Lammekølle 

Bobotie med karrysauce og mandler - Indonesien

Braiseret lammeskank med banan-skalotteløg og urter
Farseret lammekølle med cognac og lammelever - Mellemøsten
Farseret lammekølle med forårsløg og rosmarin
Farseret lammekølle med krydderurter og peberfrugt - Italien
Farseret lammekølle med persille og rosmarin
Farseret lammekølle med spæk og timian - *
Glaseret lammekølle med dijonsennep og krydderurter
Glaseret lammekølle med honning og æblecider
Lam med grønne asparges og krebs
Lammegryde fra Haidarabad med kanel og kardemomme - Indien
Lammegryde fra Moghlai med koriander og mild chili - Indien
Lammegryde i stærk yoghurtmarinade med kanel og kardemomme - Indien
Lammegryde med kokos og spinat - Indien
Lammegryde med mynte og spinat - Indien
Lammekølle gratineret med dijon og krydderurter

Lammekølle gratineret med flødeost og tomatsauce - Italien

Lammekølle i vinaigrette med oregano

Lammekølle marineret med karry og æblesauce

Lammekølle med anis og kanel - Indien
Lammekølle med citron og yoghurt - Bulgarien
Lammekølle med dijonsennep og fine herbes
Lammekølle med flødeost og kartoffelgratin
Lammekølle med gedeost og pinjekerner
Lammekølle med hvidløg og timian - *
Lammekølle med hvidvin og rosmarin - Italien
Lammekølle med karry og koriander
Lammekølle med kikærter og stjerneanis
Lammekølle med nelliker og rosiner - *
Lammekølle på kartoffelbund med hvidløg og koriander - Frankrig
Lammekølle på kartoffelbund med hvidløg og persille - *

Lammeragout med hvide bønner og hvidvin

Lammeragout fra Inden med agurkemyntesauce og ananasris - Indien
Lammespyd med champignon og peberfrugt
Lammespyd med kikærter og auberginesalat
Lammesteg med bønner og rødvin

Lampantana a moda da bairrada med hvidvin og laurbær - Portugal

Letsaltet lammekølle med citron og oregano

Marineret lammekølle med citronsaft og engelsk sauce - *
Marineret lammekølle med hvidløg og krydderurter
Marineret lammekølle med ingefær og kardemomme - Indien
Marineret lammekølle med krydderolie og tomatsalat
Mixed grill på spid med champignon og cocktailpølser

Paneret lammekølle med rasp og æg

Rimmad lammekølle i saltlage og krydderiblanding
Safran-risret med kanel og muskatblomme - Indien
Sprængt lammekølle med kanel og øl
Stegt lammekølle med mynte og rosmarin - *