Kalvefars  

Arabiske pandekager med det tredje krydderi og forårsløg - Indonesien

Farsbrød med bacon og paprika - *
Farsbrød med champignon og enebær - *
Farsbrød med champignon og paprika - *

Farsbrød med druer og estragon - *

Farsbrød med gorgonzola og hasselnødder
Farsbrød med indmad og oliven
Farsbrød med skinke og tomatsauce
Farserede aubergine med koriander og rosmarin
Farserede grønsager med bacon og timian
Farserede gulerødder med muskat og timian

Farserede peberfrugter med champignon og tomatpuré

Farserede peberfrugter med ris og svampe

Farseret aubergine med champignon og skinke - *

Farseret kål med creme fraiche og portvin
Farseret kål med gulerødder og ris

Farsgratin med kartoffel og tomat

Farsgryde med kinakål og pastinak
Farsgryde med kokosnød og tamarinde - Indonesien
Farspandekage med bacon og løg

Farspande med galangapulver og tamarinde - Indonesien

Farsrand med persille og selleri

Farsret med peberfrugter og ratatouille
Farsret med med peberfrugter og timian - *
Farsroulade med ost og persille - Italien
Farsrulle i dej med persille og rasp

Farsruller med ansjoser og champignoner

Farsruller med citronsauce og persille

Farsruller med grøntsager og ost

Farsruller med ost og soya
Farsruller med purløg og skinke - Schweiz

Forloren hare med bacon og spæk - *

Forloren hare med cognac og svampe

Forloren hare med creme fraiche og tomat
Forloren hare med havregryn og æbler

Forloren hare med kartoffelmos og skinke - Schweiz

Forloren kalvefilet med hvidløg og Salsa Verde - *
Forloren skildpadde med flæskefars og kalvetunge
Frikadeller med bacon og champignon

Frikadeller med bacon og svesker

Frikadeller med champignons og paprika - *
Frikadeller med havregryn og svampe
Frikadeller med hvidløg og persille - Spanien

Frikadeller med hvidløg og tomatsaft

Frikadeller med hytteost og timian
Frikadeller med ingefær og lime - Østen
Frikadeller med kanel og nellike
Frikadeller med kommen og youhurt - Bosnien
Frikadeller med krydderurter og champignonssauce - *
Frikadeller med mexicansk krydderi og mexicanske ris - *
Frikadeller med nødder og solsikkekerner

Frikadeller med parmesanost og persille - Italien

Frikadeller med pistacienødder og tranebær
Frikadeller med stegte tomater og timian

Fyldte tomater med basilikum og persille - *

Hakkebøffer med champignon og flødeostesauce
Hakkebøffer med ost og tomat samt skinkesauce - *
Hakkebøffer med parmaskinke og spinat
Indbagt farsbrød med champignon og ost - *
Indbagt farsbrød med fetaost og spinat - Italien
Indbagt farsbrød med krydderurter og tomater
Indbagt farsbrød med peberfrugt og porre

Indbagt farsbrød med peberfrugt og skinke

Julefrikadeller med muskat og nisseøl

Kalvekødssugo med pasta og rosmarin - Italien
Karbonader gratineret med Saint Albray
Karbonader med ost og skinke
Karrykål med rasp og æbler

Krebinetter med parmesanost og rosmarin - Italien

Krebinetter med champignon og persille

Krebinetter med citron og mango chutney

Krebinetter med grøntsagsbånd og kapers-citronsmør
Krebinetter med grønærtesmør og mormorsalat
Krebinetter med kantarelstuvning og sherry
Krebinetter med krydderurter og konc. tomatpuré

Krebinetter med ost og spinat

Krebinetter med pasta og pesto

Krebinetter med stuvede gulerødder og ærter - *
Kødboller med banan og garam masala - Indien

Kødboller med chili og linser

Kødboller med dildsauce og rejer
Kødboller med muskat og tyttebær - Sverige
Kødboller med mynte og pernod - Frankrig
Kødboller med rosmarin og æbler - Italien
Kåldolmer med kartofler og løg
Kåldolmer med muskat og rosmarin
Kåldolmere med orangesauce og pinjekerner
Moussaka med græsk salat og marinade - Grækenland
Rejekoteletter med hvidløg og tomatketchup

Skotske æg med løg og paprika - Skotland

Värmlandspølse med stuvet spinat - Sverige