Skaldyr  
Dybstegte rejer og kyllingebryst - Kina *

Halve hummere med kryddersmør og rejer

Hummer a la Lincoln med dijonsennep og persille - Frankrig *
Hummerhaler på spid med champignon og peberfrugt
Hummer i rissauce med korianderfrø og timian
Hummer Mac ’N Cheese med cayenne og muskat - Amerika
Hummer med gurkemeje og karry - Indien
Hummer Newburg med madeira og paprika - *
Jomfruhummerhaler med chili og løg - Indonesien
Kammuslinger med basilikum og kokosmælk - *

Kammuslinger med champignon og kinarejer

Kammuslinger med ingefær og peberfrugt - Kina
Kammuslinger på spid med Dukkah krydderblanding
Kinarejer i kokos og sennepsfrø - Indien
Kinarejer Malabar med cidereddike og kokos - Indien
Kinarejer Malayalee med bukkehornsfrø og sennepsfrø - Indien
Kinarejer Malbari med karrypaste og koriander - Indien
Kinarejer med bacon og æble

Kinarejer med Madras-karry og sennepsfrø - Indien

Kinarejer med sennepsfrø og sort peber - Indien

Krabbe Coromandel med karry og kokosnød - Indien
Krabbe Jhal med chili og kartofler - Indien
Krabbekløer i black beansauce og  koriander - Kina

Krabbekød med kokosmælk og tomater - Salvador

Krabberagout med ingefær og ribs
Krebs med courgetter og karry - *
Kreolske rejer med hvidvin og sorte bønner - Amerika
Krydrede risnudler med muslinger og sherry - Kina
Kæmperejer med kokos og cocktailsauce - Thailand
Kål Dalna med chili og rejer - Indien
Muslingegryde med akvavit og øl
Muslingegryde med honning og rødvinseddike - *
Muslingegryde med hvidvin og selleriblade
Muslingegryde med karry og urter

Muslinger med hvidløg og rasp - Frankrig

Rejegryde med chili og østerssauce - *

Rejepande med champignons og hvidvin

Rejepande med chili og konc. appelsinjuice - Mexico

Rejepande med karry og paprika

Rejepande med karry og tomatpuré
Rejer fra Bahai med peberfrugt og yuca creme - Brasilien
Rejer fra Bahia med kokosmælk og maniok - Brasilien
Rejer med basilikum og kokos - Indonesien
Rejer med chili og ingefær - Østen
Rejer med fetaost og spinat - Italien

Rejer med ingefær og karrysauce - Indonesien

Rejer med kardemomme og spidskommen - Indien
Rejer med ost og palmemarv - Brasilien
Rejer Tandoori med paprika og spidskommen - Indien
Satay med kalkun og oksekød - Indonesien
Singapore Laksa med fiskefrikadeller og rejer - Malaysia
 Skaldyrsfad med selleri og vand kastanjer - Amerika
Skaldyrsgratin med rejer og rødspættefilet
Skaldyrsgryde med safran og tomat
Skaldyrsragout med fisk og dejlåg
Spaghetti med hvidvin og muslinger - Italien
Tigerrejer i sur-sødsauce e med lime og risvin - Thailand

Tigerrejer med blanchan og tamarinde

Tigerrejer med kapers og persille - Italien *

Tilberedning af krebs
Østersmuslinger st. Jaques med champignon og hvidvin - Frankrig *
Østers ristet i skallen med bacon og kørvel