Oksebryst
Bøf Belmont med grøntsager g nudler - Frankrig

Dagmargryde med laurbær og oksetværreb

Flamsk oksegryde med rosenkål og øl - Belgien
Gryde med ris og ærter - Belgien

Gryden fra Ardennerne med grøntsager og øl - Belgien

Helstegt oksespidsbryst med grøntsager og krydderurter
Hot Pot med champignon og krydderurter - England
Kogt okse- og kalvekød Toscana med laurbær og nelliker - Italien
Marineret kogt oksebryst med ansjos og kapers

Oksebryst Flamande med bouillonkartofler og peberrodssauce - Frankrig - *

Oksebryst i ovn med grøntsager og hvidløg
Oksegryde med bacon og flødeost
Okserullesteg med græsk salat og tzatziki - Grækenland - *
Oksespidsbryst fra Ballymaloe med allehånde og enebær - Irland
Oksespidsbryst med peberrod-æblesauce
Oksetværreb med oregano og tomat
Shortrib med grøntsager og peberfrugt
Sprængt oksebryst med salt og sukker - *

Sprængt oksebryst med muskat og nelliker

Sprængt oksegryde med grøntsager og krydderier
Strynø ragout med asier og æbler
Tværreb med grønsager og mørkt hvidtøl

Tværreb som grydesteg med krydderurter og øl