Grønsags retter 
Agurkekarbonader med ingefær og persille
Agurk i karrysauce med løg og æble - *
Aspargesgratin med oliven og tunge
Aubergineboller med krydderurter og parmesan - Amerika
Aubergine grill med tomatcoulis - Frankrig *
Auberginegryde med persille og tomat - *
Aubergine med basilikum og hvidløg - *
Aubergine med hvidløg og jalapenos - Tyskland *
Aubergine med ingefær og tamarinde - Afghanistan
Aubergine med løg og tomat - *
Aubergine med ost og salvie
Aubergine med peberfrugt og tomat - Afghanistan
Aubergine med smilende æg og tomatsauce - *
Aubergine med tomatsalsa og gedefeta - Grækenland *
Aubergine og bladselleri i sur-sød sauce - Frankrig
Aubergine Provencale med hvidløg og tomatkød - Frankrig *
Auberginepuré med citron og hvidløg - Grækenland
Bagt græskarcreme med citron og creme fraiche
Bagte tomater med ostefyld og ris
Blomkål Kreol med karry og rejer - *
Blomkål i sauce Verte med tomater og æg - *
Blomkål med bacon og sauce Mornay - *
Blomkål med karrysauce - *
Blomkål med kartofler og krydderurtesauce
Blomkål med røde linser og vindruer - Indien
Blomkål og kartofler i karry med mynte og ris - *
Blomkål og spinat med ostesauce
Blomkålsfrikadeller med rasp og timian
Blomkålsgratin med fløde og æg - *
Blomkålsgratin med muskat og spidskommen - *
Blomkålsgratin med ost og porrer - *
Blomkålsgratin med spinat og tomatsalsa - *
Blomkålsgryde med ost og ærter - *
Broccoligryde med champignon og gulerod - *
Broccolisoufflé med ost og peberfrugter
Bulgurfrikadeller med champignon og rødbedesalat
Bønnegryde med bacon og persille - *
Bønnegryde med bulgur og chili
Bønnegryde med flødeost og rosmarin - *
Bønnegryde med gulerod og løvstikke
Bønnegryde med muskat og svampe - Amerika
Bønner bagt i ovnen med ost og tomat - Polen
Bønneret med grøntsager og krydderurter - Grækenland
Bønner med salvie og tomat - *
Bønnesalat med kartofler og rødløg
Champignon og kartoffelgratin med ost og persille - *
Champignonsgratinerede grøntsager med ost og tomat
Courgettebøffer med ricotta og safrandressing - Italien
Courgettecrepine med champignon og svampecreme
Courgettegratin med skinke og tomat - *
Dampede due-ærteboller med ingefær og karrysauce - Indien
Den besvimende Imam med aubergine og tomat - Tyrkiet
Falafel med koriander og spidskommen - Mellemøsten
Farmergratin med hytteost og skinke - *
Farsbrød med rød miso paste og Tempeh - Amerika
Farserede agurker med ost og skinke

Farserede auberginer med ansjos og kapers - Schweiz

Farserede courgetter med franskbrød og tomater
Farserede løg med champignon og skinke - Frankrig *
Farserede porrer med champignonfars - *
Farseret savojkål med kartofler og tomat
Fennikelgratin med løg og tomat
Fennikel med oliven og æg
Flødestuvet spinat med baconstegt julesalat
Forårsfad med fetasauce og kartofler
Friskost med ærter i krydret sauce - Indien
Fyldte artiskokker med bacon og champignons
Fyldte auberginer med champignon og rejer
Fyldte champignons med peberfrugt og ris
Fyldte courgetter med ris og skinke - *
Fyldte peberfrugter med champignon og porre - *
Fyldte peberfrugter med champignon og skinke
Fyldte peberfrugter med feta og hytteost - Grækenland
Fyldte peberfrugter med ris og skinke
Fyldte peberfrugter med røde linser og spidskommen - Afghanistan
Fyldte vinblade med mynte og ris - Tyrkiet
Fyldte vinblade med pinjekerner og ris - Grækenland
Glaseret aubergine med mousseline sauce og tomat
Gobi Aloo med blomkål og kartofler - Indien
Gratinerede auberginer med feta og hvidløg - Grækenland
Gratinerede bønner med peberfrugt og Worchestershire
Gratinerede grønsager med bacon og sennepspulver - *
Gratinerede hvide bønner med porre og tomat
Gratinerede jordskokker med ost og rejer
Gratinerede løg med ostesauce
Gratinerede tomater med ris og ærter - *
Gratineret blomkål med ost og skinke - *
Gratineret broccoli med ost og tomat
Gratineret brød med muskat og ost
Gratineret porrer og skinke med muskatnød og ost
Gratineret spinat med hvidløg og ostesauce - Italien
Grillede grøntsager med hvidløg og Romescosauce - Spanien
Grillstegte majs med kold krydret sauce med persille
Gryderet med hvide bønner og paprika - *
Gryderet med nudler og persillerod
Grøn lasagne med hytteost og tomatsauce
Grøntsagsbiksemad med kantareller og persille
Grøntsagsbiksemad med timian og æbler
Grøntsagsdolmere med champignon og ris
Grøntsagsfad med ost og rasp
Grøntsagsfad med skinke og tomat
Grøntsagsfrikadeller med basilikum og havregryn
Grøntsagsfrikadeller med karry og rasp
Grøntsagsfrikadeller med kikærter og squash
Grøntsagsfrikadeller med ris og valnødder
Grønsagsgratin med fennikel og spinat - *
Grønsagsgratin med gulerødder og løg - *
Grønsagsgratin med mozzarella og skinke - *
Grøntsagsgryde med aubergine og bitter melon - Cambodia
Grøntsagsgryde med bacon og svesker
Grøntsagsgryde med broccolisuppe og ost - Amerika

Grøntsagsgryde med bønner og hvidkål - *

Grøntsagsgryde med chili og ingefær
Grønsagsgryde med fennikel og hvidkål
Grønsagsgryde med galanga og sambal oelek - Indonesien
Grønsagsgryde med hvide bønner - *
Grøntsagsgryde med ingefær og koriander - Indien
Grønsagsgryde med muskat og æg - Indonesien
Grøntsagsgryde med panch phoran og sennepspasta - Bangladesh
Grønsagsgryde med safran og soya - Spanien
Grøntsagsgryde med tomatpuré og valnødder
Grøntsagsgullasch med flåede tomater og paprika
Grønsagslada med bouillon og æg - Sverige
Grøntsager i hvidvin med tomater og ærter
Grøntsager i karry - *
Grøntsager med bønner og shiitake svampesauce - Amerika
Grøntsager med limesaft og revet kokos - Indonesien
Grøntsager med oregano og sesamlåg
Grøntsager med sennep og urtesauce
Grøntsagslasagne med basilikum og hytteost
Grøntsagsragout med peanutsauce og ris
Grøntsagsret med bacon og hvide bønner - *
Grøntsagsret med bananer og karry

Grøntsagsret med champignons og kartofler - *

Grøntsagsret med kartofler og spinat - Amerika

Grøntsagsret med soltørrede tomater og zucchini - Amerika
Gulerodsgryde med champignons og citron
Gulerodskarbonader med krydderier og æg
Gulerødder med brune ris og persille - *
Hirsefad med ost og tomat
Hvedebøffer med allehånde og kartofler
Hvidkål med kokosnød og sennepsfrø - Indien *
Hvidløgsstegte oliven og tomater - Italien
Karl Johan gryde med citron og krydderurter
Kartoffelkarbonader med urtesabayonne
Kartoffel-porregryde med creme fraiche og hvidløg - *
Kikærter med citron og kapers
Kogte artiskokker
Kolde grønsager med græsk marinade - Grækenland
Krydrede grønne bønner med korianderfrø og spidskommen - Indien
Kåldolmer med champignon og ris
Kålfrikassé med gulerod og persille
Kålkugler med aubergine og ris
Kålrabibøffer med bløde løg og timian
Lasagne med aubergine og peberfrugt
Lasagne med hytteost og spinat
Limabønner i fløde
Linsegryde med grøntsager og hvidløg
Linser med ahornsirup og gule sennepsfrø - Amerika
Løggryde med kartoffel og selleri - *
Løg-spinatgratin med ost og peberfrugt
Majroegratin med forårsløg og muskatnød
Majroesouffléer med gulerodsstuvning
Majsfrikadeller med koriander og rejer - Indonesien
Majsgryde med bønner og tomater - Mexico *
Majskrebinetter med chili og koriander - Thailand *
Maniok med peberfrugt og røde bønner - Brasilien
Maskeret blomkål med bacon og muskat - *
Maskeret blomkål med løg og skinke - *
Moussaka med champignon og tomatsauce
Mårregodt fra Vendelbo med gulerod og kartoffel
Nøddesteg med allehånde og cornflakes
Ostegratin med paprika og ris
Palmemarv med kokosmælk og peberfrugter - Brasilien

Pastinak med bacon og champignon

Peberfrugt med kartofler og oliven - *
Peberfrugt med ravioli og timian - Italien *
Peberfrugter med aubergine og kapers - Italien
Peberfrugter med bønnefyld og parmesanost
Peberfrugter med chilidressing og svamperisotto
Peberfrugter med grøntsagsfyld og rosmarin - *

Peberfrugter med ost og svampesauce

Peberfrugter med paprika og ris
Peberfrugter med ris-nøddefyld - *
Peberfrugter med sar og tomatsauce - Bulgarien
Polenta med bacon og rucolasalat
Pommato med bulgur og majs
Pommato med løg og spinat
Porrergratin med parmesan og skinke
Porrer med pinjekerner og soltørrede tomater
Porrer Polonaise med hytteost og paprika
Porrer Polonaise med persille og rasp

Pyt i pande med artiskokbunde og sukkerærter

Pyt med grønsager og æg - *
Ratatouille med hvidvin og koriander - *
Ratatouille med peberfrugt og tomat - Frankrig
Rijstafel med grøntsager og tilbehør - Indonesien
Risgratineret bladselleri med muskat og parmesanost
Risruller med svampe og tamarinde - Østen
Rosenkålsgratin med rørt smør og salat
Rødbedebøf med dild og ost
Rødbederagout med porre og tomat
Rødbeder med flødeurtedressing
Røde linser med chili og gurkemeje - Indien *
Rødkålsdolmere med grøntsager og ris
Selleri a la Grecque med hvidvin og koriander - Grækenland
Selleribøf med ingefærkrydrede grøntsager
Sellerikrebinetter med purløg og tomat
Selleri med dild og persille - Frankrig *
Selleri og svampegryde med balsamico og bredbladet persille
Selleriskiver med karry og æbler
Selleriskiver med ost og skinke
Selleriskiver med spinat og æg
Selleriskiver med rødbede og æble - *
Slow Cooking - Makhni Maa med kidneybønner og sorte linser - Indien
Sommergryde med grøntsager og persille
Spidskål med chili og kokos
Spidskålsflan med bacon og ost - Frankrig

Spinat fra Bengalen med asafoetida og kartofler - Bangladesh

Spinatfrikadeller med ost og skinketern
Spinatgryde med blomkål og ost
Spinat og ost i krydret sauce - Indien
Spinat Sag Paneer med karry og spidskommen - Indien
Spinatsalat med courgette og tomatt
Spinatsoufflé med muskat og æg
Spinatsoufflé med ost og purløg
Spyd med champignoner og squash i hvidløgsmarinade
Squashgratin med skinke og tomater
Squashgryde med ingefær og karry
Squashgryde med peberfrugt og porrer
Squashlasagne med  basilikum og bechamelsauce
Squash med æg og ost
Stegt tofu med lynstegte grøntsager
Stegte ærter med forårsløg og koriander - Kina
Stuvede auberginer med chilisauce og spidskommen - Amerika
Surkålsgryde med flæsk og peberfrugt - Ungarn
Sur-sød grøntsager med ananas og ingefær - Cambodia
Sur-sød kål med tomat
Svampe i sur-sødsauce med sherry og syltet ingefær - Kina
Svampe og tomatgratin med citronsaft og æg
Svamperet fra Bern med fløde og persille - Schweiz
Tahu frikadeller med bønnespirer og hvidløg - Indonesien

Tian med grøntsager og mozzarella - Frankrig

Tofu med hvidløg og østerssauce - Kina
Tofu med ingefær og skalotteløg - Brunai
Tofu sur-sød med stjerneanis og tamarinde - Cambodia
Tomatskiver med bløde løg
Urtefrikadeller med grøntsager og tomatsauce
Vintergryde med grøntsager og persille
Wok med broccoli og peberfrugt - Thailand
Wok med grønsager og peri-peri - Østen
Zucchini og gulerodsruller med creme fraiche og timian - Italien