Okse hale & skank 
Godsejerens Ossobuco med hvidvin og rosmarin - *

Oksehalekrebinet med madeiraglace og mungbønneragout

Oksehaleragout a l´indienne med gulerødder og karry - Frankrig *
Oksehaleragout a la Printainiere med gulerødder og tomater - Frankrig *
Oksehaleragout med bacon og madeira
Oksehaleragout med basilikum og champignon - *
Oksehaleragout med champignon og rødvin - *
Oksehaleragout med cognacsauce og kålrabimos

Oksehaleragout med flæsk og vindruer

Oksehaleragout med grønsager og tomat - *
Oksehaleragout med madeira og rødvin - *
Oksehaler med stjerneanis og øl
Okseskank i krydret sauce og julesalat - Indien
Okseskank med bagte kartofler og jordskokgratin
Okseskank med New Staut og svampekompot

Okseskank med persille og urter - Italien