Kalve hale & skank  
Braiserede kalvehaler med hvidvin og tomater - Italien
Braiserede kalvehaler med kartoffel-tomatfad
Braiserede kalvehaler med merian og paprika
Braiserede kalvehaler med peberfrugt og ostekartoffelmos - Italien
Braiseret kalveskank Esterhazy med citron og grøntsager - Frankrig *

Braiseret kalveskank med ansjos og blomkål

Braiseret kalveskank med chili og kanel - Italien
Braiseret kalveskank med citronsauce og pasta

Braiseret kalveskank med elefant øl og selleripuré

Braiseret kalveskank med estragon og grønsager
Braiseret kalveskank med granulata og porrer - Italien
Braiseret kalveskank med krydderurter og rødvin
Kalvehaler med linser og porrechalotte
Kalveskank Jardiniere med grøntsager og tomatpuré - Frankrig *
Osso Buco med bønner og hvidvin - Italien
Osso Buco med gremolata og grøntsager
Osso Buco Milanese med hvidvin og rosmarin - Italien
Sprængte kalvehaler med peberrodssauce