Grřnsager under jord   

Bagte lřg med ansjossmřr

Braiserede gulerřdder med bladselleri og persille - *
Braiserede lřg med sherry og tomatpuré
Brunede lřg med smřr og sukker - *
Forĺrslřg glaseret med skalottelřg og krydderurter - Italien
Forĺrslřg med balsamicoglasering - Italien
Glaserede gulerřdder med smřr og brun sukker
Glaserede lřg med smřr og suppe - *
Glaserede lřg med sukker
Glaserede selleri og ćbler med creme fraiche og dijonsennep
Gratinerede lřg med bacon og madagascarpeber
Gratinerede lřg med muskat og ostesauce
Grillede og karamelliserede rřdlřg med chili og krydderurter - Amerika
Grřntsagsfritter med creme fraiche dip
Grřntsagspuré med citronsaft og hvidlřg
Gulerodshalva med mandelsplitter og rosiner - Indien
Gulerodspure med bagekartofler og piskeflřde
Gulerodspuré med lime og parmesanost - *
Gulerřdder med hvidlřg og ingefćr - *
Gulerřdder med paprika og timian
Gulerřdder med smřr og tonicvand
Honningglaseret gulerod med olie og paprika - Indien
Jordskokgratin med dej og rasp

Jordskokpuré med hasselnřdder og muskat

Jordskokpuré med hvidlřg og krydderurter
Lotusrod og spinat med garam masala og kvark - Indien
Lřgkompot med parmaskinke og vindruer - *
Lřgmarmelade med citron og honning
Lřgsoubise med grřdris og ćggeblommer - Frankrig *
Lřgspyd med farin og rřdvinssky
Majroegratin med Herbes de Provence og ost - Italien

Maniok med bacon og přlse - Brasilien

Maniok med lřg og ćg - Brasilien
Marinerede gulerřdder med lřg og peberfrugt
Marinerede hvidlřg med hvidvinseddike og Herbes de Provence
Marinerede jordskokker med merian og persille
Ovnbagte hvidlřg
Ovnbagte lřg med olivenolie og persille
Ovnbagte rodfrugter i kokosmćlk og lime - Thailand
Ovnbagte urter med gorgonzolasauce - Italien
Pastinakker med citron og smřr
Pastinak-tomatgratin med oregano og yoghurt
Porretimbale med creme fraiche og hvidlřg

Ristet Maniokrod med salt og smřr - Brasilien

Rodfrugter med citrus og timian
Rodfrugter med mćlk og smřr - *
Rodfrugtkroketter med chili og ćbleeddike
Rodfrugtsauté med hvidlřg og paprika - *
Rřdbeder med Det tredje krydderi og smřr
Rřdbeder sauteret med honning og syrlige ćbler
Rřdbedesalat med creme fraiche og peberrod
Sauterede gulerřdder med smřr og sukker
Selleri med dild og persille - Frankrig *
Sellerimos med kartofler og smřr
Sellerimos med hvidlřg og kartoffel
Selleripuré til křd og fisk med smřr
Sellerisalat med estragon og fransk sennep
Stegte gulerřdder med chili og skalottelřg - Indonesien
Syltede skalottelřg med honning og ingefćr
Syltet pastinak med honning og muskatnřd - Amerika
Vintergrřntsager med hoisin sauce og soya - Kina