Diverse fisk  
Alaska pollack med pasta og tomatsauce - Mexico
Blæksprutteragout med ingefær og kinarejer
Brase med karry og mango chutney - Indien
Brosme bagt med aubergine og feta
Brosme med sesamfrø og soyasauce
Cassoulet af havkat og jomfruhummer - Frankrig
Cerviche med hvidvinseddike og lime
Fiskegrillspyd med blæksprutte og kinarejer
Fiskegryde med fennikel og hvidvin - Spanien
Fiskegryde med grøntsager og krydderurter
Fiskegryde med rejer og ris
Fiskegryde med safran og skaldyr
Fiskespid i marinade og med peberfrugt
Fiskespyd med appelsinmarinade og sværdfisk - Mexico
Fiskesymfoni med havesyre og pistacie

Fisk med kokosmælk og peberfrugter - Brasilien

Fjæsing og knurhane i folie med grøntsager og pernod
Flodskildpadde Maryland med sherry og smør - Amerika
Fondue med fisk og skaldyr
Gratineret hellefisk med soltørrede tomater
Grillet brosme på rosmarinspyd
Grillet Mahi-Mahi med kokosnød-ris og salsa - Amerika
Grillet rødfisk med chili og mango
Grillet sværdfisk i marinade og med grøn sauce
Grillet sværfisk med hvedeøl og spidskommen
Grillet victoriabars med barbecuesauce og fennikel

Havkat med flødepeberrod og kapers

Havkat med fynsk pesto og grøntsagsragout

Havkat med krabberisotto og peberfrugtsauce
Havkat med krydderurter og tomatsauce - Italien
Havkat og skaldyr bagt i kokosmælk og lime - Thailand
Havkatfilet i folie med barbecue og ris
Havkattefilet med fløde-urtesauce
Havtaskekæber med kørvelsauce
Havtaske med chili og karry - Østen
Havtaske med gedeost og tomatsauce
Havtaske med græskarkerner og Noilly Prat
Havtaske med hvidløg og krydderurter
Havtaske med hvidløg og pebersauce
Havtaske med muslingesauce og safran
Havtaske med røget laks og syresauce

Havtaske med sennepsfrø og yoghurt - Indien

Havtaske med svampe og urter
Havtaske og østers bagt i kokotter
Havtaske sauté med Nicoisesauce - Frankrig
Hellefisk bagt med karljohansvampe
Hellefisk i papilotte og tomatsalsa - Italien
Hellefisk i purløgssmør
Hellefisk i sur sødsauce med kokosris - Indien
Hellefisk og urter i dej med svampesauce - Thailand
Hokifilet i tempuradej med aubergine og svampe - Japan
Hvalbøffer med bløde løg og surt
Hvidvinsfondue med fisk og skaldyr
Isingfileter i karrysauce med løg og æble
Ising i filodej med rispilaf og mangosauce
Ising i kålpakker med hvidløg og hvidvin
Ising med hvidløg og spinatcreme
Ising med laks og rejer
Ising med soltørrede tomater og spinat
Kartoffel og fiskegratin med piskefløde og tomater
Kinilaw med kokosmælk og hvid eller blue marlin - Filippinerne

Knurhane grillet med sommerkål og urtesauce

Knurhane med hindbærvinaigrette og kartoffelgratin - Tyskland
Knurhane med sauce Vierge - Frankrig
Kogt fisk i sydende lemongrass olie - Kina
Kulmule i fad med hvidvin og skalotteløg - *
Kulmule med græske kartofler og tzatziki - Grækenland
Kulmule med paprika og tomat - Spanien *
Kulmule med peberrod og savojkål

Kulmule med savoykål og skalotteløg

Mulle med pesto og tomater
Multe i marinade med tomatfyld
Multe med krydderurter og kantarelsauce
Multe med thaimarinade og salat - Thailand
Lakseørred med broccoli og tomat - *
Marinerede fiskespyd med chilisauce og sambal oelek
Pangasius Bengali med chili og sennepsfrø - Indien
Pangasius Choron med tomatpuré og urter - *
Pangasiusfilet a la Florentine med ostesauce og spinat - *
Pangasiusfilet med jordnøddesauce og nudler - Østen *
Pangasiusfilet med karrysauce og rodfrugtsauté - *

Pangasius i tomat med chili og ingefær - Indien

Pyt i pande med ansjoser og æggeblommer
Restfisk med ris og æg
Ristet fisk med creme fraichesauce og kryddersmør
Rødfiskefilet med varm kartoffelsalat
Rødfisk flamberet i pernod med fennikel og valnødder
Rødfisk med braiseret salat og rosa peberkorn

Rødfisk med ingefær og soya

Rødfisk med spinat og svampe

Sauterede blæksprutter med grøntsager og hvidløg - Frankrig
Snapper i Tempura dej med Amazu Sauce - Amerika
Stegt fisk med risvin og soja - Kina
Stegt rødfiskefilet med mynte og rødbedesalat

To slags fisk på kartoffelrosette

Victoria bars med citron og tapanadepaste