Forel    
Dampet forel med limesauce og ærter
Farseret bækforel med geddefars og smørsauce - *
Farseret forel med creme fraiche og torskerogn
Flamberede røgede foreller med mandler
Forel a la regnbueørred med champignon og rejer
Forel i folie med fennikel og porrer
Forel i folie med hvidvin og krydderurter
Forel i rødvin med champignon og hvidløg - *
Forel i sennepssauce med citron og løg

Forel med bacon og persille

Forel med bacon og æblemos
Forel med citron og ristede mandler - *
Forel med enebær og æbledip
Forel med hvide kartofler og sauce Verts - *
Forel med kinakål og rejer
Forel med mandler og blå druer

Forel med mandler og oliven

Forel med muslinger og dijonsennep
Forel med muslingesalat og safranris
Forel med oliven og stærk tomatsauce - Italien
Forel med peberfrugt og sherry
Forel med peberrod og persille
Forel med løse ris og safransauce
Fyldt forel med flødeost og madagascarpeber
Grillede foreller med hvidløg og krydderurter
Ovnstegt forel med porre og rejer

Paneret forel med bacon og æbler

Peberfrugter med fiskefyld og paprika
Røget forel med grøn creme fraiche og sennep