Ostebord med ostebidder, gorgonzola, ostetærte, 4 x oste, syltede ting, ostelagkage
 
1 - 2 retters menu fra Italien - and - peperonata speciale - æbledessert - Italien*
2 - 2 retters menu med - grillet skinkemignon - grillet banan - *
3 - 2 retters menu med  - fisketallerken – tournedos med morkler a la creme - *

4 - 2 retters menu med Osso Buco Milanese og Tiramisu - Italien

5 – 2 retters menu med Rejesuppe med lime – Wok med chili og kokosmælk - Thailand

6 – 2 retters menu med laksemoussé og fondue med fire saucer

7 – 2 retters menu med Rødvinsfondue – nøddebunde med mokkafyld
8 – 2 retters menu med nakkesteg - islagkage
9 – 2 retters menu med Mortens and – mandelkurve med vanilleis
 
1 - 3 retters menu med - laks - kylling - jordbær - *
2 - 3 retters menu med - laksetatar - duer - passionsfrugtmoussé
3 - 3 retters menu med - isingruller - haresteg - nougatis med appelsinsorbet
4 - 3 retters menu med - dyrekølle - vildtgryde - skildpaddeis - *
5 - 3 retters menu med - Shii-take suppe - orientalsk kalkun - passionsfrugtis - Japan
6 - 3 retters menu med - laksepaté m.v. - oksemørbrad - chokolade-trøffelkage med frugt - *
7 - 3 retters menu fra Irland med - hjertemuslinger - steak med kartoffelbrød - brombærfromage - Irland *
8 - 3 retters menu fra Grækenland med - saganaki - okserullesteg - flamberede figner - Grækenland *
9 - 3 retters menu fra Italien med - rejer i hvidløg - fettucine fra Sicilien - gorgonzola - Italien *
10 – 3 retters menu med – Champagnecocktail – Minestrone – Fasan i rødvin – brændte figner – Kaffe Avec – 5 drinks - *
11 - 3 retters menu med - Laksemad - Culottesteg - Gorgonzola - *
12 - 3 retters menu med fiskesuppe – fasan – indbagt is - *
13 - 3 retters menu med fiskesuppe – kalkunschnitzel – gratinerede brombær
14 - 3 retters menu med ostesuppe – indbagt mørbrad – citrussalat - *
15 - 3 retters menu med sardiner – pasta – appelsinsalat - 5 drinks - *
16 – 3 retters menu med Agurkemoussé – Farseret poulard – Rabarberdessert
17 - 3 retters menu med Fiskesuppe – Kanin – Frugtsalat - Grækenland
18 – 3 retters menu med Kammuslinger – Kalvemedaljon – Marinerede druer
19 – 3 retters menu med røget mørbrad – stegt rødspætte – hvid chokoladeis
20 – 3 retters menu med jomfruhummersuppe – and med kirsebær – indbagt is
21 – 3 retters menu med varmrøget ørred – poussin med hvidløg – ost med portvin og pærer
22 – 3 retters menu med porrer vinaigrette – fyldt svinekotelet – yoghurtdessert med honning
23-3 retters menu med Græskarsuppe – søde kartofler med bacon – Squash-parmesanbrød - Amerika
24-3 retters menu med Lakseørredspid – Farsruller - Mandelfromage

25 – 3 retters menu med - Løgsuppe – Farmersteak - Mandelæggekage - Italien

26 – 3 retters menu med - Honningglaseret gravad laks – Tournedos – Pærer i kanel og rødvin
27 – 3 retters menu med Skaldyrsfumé – Farserede duer – Iles Flotantes - Frankrig
28 – 3 retters menu med Bønnesalat med andebryst – Muslingeragout i pighvar – Blommer med Cherry Heering
29 – 3 retters menu med Marinerede blæksprutteringe - Andebryst med jomfruhummerhaler - Kærnemælksfromage
30 – 3 retters menu med Mandelsalat – Sur-sød kyllingelever – Baklava med kanel og nødder - Mellemøsten
31 – 3 retters menu med Kinarejer i kokosmel – Strudesteaks – Chokoladekage med flødeost
32 – 3 retters menu med Artiskok – Kalveroulade - Chokolademoussé
33 – 3 retters menu med Dampet fiskefilet – Chateaubriand – Svesker i portvin
34 – 3 retters menu med Røget stenbiderrogn – Tyndstegsfilet – Jordbærtærte

35 – 3 retters menu med Letsaltet laks – Poussinbryst – Pæretærte med ingefær

36 – 3 retters menu med Muslingesalat – Farseret kalkun – Mandelrand med cointreau
37 - 3 retters menu med aperitif, hønsesalat, forloren hare med gratineret kartoffelmos og æbler med marcipan og vanilleis - *
38 – 3 retters menu med rejerisotto, kylling med safransauce, bondekage med abrikossorbet
39 – 3 retters menu med krebs i estragonsauce, braiseret hane, kirsebær clofoutis
40 – 3 retters menu med persillerodssuppe, kalkunbryst med bacon, kokosdessert

41 – 3 retters menu med artiskokker, fyldte tomater, benløse fugle - Italien

42 – 3 retters menu med kyllingelevermoussé, fisk på kartoffelrosette, brombær bagt i creme

43 – 3 retters menu med pastakokotte med røget laks, poussiner i rødvin, iskage - Italien

44 – 3 retters menu med rødbedecremesuppe, lammenyrer i cognacsauce, melon med blommer
45 – 3 retters menu med varm salat, hakkebøf med ananas, brombær fool

46 – 3 retters menu med krebsesuppe, kalvespidsbryst, chokoladekage

 
1 - 4 retters menu med - pate - gravad svinekam - ost - mandeltærte
2 - 4 retters menu med - bruschetta - purésuppe - hacksel - æblekage - caffé Pompös - *
3 - 4 retters menu med - dampet laks - striploin - kyllingebryst - isbomber og tilbehør - *
4 - 4 retters menu fra Alsace med - foie gras - surkål med bacon og pølse - ost - æbletærte - Frankrig *
5 – 4 retters menu med toast – Kammuslinger – Kalvemørbrad – Desserttallerken - *
6 - 4 retters menu med østers – jomfruhummere – andebryst – chokoladekage med mascarponeis

7 - 4 retters menu med Tomatsalat – Æggekager med rejer – Farsret fra Provence – Kold blommesuppe - Frankrig

8 – 4 retters menu med Suppe – Leverpaté - Fasan i orangesauce – Ananas med abrikossauce

9 – 4 retters menu med Gazpacho – tunmoussé – Hamburgerryg Tandoori – Sveskekage med portvin

10 – 4 rettes menu med Vagtelæg – Fisk og skaldyr – Hjortemedaljon - Palova

11 – 4 retters menu med Kammuslinger – Koteletter med tranebær – Mandeltærte – Cognacpastiller

12 – 4 retters menu med Caprese a la Borghese, pasta med kalvehaler, kyllingeruller, filodej med gorgonzola - Italien

13 – 4 retters menu med tomatsuppe, Cobb´s salat, kylling i gelé, vanillemousse

14 – 4 retters menu med bruschetta, pasta, kalvefilet med asparges, hvidvinsmarinerede jordbær - Italien
 
1 - 5 retters menu - sandwich
2 - 5 retters menu med - kammuslinger - pangasiusfilet med karrysauce - 2xkalvemørbrad - kylling - tilbehør - *
3 - 5 retters menu med Ninja Turtle - Røget andebryst - Dampet fisk - Æblesorbet - Svinemørbrad - Rødvinskogte pærer - Drinks - *

4 - 5 retters menu med Roll Mops, skånske sennepssild, spansk piperade, ølben, camenbert frites - *

 
1 - 6 retters menu med - fiskesymfoni - fisk Florentine - fasan - dyreryg - dyrekølle - *
2 - 6 retters menu med - hvide sild - sild med karry og tomat - marineret hamburgerryg - frikadeller fra Grækenland - tzatziki - bulgursalat - peberpaté - kartoffelsalat - tærte - *
3 - 6 retters menu med - skaldyrssymfoni – fiskesuppe – fiskefilet – ørred – Fiskegrillspyd – Flamberede figner - 5 drinks - *
 
1 - 7 retters menu - *
2 - 7 retters menu med - sennepssild - stegte sild med karry og tomatketchup - lun fiskefilet - leverpostej - gorgonzola - Irish Coffee - *
3 - 7 retters menu med - pankus Florentine - jomfruhummere - fiskesuppe fra Caribien - små forårsruller - kalvemørbrad - kylling a la King - Chokolade-trøffelkage - tilbehør *
4 - 7 retters menu med Champagne - Brøndkarsesuppe - canapé - Foreller - Artiskokker - Coq au Vin - Pærer i rødvin - Ost  5 drinks - Frankrig *
 
1 - 8 retters menu med - hummer - rødtunge Florentine - kammuslinger - avocado med rejer - fasan - dyreryg - oksemørbrad - forårsruller - tilbehør - *
2 - 8 retters menu med - glarmestersild - kippers - hønsesalat - marineret hamburgerryg - leverpostej - pariserbøf - oste - Caffe Pompös - *
3 - 8 retters menu med – laksefad – 3 slags tærter – specialsalat – pastasalat – Asparges – bønner – oksefilet – kartoffelgratin – ristet laks – glaseret skinke – ost - *
 
1 - 9 retters menu - *
2 - 9 retters menu fra Grækenland med - lammekølle - kalvefilet - frikadeller - kyllingelår - peberfrugter - kartoffelpirog - bulgursalat mv - Grækenland *
9 retters menu med rilette – B´stella – Krabbestuvning – Laksesalat – Kold fisk – Fiskesuppe – Stegt fisk – lakseørred – Fersken med hindbær – Caffe Pompös - *
 

1 – 11 retters menu med 3 forretter og 8 hovedretter samt tilbehør - Mexico *

 
1 - 14 retters menu