Grønsager over jord   
Agurkeanretning med kardemommedressing - *
Agurkesalat fra Grækenland med dild og vineddike - Grækenland *

Agurkesalat med sesamolie og sojasauce - Cambodia

Agurkespaghetti med dild
Agurk med løg og ost - Brunai
Agurk Raitai - Indien
Ananas med kokosnød og kærnemælk - Indien
Appelsiner med nelliker og vineddike
Appelsin ærter med smør og tørret mynte - *
Artiskokbunde med bønnefyld og flødeskum - Belgien
Artiskokbunde med porre og æble
Asparges Frites med parmesan og rasp - Amerika
Asparges med mandler og smør
Asparges stegt i ovn med citron og hvidløg - Amerika
Aubergine Bengali med sennepsfrø og yoghurt - Indien
Aubergine med chili og løg - Indonesien
Aubergine med chili og skalotteløg - Brunai
Auberginer med mynte og yoghurt - Grækenland *
Aubergine med hvidløg og yoghurt - Tyrkiet *
Aubergine med basilikum og feta - Italien
Aubergine med citron og soltørrede tomater
Aubergine med krydderurter og spinat - *
Auberginer med chili i kokosnøddemælk - Indien
Auberginer med chili og spidskommen - Indien *
Aubergine med ingefær og røde chili - Cambodia
Aubergine med kanel og tomatsauce - Afghanistan
Auberginer med ost og tomat
Aubergineruller med bacon og squash
Auberginesalat med estragoneddike og tomatketchup
Auberginestuvning med muskatnød og sød soja - Indonesien
Avocado-nudelkager med cayenne og citronsaft
Bacon, løg og champignon - *
Bagte bønner med melasse og tranebær - Amerika
Banan-kokos med karry og sambal olek - Indonesien
Banan og kokosnød i karry - Indonesien
Blancherede salathoveder med mousselinesauce - Frankrig
Blegselleri med sesam og sukker - Japan
Blomkål med basilikum og parmesan - Italien *
Blomkål med citron og krydderier - Grækenland
Blomkål med Hollandaisesauce
Blomkål med ostesauce og rasp
Blomkål med paprika og porresauté
Blomkål med spidskommen og tahini - Tunesien
Blomkål med æg og rasp
Blomkålsbudding med muskatnød og rasp
Blomkålsgratin med bacon og ost
Blomkålsgratin med hollandaise sauce og parmesan - *
Blomkålsgratin med mandler og mayonnaise

Blomkålsmos med hvidløg og hytteost - Amerika

Braiseret kål med grøntsager og spæk - *
Braiseret porrer med portvin og rødvinseddike - *
Braiseret savoykål med grøntsager og sky - *
Broccoligratin med gratindej og koldt smør
Broccoligratin med ostesauce og paprika
Broccoli indbagt med muskat og parmesanost
Broccoli med bacon og ost
Broccoli med danablusauce og peberfrugt
Broccolipuré med piskefløde og æg
Brunkål med bouillon og eddike
Bulgur med karry og æble
Bulgur med porrer til kød og fisk
Bønnegratin med rasp og smør
Bønner med persille og rasp - Bulgarien
Bønner i hvidløgsmarinade og persille - *
Bønner med champignonssauce og ost - *
Bønnespirer med ingefær og tofu - Kina
Champignoner i fløde med persille og soya
Champignoner med basilikum og kardemomme - Indien
Champignonssoufflé med citron og dej

Cherry tomater med Castello Blå og grovkornet sennep

Cherry tomater med oregano og ost
Chilibønner med gurkemeje og spidskommen - Indien
Chilimajs på grill med ahornsirup og ingefær
Chili og tomatblanding med basilikum og persille - Frankrig
Courgettegratin med hvidløg og løg - *
Courgetter i beignetdej med tzatziki
Courgette med hvidløg og parmesan
Courgette-nøddepuré med citron og løg
Couscous med gulerødder og løg
Couscous-salat med pinjekerner og rosiner - Mellemøsten
Dahl af røde linser med karry og spidskommen - Indien
Dumplings med mel og oksetælle - England
Duxelles i tomat med champignon og skinke - Frankrig *
Edamame bønner med citron og havsalt
Ema Datshi med chili og salattern - Bhutan
Farserede Karl Johan Svampe
Farserede tomater med champignon og skinke
Fennikel a la Grecque med hvidvin og tomat - Grækenland
Fennikel med ost og æg - Schweiz
Flødemarinerede estragontomater
Flødestuvede agurker med citron og dild
Flødestuvede morkler med løg og sherry
Flødestuvet spinat - *
Friturestegte blomkål med brødkrumme og æg - Spanien
Friturestegte champignon med dej og krydderurtesauce
Friturestegte grøntsager i krydret kikærtedej - Indien
Friturestegte grøntsager med koriander og spidskommen - Afghanistan
Friturestegt tempe med krydderipasta og rismel - Indonesien
Fyldte agurker med champignon og persille
Fyldte agurker med chili og kapers
Fyldte champignon med hvidløg og Stiltonost
Fyldte champignon med persille og pikant ost
Fyldte tomater med champignon og persille
Fyldte tomater med cornflakes og rosmarin
Fyldte tomater med hvidløg og spinat - *
Fyldte tomater med rasp og timian - *
Fyldte tomater med bacon og cayenne
Fyldte tomater med brød og persille - Frankrig
Fyldte tomater med flødeost og peberrod
Glaserede grønsager med ketjap manis og smør - Indonesien
Glaserede kastanjer med bouillon og bladselleritop
Gratinerede artiskokhjerter med gruyereost og muskatnød
Gratinerede champignon med flødeost og krydderurter - *
Gratinerede fennikel med muskat
Gratinerede julesalater med parmesan og skinke
Gratinerede tomater med basilikum og mayonaise - Italien
Gratinerede tomater med citron og purløg
Gratinerede tomater med muskat og ost
Gratineret græskar med bouillon og emmentaler
Gratineret spidskål med creme fraiche og ost
Gratineret spinat med champignons
Gremolata med parmesanost og persille - Italien *
Grillede asparges med parmesan og pinjekerner
Grillede fennikel med Irsk Cheddar
Grillede grøntsager i marinade
Grillede grøntsager med gorgonzolacreme - Italien
Grillede grønsager med ricottacreme
Grillede peberfrugter med ansjoser og kapers
Grillet tofu med mango slaw og fiskesauce - Cambodia

Grønkål med bacon og hvidløg - Brasilien

Grønlangkål med fløde og suppe
Grønlangkål fra Sønderjylland med kartofler og piskefløde
Grønne bønner i creme fraiche med hvidløg og persille
Grønne bønner med bacon og mandler - Amerika
Grønne bønner og peberfrugt med hvidløg - Kina
Grøntsager i porrering med smør
Grøntsager Kurma med kanel og nelliker - Indien
Grøntsager med gurkemeje og ingefær - Indonesien
Grøntsager med karry og sorte linser - Indien
Grøntsager med persille og vinbouillon
Grøntsagsgratin med blomkål og reven ost - *
Grøntsagsgratin med muskat og porrer
Grøntsagsmos med timian og øl
Grøntsagsspid med fennikel og peberfrugt - *
Hokkaido gratin med løg og persille
Hummus med paprika og grillet rødløg
Honningagurker med creme fraiche - Rusland
Hvidkål fra Vejle med kanel og sukker
Hvidløgsmarinerede champignons med løg og persille - *
Indbagt porrer med chili og olie - Afghanistan
Jordskokkegratin med piskefløde og skalotteløg
Julesalatgratin med hvidløg og parmesan
Julesalat med citron og smør
Karamelliseret ananas og tofu med hvidløg og østerssauce - Cambodia
Karrystegte grønne bananer med chili og peberfrugt - Trinidad
Kastanjepuré med tomatpuré og vermouth
Kastanjer med fløde og portvin
Kikærter med ingefær og kanel - Indien
Kikærter med koriander og spidskommen - Indien
Kinakålgratin med paprika og smelteost med champignon
Kinesiske svampe og ærter med sesam olie og soya sauce - Kina
Kogning af kastanjer i bouillon
Kogt bladselleri med skalotteløg og timian - Frankrig
Kogt perlespelt med bouillon og skalotteløg
Kold fennikel med oliven og æg
Kålkugler med karry og æbler
Kålrabigratin med muskat og nelliker
Kålrabimos med allehånde og kartofler

Kålrabimos med honning og persille - Tyskland

Linser med gurkemeje og spidskommen - Bangladesh
Majsboller med forårsløg og hvidløg - Indonesien
Majskager med cayenne og paprika
Majskolber i citron og olivensmør
Majs og tomatstuvning med hvidløg og persille - Chile
Mango chutney med jalapeno og koriander - Indien
Marinerede champignon med bouillon og dild
Marinerede champignon med kørvel og persille - *
Marinerede cherry tomater med basilikum og purløg
Marinerede porrer med enebær og laurbærblade
Marinerede svampe med rosa peberkorn og soya
Mungbønneragout med chili og rosmarin
Olivensauteret rødkål med rosmarin og sherry
Ostefarserede champignons med krydderurter og piskefløde - *
Ostegratineret bladselleri med mornay sauce og rasp
Ostegratineret endivie med parmesanost og sennep
Ostegratineret hvidkål med gurkemeje og karry - Amerika
Ostegratineret sommerkål med hvidløg og persille
Ovnbagte løg med klementin salat
Ovnbagte pigeoner med peberrod og sirup
Ovntørrede tomater med olie og timian
Paradisæbler i sukkerlage
Peberfrugter fri for skind
Peberfrugter i flødemayonnaise og kapers
Peberfrugter med fåreost og rasp - *
Peberfrugter med karry og tomater - Indien
Peperonata Speciale med hvidløg og tomater - Italien *
Peperoni Ripieni med ansjosfilet og kapers - Italien
Persillade med ansjoser og kapers - Frankrig
Persille Frites - Frankrig *
Persilleragout med hvidløg og ærter
Pigeonæbler med calvados og rosmarinsmør - *
Pikante champignons med piskefløde og sherry
Porremoussé med muskat og rasp
Porresoufflé med muskat og piskefløde
Rosenkål med bacon og æbler - Amerika
Rosenkål med mandelflager og smør
Ratatouille fra Provence med hvidløg og ingefær - Frankrig
Ristede grøntsager med persille og tomatrøre
Ristede kastanjer med bouillon og smør
Ristet revet kokos med jordnødder - Indonesien
Rosenkål gratin med creme fraiche og muskat
Rosenkål med chili og ingefær - Malaysia
Røde linser med kanel og kardemomme - Indien
Rødkål med gåsefedt og ribsgelé - *
Rødkål med kommen og kødsky
Rødkål med fersk fedt og ribssaft
Rødkål med allehånde og rødvin
Rødkål med lagerøl og spidskommen
Rødkål med rødbedeeddike og rødvin
Rødkål med rødløg og æbler
Rødkål med tranebær og æbler
Rødkål - sprød med honning og kanel - *
Sakkuk fra Fanø med byggryn og bygmel
Sauerkraut med dej - Tyskland *
Sauterede agurker med persille og vinaigre
Sauterede rødbeder og tomater - Indien
Sellerisalat
Skinke med spanske grønsager - Spanien
Smørdampet spids- eller sommerkål
Snysk med kartofler og stegeflæsk
Sorte linser med citronsaft og hvidløg - Tunesien
Sorte oliven med Harissa - Marokko
Speltotto med ost og røget flæsk
Spinatfad med champignon og krydderurter
Spinatgratin med ost og rasp
Spinatgratin med salat og soya-tomatdressing
Spinat med bønnespirer og hvidløg - Indonesien
Spinat med chili og macadamianødder - Malaysia
Spinat med citron og hvidløg - *
Spinat med ingefær og sesamolie - Kina
Spinat med linsepuré og rosenpaprika - Indien
Spinatsalat med gule sennepskorn og yoghurt - Indien
Spinatsoufflé med fløde og æg - *
Squash med fløde og rødløg
Squash med persille og skalotteløg
Squash råstegt med løg
Stegt blomkål og kikærter i kokossauce - Indien
Sukkerærter - *
Sukkerærter med hvidløg og østerssauce - Thailand
Surkål med enebær og hvidvinseddike - Tyskland

Svampe i sur-sødsauce med ingefær og rosiner - Kina

Svampekompot med kapers og skalotteløg
Svampestuvning med skalotteløg og tomatpuré
Svampe smørstegt med citron og persille
Søde stegte butternut squash med farin og smør - Amerika
Sønderjysk grønlangkål med fløde og kartofler
Tilberedning af bulgur - Tyrkiet
Tofu fritter - Amerika
Tomatconcassé - Frankrig *
Tomater fra Provence med parmesanost og persille - Frankrig
Tomater med ris og skinke
Tomater med sukker og timian
Trompetsvamp grillet med smør og soya
Tzatziki med dild og eddike - Grækenland
Tzatziki med hvidløg og ymer - Grækenland *
Yoghurt med løg og spinat - Afghanistan
Æblemos med peberrod - England
Æbler til and og steg
Æblesalat med blegselleri og champignon
Ærtepuré med creme fraiche og urtesalt
Ærter Bonne Femme med flæsketerninger og hovedsalat - *
Ærter Fransaise med flæsketerninger og perleløg - Frankrig
Ærter med bacon og løg - Sverige
Ærtesoufflé med mynte og æg