Poulard   
Ayam Bumbo Acar med cayenne og farin - Thailand
Coq au Vin med champignon og rødvin - Frankrig
Farseret poulard med rosmarin og salvie
Farseret poulard med timian og valnødder

Fyldte poulardbryster med ingefær og svampe

Fyldt poulard med kikærtefyld og rosiner

Fyldt poulard med kyllingelever og pinjekerner

Fyldt poulard med risfyld og æbler - Indien
Gelérand med poulard
Grillet poulard med hvidløg og timian
Jæger høne med champignon og hvidvin
Køkkenchefens farserede poulard med hvidløg og timian
Poulard au Vin med cognac og rødvin - Frankrig
Poulard Bonne Femme med bacon og små løg - Frankrig
Poulardbryst med foie gras og linser - Schweiz
Poulard Edvard IIV med karry og tomat - England *

Poulard fra Celebes med kokosmel og spidskommen - Indonesien

Poulard fra Java med ingefær og safranrodpulver - Indonesien
Poulard fra Spanien med peberfrugt og safran - Spanien
Poulard i citron-flødesauce
Poulard i estragonsauce med vilde ris

Poulard i hvidløg og sød sojasauce - Indonesien

Poulard med paprika i urtesauce
Poulard med aubergine og tomat
Poulard med bacon og rosmarin

Poulard med champignons og hvidvin

Poulard med champignon og kanel - Mellemøsten
Poulard med citron og glaserede kastanjer
Poulard med citron og paprika

Poulard med creme fraiche og paprika

Poulard med druer med kiwi
Poulard med druesky og timiankartofler
Poulard med estragon og sennepssauce
Poulard med honning og mynte
Poulard med ingefær og soya - Kina
Poulard med ingefær og vermouth
Poulard med jordnødderis og kyllingelever

Poulard med julesalat og kold peberfrugtdressing

Poulard med leverkrebinetter
Poulard med ost og rosmarin
Poulard med paprika og peberfrugt
Poulard med peberfrugt og rosmarin
Poulard med peberfrugt og soya
Poulard med rosiner og æblefyld
Poulard stegt som vildt med bacon og enebær
Poulard Tivoli med asparges og champignon - *
Poularder med limesauce