Oksekølle 
Americano med brune bønner og grøn peberfrugt - Amerika
Bankekød med kartoffelmos og løg - *
Bankekød med timian og øl - Holland
Benløse fugle med bacon og basilikum
Benløse fugle med fars og soya
Brune bønner med pølse og saltet svinekød - Brasilien

Bubula al Melca med champignon og muskat - Italien - *

Butterdejstasker med champignon og oksefyld
Bøf i kartofler og løg - Sverige
Bøf marineret i sennep med champignonsauce
Bøf med estragonsmør og grøntsager
Bøf med hvidløg og sennep
Bøf med oste og porrefyld
Farseret jægersteg med rødvin og svampe
Gratineret oksekød med kartofler og øl
Grydestegt oksesteg med surt og sødt
Hachis med eddike og sherry
Kød Beignet  med rødvinsmarinade og salat
Kødruller med ost og paprika
Kødruller med rødvin og svampefyld
Kødruller med sennep og spegeskinke
Marineret oksesteg med bacon og porrer

Oksegryde Bourgignonne med rødvin og røget flæsk - Frankrig

Oksegryde fra Provence med appelsin og flæsk - Frankrig

Oksegryde marineret i cognac og rødvin - Frankrig

Oksegryde med bacon og brune bønner
Oksegryde med champignon og jordskokker
Oksegryde med champignon og kogeflæsk
Oksegryde med Chianti og rosmarin - Italien
Oksegryde med chili og safranris
Oksegryde med citron og estragon
Oksegryde med grøntsager og tomatpuré
Oksegryde med hvidvin og paprika
Oksegryde med ingefær og nellike - Kenya - *
Oksegryde med majs og porrer - Amerika

Oksegryde med mandler og oliven

Oksegryde med pastinak og peberrod
Oksegryde med peberfrugter og østerssauce - Kina - *
Oksegryde med selleri og ærter
Oksegryde med soya og øl - *
Oksekød i yoghurtmarinade med ingefær og muskat
Oksekød marineret i satay med jordnøddesalsa - Indonesien
Oksekød med ingefær og Jelly Grass - Østen - *
Oksekød med ingefær og østerssauce - Østen
Okseragout med bacon og paprika
Okseragout med champignon og sherry - *
Okseragout med kokosmælk og lime - Thailand

Oksespyd med bacon og ost

Oksespyd med bok choy og grillet banansalat - Østen

Oksesteg med ansjoser og portvin

Oksesteg med bouillon og grøntsager
Oksesteg med rødvin og saltet flæsk - Italien

Oksesursteg i marinade med tomatjuice og øl

Roastbeef med creme fraiche og mangosalat
Roastbeef med græsk krydderi og kartoffelsalat
Rødvinsfondue med kalkun og persillesmør
Saltet cuvette med peberrod og rosmarin
Sennepsruller med peberfrugt og spegeskinke
Sorte bønner med kød og pølse - Brasilien
Sultanens kebab med aubergine og cheddarost - Mellemøsten - *
Sursteg med spæk og ølmarinade
Wok med bacon og honning

Wok med kartofler og sherry

Wok med sherry og stangbønner - Kina