Moussé   
Agurkemoussé med citronsaft og flødeost
Agurkemoussé med fiskerogn og tabasco
Bækørredmoussé Pocahontas med helleflynder og hvidvin - Amerika
Fiskemoussé med citron og lime
Fiskemoussé med dijon sennep og hvidvin
Forelmoussé med citron og hvidvin
Kalvelevermoussé med Herbes de Provence og hvidløg
Kyllingelevermoussé med madeira og oliven
Laksemoussé a la Louise med dild og sennep

Laksemoussé med cognac og sennepsdressing

Laksemoussé med creme fraiche og røget laks
Lakseørredmoussé med ingefær og lime
Rejemoussé med fløde og æg
Rejemoussé med flødeost og purløg
Rejemoussé med hollandaisesauce
Rødspættemoussé med dijon sennep og estragon
Røget forelmoussé med cayenne og hytteost
Røget makrelmoussé med hytteost og muskat
Røget sild og tunmoussé
Skaldyrsmoussé med krabber og rejer
Skinkemoussé med fløde og kyllingelever - Belgien
Skinkemoussé med porrer og sennep
Torskemoussé med creme fraiche
Torskerognmoussé med peberrod og sennep
Tunmoussé med chili og champignonsalat
Tunmoussé med fennikel og hvidvin
Tunmoussé med fransk sennep og purløg
Tunmoussé med rejer og ærter
Ægge-kaviarmoussé med lime og rejer
Ørredmoussé med creme fraiche og flødeost