Lammeryg  
Braiseret lammehals med enebær og rødvin - *
Braiseret lammehals med hvidvin og rosmarin
Citronmarinerede lammekoteletter med peberfrugtsauce og ris
Dobbelte lammekoteletter med champignon og hvidvin - England
Fondue med lam, okse og pølser og kryddersaucer
Gedeculotte med gedeost og timian - Frankrig
Grillet lammehals med kalvekød og røget snitte
Grillet lammekrone med gorgonzolasauce - Italien
Grillspid i marinade med squash og æble
Grillspid med gurkemeje og spidskommen - Marokko
Grillstegt lammeryg med hvidløg og paprika
Indbagt lammefilet med dijonsauce og grøntsagsfrikassé - Frankrig
Indbagt lammeryg med pasta og timian - Frankrig
Indbagte lammekoteletter med champignon og skinke
Lam i estragonsauce med agurk og myntegelé
Lam i matagouri-marinade med ingefær og æggeblomme - New Zealand *
Lammeculotte med bladselleri i ostedressing
Lammeculotte med timian og æblesauce
Lammefilet barderet i serranoskinke og rucola pesto - Italien
Lammefilet i urte-krebinette med estragon og kørvel
Lammefilet med chili og farin
Lammegryde med hvidvin og krydderurter
Lammegryde med kantareller og æble
Lammehals med rosmarin og Vermouth
Lammekam med oliven og parmaskinke - Italien

Lammekoteletter fra Midtjylland med champignon og spæk

Lammekoteletter i marinade med grønsager - Indonesien *
Lammekoteletter Madame Generale med blomkål og oksetunge - Frankrig *

Lammekoteletter med ansjoser og dijonsennep - Italien

Lammekoteletter med bønnesalat og chutney - Indien
Lammekoteletter med champignon og rødvin
Lammekoteletter med Cumberlandsauce - England
Lammekoteletter med kiwi og mynte
Lammekoteletter med krydderurtesmør og rodfrugter
Lammekoteletter med mandler og rosiner - Marokko
Lammekoteletter med mango chutney og persille
Lammekoteletter med marinade og kryddersmør - Belgien
Lammekoteletter med reven parmesanost og peberfrugtsauce

Lammekoteletter med ristede auberginer og tomat

Lammekoteletter med rosmarin og rødvin
Lammekoteletter med sennepscreme og tomatsauce
Lammekoteletter med tandooripasta og koriander-ris - Indien
Lammekoteletter med oregano og tzatziki - Grækenland *
Lammekrone med citronsaft and krydderurter - Amerika
Lammekrone med dijonsennep og rosmarin - Amerika
Lammekrone med fars og hvidløg
Lammemørbrad med flødeost og herbes de Provence - Frankrig
Lammemørbrad med salat og sennepspasta
Lammeryg med bacon og champignon
Lammeryg med chili og kommen - Mexico
Lammeryg med spinat og mynte
Lammeryg paneret med poppodums og sennepskorn
Lammeryg Provencale med bønner og tomatsauce - Frankrig
Lammeryg Richelieu med farserede tomater og ristede champignon - Frankrig *
Lammeryg Royal med kartoffelsalat og sauce - Frankrig
Marineret lammeryg med græsk salat - Grækenland
Stegt lammesadel med mint og rosmarin - England
Tian med courgetter og lamhals - Frankrig