Brune saucer   
Brun sauce a la juleaften med dijonsennep og rødvin
Brun sauce med bacon og grøntsager
Brun Sauce med balsamico og skalotteløg
Brun sauce med bouillon og kulør
Chasseursauce med champignon og kyllingelever
Demi_glace med krydderurter og skysauce - Frankrig *
Ginsauce med citron og persille
Grillsauce med citronsaft og soya
Kalkunsauce med grøntsager og laurbær - Amerika
Kastanjesauce med fløde og portvin
Kødglace - Frankrig *
Madeirasauce med demi-glace - Frankrig *
Madeirasauce_med soya og tomatpuré
Madeira-trøffelsauce med gulerod og laurbærblade
Rødvinssauce med hvidløgsost og valnødder
Rødvinssauce med merian og rosa peber
Rødvinssauce med sherry og svampe
Sauce Bigarade med appelsin og citron - Frankrig *
Sauce Bordelaise med pocheret marv og rødvin - Frankrig *
Sauce Bourguignonne med persillerod og skalotteløg - Frankrig *
Sauce Espagnole med grøntsager og timian - Frankrig
Sauce Espagnole som grundsauce - Frankrig *

Sauce med kaffe og sennep

Sauce med Nick´s Ale med soltørrede tomater
Sauce Moelle med champignon og hvidvin - Frankrig *
Sauce Poivrade med timian og vineddike - Frankrig *
Sauce Printemps med brandy og krydderurter - Frankrig
Sauce Provencale med hvidløg og tomatconcassé - Frankrig *
Sauce Robert med dijonsennep og hvidvin - Frankrig *
Sauce Zingara med skinke og tunge - Frankrig *
Skysauce med krydderurter