Kalvebov  
Brasato al Barolo med grøntsager og kanel - Spanien

Grillet flankesteak med ananas og peanutbuttersauce - Østen

Kalvebov med asparges og skinke i fad
Kalvebov med ovnbagt risotto og æblesalat - Italien
Kalvebov med pikante rødbeder i kinakål

Kalvefrikassé med persille og ris

Kalvegratin med grønsager og muskat
Kalvegryde med hvidvin og peberfrugt - Italien
Kalvegryde med bacon og peberfrugter
Kalvegryde med enebær og rødvin
Kalvegryde med grøntsager og krydderurter - Frankrig
Kalvegryde med hvide bønner
Kalvegryde med hvidvin og timian
Kalvegryde med krydderurter og porrer
Kalveragout med dild og nye urter
Kalveroulade med asparges og paprika
Kalveroulade med bacon og æbler

Kalvesteg med laurbær og piskefløde

Kalvesteg med salvie og tomat

Kalv i frikassé med grøntsager og fløde - *

Kalv i frikassé med laurbærblad og timian

Kalv sauté Marengo med hvidvin og stegte æg - Frankrig *

Kogt kalv med kryddervisk og løvstikkesauce

Marinerede grillspyd med champignon og peberfrugt

Pyt i panna med kartofler og rødbeder - Sverige *

Sauteret kalvekød med champignon og peberfrugter
Spækket kalvebov med grøntsager og paprika