Kalveindmad    
Brissel Demidorff med grøntsager og trøffel - Frankrig *
Flamberede kalvenyrer med champignon og cognac
Flamberede kalvenyrer med dijonsennep og quatre epices
Flamberede kalvenyrer med enebær og genevre - Belgien
Flamberet spædekalvenyrer med portvinssauce
Gratineret lever med ost og skinke
Grillet lever med hvidløg og persille

Helstegt kalvelever med champignon og små løg

Helstegt kalvelever med honning og rødvinseddike

Helstegt kalvelever med selleri og æble

Helstegt kalvenyre med piskefløde og portvin
Hjertegryde med abrikoser og æbler
Hjertegryde med champignon og løg
Hjertegryde med champignon og æbler
Kalvebrisler braiseret i gryde med hvidvin og tomatpuré - Frankrig
Kalvebrisler i champignonsstuvning med cayenne og citron

Kalvebrisler med jomfruhummer og karrysauce

Kalvebrisler med spinat og løse ris
Kalvebrissel a la Machale med asparges og trøfler - Frankrig *

Kalvehjerte med bacon og selleri

Kalvehjerteragout med cognac og madeira

Kalvelever med ansjos og kapers - *
Kalvelever med appelsinsauce og oregano
Kalvelever med bacon og majs - Amerika
Kalvelever med bananmos og hvidvin - Vestindien
Kalvelever med champignon og krydret ris
Kalvelever med citron og persillesmør

Kalvelever med forårsløg og dijonsennep

Kalvelever med hvidvin og sellericremesauce
Kalvelever med kapers og rødvin
Kalvelever med løg og porrer

Kalvelever med løg og svampe

Kalvelever med løg og tomater - Italien

Kalvelever med morkelsauce og rødkål

Kalvelever med mozzarella og spinat - Italien
Kalvelever med peberfrugt og rødvin - Ungarn
Kalvelever med skinke og kapers
Kalvelever Nelson med agurk og champignon - England
Kalvenyre fra Milano med ansjos og hvidløg - Italien
Kalvenyre i hvidvinssauce og æbler
Kalvenyrer i risrand med hvidløgssmør
Kalvenyre i sennepssauce med champignon og fløde
Kalvenyre med bacon og champignons
Kalvenyre med fløde og løg
Kalvenyre med hvidvin og peberfrugt
Kalvenyre med karry og æggebrød
Kalvenyre med madeirasauce og små løg
Kalvenyre på spid med cocktailpølser og æbler
Kalvenyreragout i grønne peberfrugter
Kalvenyreragout i risrand med syltet agurk og rødbede

Kalvenyreragout med champignon og HP-sauce

Kalvenyreragout med persille og ærter
Kalvenyreragout med rødvin og sennep
Kalvetunge med grøntsager og smørsauce
Kalvetunge med kantarelsalat og sennepsdressing
Krydret levergryde med oliven og skinke

Levergratin med ris og rosiner

Levergryde med bacon og krydderier

Levergryde med grøntsager og persille

Levergryde med timian og tomat

Leverragout med abrikoser og mandler

Lever Stroganoff med paprika og sennepspulver
Marinerede nyrer i hvidvin og persille
Marineret lever med krydderurter og rødvin

Nyre med skinke og spejlæg

Nyre og flæskegryde med perleløg og rødvin

Sprængt kalvetunge med grøntsager og stærk sauce

Stegt lever fra Tosca med krydderurter og flødeost - Italien
Stegt lever i folie med citronsaft og tomatpuré
Stegt lever med bacon og løg
Stegt lever med bacon og løgsauce
Stegt lever med bønnespirer og peberfyld
Stegt lever med champignonsfyld og hvidløg
Stegt lever med bacon og champignonssauce
Stegt lever med grøntsagsragout og hvidvin
Stegt lever med løg og æbler
Stegt lever med madagascarpeber og piskefløde

Stegt lever med peberfrugt og rødvin

Stegt lever med lys pilsner og pikant flødesauce
Stegt lever med varm gulerodssalat
Stegt lever med peberrod og æblefyld
Stegt nyrer med champignonstuvning og hvidløg