Lammefars 
Cevapcici med hvidløg og paprika - Serbien *
Farserede auberginer med kanel og valnødder
Farserede Hokkaido med hvidløg og rosenpaprika
Farserede tomater med fetaost og paprika
Farsgryde med hvidløg og krydderier - Indien
Fars med auberginer og chili
Frikadeller fra Gotland med kartofler og sennep - Sverige
Frikadeller med citron og hvidvin - Grækenland
Frikadeller med hvidløg og persille - Serbien *
Frikadeller med krydret sauce og sennepsfrø
Frikadeller med mynte og persille - Grækenland
Frikadeller med nødder og rosiner - Ægypten
Hakket lam med chili bean sauce og sesam paste - Kina
Kartoffelgryde med krydderier og ost
Kartoffelsandwich med lammeburgere og rødløgskompot
Kebabspid med merian og rød peberfrugt
Kebabspyd med allehånde og kanel - Mellemøsten
Krebinetter med kartofler og sennepsfrø
Kufta med pinjekerner og spidskommen - Indien
Kødboller i krydret tomatsauce og fetadrys
Kødboller med allehånde og kanel - Tunesien
Kødboller med kanel og mandler - Algeriet

Kødboller med kanel og ost

Kødboller med ostefyld og paprika - Mellemøsten
Kødsoufflé med cayenne og salvie
Köfte med pinjekerner og spidskommen - Mellemøsten
Kåldolmere med peberfrugter og ris - Grækenland
Kålrulle med lammefars og tomat
Kålrouletter med merian og muskat
Lammefars med løg og peberfrugt
Lammegryde med basilikum og hasselnødder
Lammegryde med kanel og kardemomme
Mousaka med hvidvin og persille - Grækenland
Moussaka fra Saloniki med champignons og tomater - Grækenland