Snacks     
Andouille a la Jeannine med honning og hvidvin - Malaysia
Andouille i barbecue sauce og Southern Comfort - Malaysia
Bacon med fyldte oliven
Bacon med rødvin og svesker
Bladselleri med roquefort og smør
Blå popkorn med rørsukker og sirup
Bruchetta med gorgonzola og hvidløg - *
Bruchetta med hvidløg og tomat
Brændte mandler med sukker og vand - *
Brændte mandler med kardemomme
Brødcrouton med grøn pesto og sort olivenpesto - *
Brød med ansjos og hvidløg - Malaysia
Brød med frikadellefars og soya
Butterdej med gorgonzola og valnødder
Butterdejspostej med porrer og skinke

Butterdejssnitter med sennep og skinke

Butterdejsstænger med ost med tomatfyld
Cashewnødder med honning og salt
Chips med avocadocreme og friskost
Cocktailpølser med honningbarbecue og stærk chilisauce - Amerika
Crostini med basilikum og tomat - Italien
Crostini med citrusmarinade og ansjoser
Crostini med gorgonzola og spinat - Italien

Crostini med kyllingefyld og salvie - Italien

Crostini med laks og mynte
Dadler med bacon og mandler - *
Dadler med castellocreme og valnødder
Dadler med citron og flødeost
Dejlommer med karry og kød - Indien
Filodejruller med flæsk og grønkål

Fladbrød med ost og salvie

Fladbrød med rosenpaprika og spidskommen - Tyrkiet
Flütes med peberfrugt og skinke

Flæskesvær med grillet grøn chili dip - Thailand

Friturestegte ostebrød med persille frites
Friturestegt skinkebrød med chili og soya - Thailand
Friture stegte rejekager sur-sød frugtsauce - Thailand
Fyldte marksvampe med dijon og farin
Fyldte oliven med ansjos og pimenta
Grissini med olivenolie og sesamfrø
Gulerodscrisps med koriander og salt
Gyldne kødfyldte mønter med ingefær og østerssauce - Kina
Hvidløgsbrød med basilikum og tomat - Italien
Hvidløgsbrød med grønne krydderurter og Provence krydderi
Indbagte pølser med ketchup og sennep
Juleæbler til gløgg med kanel og æg
Kammuslinger med oregano og serranoskinke
Karry puffs med kød og løg - Kina
Kartoffelsandwich med creme fraiche og sild
Kastanjer i ovn på salt
Knækbrød med rå relish og økoblue
Krydrede agurker i stave med peanuts og soja
Krydret kylling i Cilantro Wontons med citrongræs og ingefær - Indonesien
Krydret svinekød med ingefær og skalotteløg - Thailand
Kuvertbrød med feta og tomat
Kvark med cognac og valnødder
Kvark med creme fraiche og groft kværnet peber
Kvark med creme fraiche og peberrod
Kvark med creme fraiche og purløg
Kyllingevinger med eddike og hot sauce - Malaysia
Laksekager med asparges og bacon - Amerika
Lao Beef Jerky med ingefær og sojasauce - Laos
Mini muffins Pizzaer med pesto og squash - Amerika
Mozzarella med oregano og parmaskinke

Olivenkugler med ostedej og sesam

Ostboller med koriander og pekannødder - Malaysia
Ostebidder i butterdej og ansjos og oliven
Ostebidder med hvidløg og purløg - *
Ostekiks med Irsk Cheddar og spidskommen
Ostepier med danablu og æg - *
Ostesløjfer med butterdej og æggeblomme
Peanuts med maizena og sukker - Kina
Pier med fisk og ris
Pitabrød med krydderurter og smør

Pomelo med ingefær og nødder - Thailand

Popcorn
Porrer med bacon og timian
Port salut med parmaskinke og tapanade
Pumpernikkel med ost og paprika
Purløgsvafler med forårsløg
Pærechips med kanel og stjerneanis
Pølsegifler med sennep og æg
Quesadilla trekanter med basilikum og mozzarella

Rejetoast med sesamfrø og sherry - Indonesien

Rillette med creme fraiche og pebermakrel - *
Ristede græskarkerner med jordnøddeolie og krydderurter - Amerika

Ristede græskarkerner med jordnøddeolie og smeltet smør - Amerika

Rosenkål med bacon og ost - Amerika
Røgede gedeost med krydderier og sesam
Røgede muslinger med hvidløgsdressing
Røgede rejer med tomatdip
Saltmandler med olie
Sellerichips med olie og salt
Sesamskiver med reven ost og ymer
Skinkehorn med emmentaler og oregano
Skinkekugler med oliven og sennep - Malaysia

Skinketrekanter med wienerpølser og æbler

Snegle med creme fraiche og skinke
Snegle med kaviar og kvark
Snegle med kommen og ost
Snegle med krydderurter og kvark
Snegle med krydderurter og Tartare
Snegle med krydderurter og tomatpuré - *
Snegle med ost og paprika - *
Snitter med ost og skinke
Soja i kogte æg - Kina
Solæg med ketchup og sennep - *
Speltchips med salt og vand
Sprøde græskar med hvidløg og korianderrod - Thailand
Svampe bruschetta med oliven og parmesanost - Italien
Svampepirogger med estragon og flødeost
Tarteletter med castello og courgetter
Toast med flødeost og kaviar
Toast med hakket kød og soya
Toast med valnødde-peberfrugt pesto - *
Tortilla Chips med chili og cheddar
Tortilla med ansjoser og mozzarella
Tre snacks med avocadocreme

Tun med krydret mayonnaise og sesam

Tørrede æbleringe med citronsyre og vand
Vagtelæg med salt og peberdrys
Vandbakkelser med avocadofyld
Vandbakkelse med avocado-rejemoussé
Vandbakkelse med creme fraiche og kaviar
Vandbakkelse med Danablu og æg
Vandbakkelser med ost i frituren

Vandmelonsnack med tun-rygeostcreme

Wonton med koriander og svinekød - Thailand

Æg med hot tomatdip

Æg til drinks med fire slags fyld
Æg til drinks med oliven og sardiner - Spanien
Ølbakkelser med ostecreme
Østers med chili og ingefær