Oksebov 
Bankekød med mos med laurbær og løg - *
Benløse fugle med gulerod og spæk - *
Braiseret oksebov med cognac og rødvin - Italien
Braiseret oksebov med fennikel og hvidvin - *
Braiseret oksebov med grønsager og hvidvin - *
Braiseret oksebov med grønsager og rødvin - Tyskland *
Chili Con Carne med jalopenos og sprøde løgringe - Mexico *
Fransk steg med ansjoser og kartoffelgratin - Frankrig
Gullasch Sumatra med kemirinødder og rendangkrydderi - Indonesien
Hashis med asier og sherry
Hverdagsgryden fra Skåne med allehånde og gulerod - Sverige - *
Kallops fra Østjylland med allehånde og gulerod
Kogt okse- og kalvekød fra Toscana med grøntsager og krydderurter - Italien
Labskovs med kartofler og løg - *
Marineret oksebov de Chef med rødvin og timian - *
Marineret oksebov med rødvin og timian
Oksebov Bordelaise med champignon og rødvin
Oksebov Bourguignonne med buket Garni og rødvin - Frankrig
Oksebov fra Catalonien med hvidløg og paprika - Spanien
Oksebov i ovn med creme fraiche og timian
Oksebov i papayamarinade og ribsgelé - Italien
Oksebov med byggryn og grønsager
Oksebov med eddike og laurbær - Belgien
Oksebov med engelske Dumplings - England
Oksebov med kanel og rødvin - Grækenland
Oksebov med kastanjer og rødvin
Oksebov med muskat og timian - Belgien - *
Oksebov med urter og øl
Oksebov til bøf Bordelaise med bønner og champignon
Oksegryde med champignons og tomater
Oksegryde med citron og rødvin
Oksegryde med lam i krydret marinade - Indien
Oksekød fra Bali med galangarod og tamarindemos - Indonesien
Oksekød fra Sumatra med citronblade og spidskommen - Indonesien
Oksekød i kokosmælk med citrongræs og spinat - Østen
Oksekød med grønne bønner og peberfrugter - Indonesien
Oksekødsgryde med laurbær og urter
Oksekødsstuvning med grøntsager og vin - Amerika
Oksemarvpibebov med krydderier og urter
Oksespyd med appelsinsauce og soya
Oksesteg med ansjos og vineddike - Sverige

Sort bønnestuvning med hvidløg og laurbær - Brasilien

Ungarsk gullasch med paprika og tomatpuré - Ungarn - *