Kalveryg  
Helstegt kalvekam med grøntsager og kartofler
Kalveculotte med hvidvin og valnøddesauce
Kalvekoteletter a la Klick med Herbes de Provence og hvidvin

Kalvekoteletter fra Ardennerne med enebær og hvidvin - Belgien

Kalvekoteletter fra Milano med peberfrugter og salviesmør - Italien
Kalvekoteletter i vin med svampe - Frankrig *

Kalvekoteletter med ananas og karry

Kalvekoteletter med appelsin og cognac

Kalvekoteletter med artiskokbunde og svampestuvning

Kalvekoteletter med bacon og svesker

Kalvekoteletter med champignons og cider - Frankrig

Kalvekoteletter med champignons og portvin - Frankrig
Kalvekoteletter med citron og parmesan - Italien
Kalvekoteletter med dolmer og piskefløde - Tyrkiet
Kalvekoteletter med estragonsauce og løse ris
Kalvekoteletter med fyldte artiskokbunde og krydderurter

Kalvekoteletter med gorgonzolapasta og pesto - Italien

Kalvekoteletter med hvidvin og krydderurter
Kalvekoteletter med krydderurter og svampe
Kalvekoteletter med nye gulerødder og persille
Kalvekoteletter med ost og porrer
Kalvekoteletter med porscuitto crudo og parmasanost
Kalvekoteletter med reven peberrod og tomatketchup - Amerika
Kalvekoteletter med rød peberfrugtsauce og rucolasalat - Italien
Kalvekoteletter med selleri og tomatsauce - Italien

Kalvekoteletter med tranebær og østershatte

Kalvekoteletter Royale med farseret tomat og pocheret æg - Frankrig *

Kalvekoteletter Zingara med hvidvin og piskefløde - Frankrig *

Kalvenyresteg med agurkesalat og og dijonsennep
Kalveruller med champignon og citronmelisse

Kalveryg Prins Orloff med lødsoubise og sauce Mornay - Frankrig *

Kalvesteg a la Creme med paprika og spæk

Kalvesteg med appelsinsauce og madagascarpeber

Kalvesteg med hvidvin og ost - Frankrig

Kalvesteg med portvin og rosmarin

Kalvetykkam med gratineret spidskål og persilleragout
Kalvetyksteg med hvidløgskompot og julesalat
Kalv i karry med bananer og mandariner - *
Kalv i tomatkarry med bladselleri og timian