Oksefars 
Auberginefad med ost og tomater - *
Auberginepande med champignon og peberfrugt - *
Aubergineruller med løg og spidskommen - Tyrkiet
Bobotie med mandler og rosiner - Sydafrika
Burger bundter med blegselleri og champignonsuppe - *
Burger med fetaost og oliven - *

Bøf Lindstrøm med dijonsennep og peberrod

Bøf Lindstrøm med kapers og rødbede - Sverige *
Bøf Lindstrøm med kartofler og persille - Sverige *

Chili Con Carne med bladselleri og hvidløg - Mexico

Chili Con Carne med bønner og tomat - Mexico *

Chili Con Carne med chili og tomater - Mexico
Chili Con Carne med kakao og salsa - Mexico

Chili Con Carne med kryddernelliker og laurbær

Chili Con Carne med paprika og rødvin - Mexico *
Dolmer med cayennepeber og paprika
Dolmer med karry og røget skinke
Dolmer med løvstikke og timian
Dolmer med mynte og vinblade - Grækenland
Dolmer med pinjekerner og sesam - Grækenland
Dolmer med ris og savoy - Italien
Dolmer med soya og rosmarin

Familiebøf med hvidkål og krydderurter - *

Farsboller med koriander og sesam - Thailand *
Farsboller til fondue med creme fraiche sauce og suppe - *
Farsbrød med bacon og hvidkål - *
Farsbrød med bacon og kartoffelmosrand
Farsbrød med basilikum og mandler - *
Farsbrød med bønner og tomater - *

Farsbrød med champignon og peberfrugt - *

Farsbrød med champignon og spinat

Farsbrød med coleslaw og grillede kvarte kartofler - Amerika

Farsbrød med dijonsennep og kelloggs - *

Farsbrød med enebær og myseost

Farsbrød med hvidløg og ketchup - Amerika
Farsbrød med hårdkogte æg og muskat - *
Farsbrød med ingefær og æbler - *
Farsbrød med karry og æbler - *
Farsbrød med kartoffelmos og peberrod - *
Farsbrød med kartofler og peberrod - *
Farsbrød med kartofler og timian
Farsbrød med krydderurter og ærtesauce - *
Farsbrød med lammekød og vildtkød - Amerika
Farsbrød med løg og æble - *
Farsbrød med ostefyld og paprika
Farsbrød med paprika og æg - *
Farsbrød med peberfrugter og persille - *
Farsbrød med porrer og bagte kartofler - *
Farsbrød med spæk og tomat - *

Farsbrød rullet i persille med kaviar og æggeblomme

Farserede auberginer med champignon og hvidløg - *
Farserede auberginer med mynte og oregano - Grækenland

Farserede auberginer med rødvin og squash

Farserede løg med soya og timian

Farserede peberfrugter med bacon og champignon

Farserede peberfrugter med basilikum og hvidløg - *
Farserede peberfrugter med champignon og rispilaf - *
Farserede peberfrugter med chili og hvidløg

Farserede peberfrugter med creme fraiche og ris

Farserede peberfrugter med hvidløg og muskatnød
Farserede peberfrugter med kanel og rosmarin
Farserede peberfrugter med løg og tomatpuré - *
Farserede peberfrugter med oliven og sherry
Farserede squash med champignon og tomat - *
Farserede vinblade med persille og ris - Tyrkiet
Farseret kål med soya og timian

Farsgratin med jordskokstuvning og ost

Farsgratin med makaroni og oregano

Farsgryde med bacon og saltnødder - *
Farsgryde med bønner og bønnespirer - *
Farsgryde med chili og hvide bønner
Farsgryde med grønsager og karry
Farsgryde med hvidkål og krydderier
Farsgryde med kapers og soya
Farsgryde med majs og ris
Farsgryde med porre og karry

Fars i folie med asparges og basilikum

Fars i folie med peberfrugt og æg

Fars i rundstykker med estragon og timian

Farslagkage med champignon og spinat

Farslagkage med løg og æbler

Farspandekage med champignon og peberfrugt

Farspande med bambusskud og jordnødder - Østen

Farspande med paprika og rosenkål

Farspindsvin med champignon og cocktailpølser - *
Farsret med kål og syltede rødbeder
Farsret med tortilla og ris pilaf - Mexico *

Farsroulade med ost og skinke

Farsruller med bacon og dijonsennep

Farsruller med bacon og paprika

Farsruller med oliven og skinke - *

Farsruller med peberrod og syltet agurk

Farsspyd med auberginetoast og tomatsalsa
Favorit fars med løg og æbler - *
Fondue med ingefær og soya
Forloren and med blegselleri og tomatpuré - Amerika
Forloren hare med ansjos og hvidløg - Frankrig
Forloren hare med løg og muskatnød
Forloren hare med bacon og enebær - *
Forloren hare med bacon og marineret svinemørbrad
Forloren hare med dijonsennep og rasp
Forloren hare med hvidløg og sherry - Spanien
Frikadeller fra Charleston med cayenne og paprika - Amerika *
Frikadeller fra Fyn med allehånde og ingefær - *
Frikadeller med bacon og muskatnød - Sverige *
Frikadeller med bulgur og tomatpuré - Tyrkiet
Frikadeller med chili og peberfrugt - Mexico *
Frikadeller med fetaost og oregano - Grækenland *
Frikadeller med forårsløg og kogte kartofler - *
Frikadeller med kartofler og løg - Sverige *

Frikadeller med lever og løg

Frikadeller med muskat og spidskommen - Mellemøsten *

Frikadeller med muskat og vinsauce - Spanien

Frikadeller med paprika og persille - Ungarn *
Frikadeller med rosmarin og timian - *

Frikadeller med stegte løg og sød soya - Indonesien

Frikadeller med øl og soya - *

Gifler med fars og majs

Gissau med paprika og ris - Frankrig
Gratineret auberginer med ostesauce og ris - Bulgarien
Hachis med bouillon og kartoffelmos

Hakkebøf fra Herregården med ost og paprika - *

Hakkebøf i folie med peberfrugt og soya - *
Hakkebøf i marinade med engelsk sauce og soya
Hakkebøf med allehånde og kapers
Hakkebøf med ananas og bananer - Amerika
Hakkebøf med ananas og karryløg
Hakkebøf med ananas og sennep - Amerika *
Hakkebøf med artiskokbunde og champignon
Hakkebøf med bacon og ost - *

Hakkebøf med bacon og pølser

Hakkebøf med bacon og timian
Hakkebøf med balsamicoløg og ovnkartofler
Hakkebøf med champignon og persille - *
Hakkebøf med citron og gratineret julesalat
Hakkebøf med citron og hvidløg

Hakkebøf med creme fraiche sauce og krydderurter - Rusland

Hakkebøf med Danablu og løg - *
Hakkebøf med danskvand og purløg - *
Hakkebøf med enebær og rosmarin
Hakkebøf med fetaost og smør
Hakkebøf med fløde og oregano - Italien *
Hakkebøf med gorgonzola og østershatte
Hakkebøf med hvidløg og krydderier - *

Hakkebøf med hvidløgssauce og kogt spaghetti

Hakkebøf med ingefær og kommen - Rumænien
Hakkebøf med kartofler og squash
Hakkebøf med madagascarpeber og tomatpuré - *
Hakkebøf med madeira og peber - *
Hakkebøf med madeirasauce og sennep
Hakkebøf med mineralvand og purløg - *

Hakkebøf med paprika og persille

Hakkebøf med peberfrugt og syltet agurk - Spanien

Hakkebøf med peberrod og æble

Hakkebøf med rosa peber og skinke

Hakkebøf med rødvin og sellerifrø

Hakkebøf med skinke og soltørrede tomater
Hakkebøf med tomat og æble
Hakket kød med chili bean sauce og sesam paste - Kina
Hakket kød med stærkt krydret ris - Kina
Hakket okseguf med porre og skinke - *
Indbagt farsbrød med champignon og rosmarin - *
Indbagt farsbrød med champignon og spinat

Indbagt farsbrød med oregano og pistacienødder

Indianergryde med grøntsager og laurbær - *

Kadin Budu Köfte med allehånde og paprika - Mellemøsten
Karrykål med løg og æbler - *
Krebinetter med champignon og sardeller
Krydrede kødboller i kål med gulerødder og Provence krydderi
Kødboller fra Italien med hvidløg og persille - Italien
Kødboller i chilisauce med mynte og ris - Mexico
Kødboller i stærk krydret sauce med kardemomme og koriander - Indien
Kødboller med agurkesalat og koriander - Thailand
Kødboller med ansjoser og bacon
Kødboller med citron og valnødder - Marokko
Kødboller med couscous og tomatsauce - Ægypten
Kødboller med koriander og sesam - Thailand
Kødboller med koriander og spidskommen - Ægypten
Kødboller med majroer i tomatsauce

Kødboller med oregano og safranrisotto

Kødboller med porre og rødbede - Polen
Kødboller med sardeller og kaperssauce
Kødsauce med creme fraiche og purløg
Kødsauce med gulerødder og ærter
Kødsauce med karry og æbler
Kødsauce med oregano og ost

Kødstrudel med soya og spinat - Østrig

Kåldolmer i tomatsauce med champignon og peberfrugt - *

Kåldolmer med persille og ris

Kål i fad med kommen og ris

Lasagne med bladselleri og porrer
Lasagne med grøntsager og hytteost
Lasagne med gulerod og løg
Marinerede hakkebøffer med enebær og rødvin
Marinerede hakkebøffer med engelsk sauce og soya
Millionbøf med aubergine og rødvin

Millionbøf med peberfrugt og rødvin

Moussaka med aubergine og squash - Grækenland
Moussaka med hvidvin og tomater - Grækenland
Moussaka med kartofler og muskatnød - Grækenland *
Oksefars i fad med rosen paprika og tomatketchup -*
Oksefars i fad med peberrod og tomat
Oksegryde med karry og rosiner
Oksekødsruller med soyaskysauce og marineret agurk
Pandefars med creme fraiche og syltede rødbeder

Pytt i panna med kartofler og æggeblomme

Risfad med paprika og peberfrugt
Rødkålsdolmer med mandler og ris - Tyrkiet
Spaghetti med frikadeller og hvidløgskrumme - Amerika
Spaghettisauce med eddike og hvidløg

Spid med courgette og kødruller - *

Texas bøf med bacon og rasp - *