweet Sue BBQ med fennikel og vanilje - Amerika
Tabasco - Mexico
Tahini - sesamfrø pasta - Kina
Tandoori
Temukuntje
Tikka masala paste
Valmuefrø
Vanille
Vaniljesukker
Ve-tsin krydderi - Kina

Vietnamesisk mynte eller laksa blad - Østen

Vindaloo marinade med bukkehornfrø og sennepsfrø - Indien
Worcestershiresauce - England
Østers sauce