Oksemørbrad 
Bøf Esterhazy med kartofler og løg
Boeuf Sauté Stroganoff med champignon og creme fraiche - Frankrig *
Bøf Gorgonzola med bacon og stegte grøntsager
Bøf i Guinness og salvie - Irland
Bøf med champignonsauce og tomatsalat
Bøf med gratineret kartoffelmos og svampesauce
Bøf med parmesanost og sur-søde løg - Italien

Chateaubriand med persillesmør og pomm Parisienne - Frankrig

Chateaubriand Marchand de Vins med bordelaise sauce og kroketmasse - Frankrig *
Fondue Bourguignonne med kolde saucer og tilbehør - Frankrig

Fonduebuffet med 3 slags bouillon og tilbehør

Fondue med champignonsalat og fire saucer

Fondue med kokosmel og saltnødder

Gratinerede bøffer med syltede agurker
Grillstegt oksemørbrad med svampemos og parmaskinke samt butterdejs indbagt kartoffelmos
Helstegt grillet oksemørbrad med bagt kartoffel og grill tomat - *

Indbagt mørbrad med fyld og madeirasauce

Indbagt oksemørbrad med krydderblanding og portvinssauce
Indbagt oksemørbrad a la Harvad med krydderfars og Madeirasauce - *
Indbagt oksemørbrad med ost og valnødder
Marinerede bøffer med paprika og øl
Marineret kød med citronsaft og soja - Korea *
Marineret oksekød med allehĺnde og muskat - *
Oksemørbrad indbagt i salt med svampesauce
Oksemørbrad med kantareller og svinemørbrad
Oksemørbrad Provencale med hvidløg og kartofler - Frankrig *
Peberbøf med armagnac og madagascarpeber - Frankrig
Peberbøf med HP sauce og sherry
Peberbøf med whisky og østershatte
Saltindbagt oksemørbrad med bearnaisesauce og bagt kartoffel
Tournedos au Roquefort med Genever og portvin - Frankrig *
Tournedos i citronmarinade med cognacsauce

Tournedos med parmaskinke og selleri-aioli - Italien

Tournedos Rosinni med gĺselever og trøffelsauce - Frankrig *