Dressinger   
AA Chilifløde med cayenne og paprika
Agurke-ingefærsauce med chili og soya - Indien
Agurkesauce med chili og skalotteløg - Thailand
Agurkesauce med citronsaft og persille - *
Agurkesauce med mynte og yoghurt
Agurkesauce med peberrod og sennep
Agurkesauce med rygeost og sennep
Aioli med hvidvinseddike og æg - Italien
Ananassauce med kumquat og sambal oelek - Cambodia
Appelsinsauce med citron og piskefløde
Aubergine sauce med chili og tomater - Indonesien
Aubergine sauce med chili og tørret rejepasta - Brunai
Avocadocreme med citron og æg - *
Avocadocreme med hvidløgspulver og paprika

Bajak chili sauce med citrongræs og salam blade - Brunai

Barbecue-olivensauce med bacon og honning
Bearnaise sauce med bearnaiseessens og estragon
Bearnaise sauce med persille og purløg

Bearnaisesauce med persille og piskefløde

Blue cheese dressing med citron og sennepspulver - Amerika
Blue cheese dressing med Odense Erlet og roquefort
Blue cheese dressing med vinaigrette og Worcestershiresauce - *
Blåbær vinaigrette med eddike og hvidløg - Amerika
Chilidressing med karry og sennep

Chilisauce med hvidløg og limejuice - Brasilien

Chilisauce med hvidløg og tomater - Thailand
Chilisauce med korianderblade og limeblade - Østen
Chutneysauce med chili og kokosmel - Indien
Citrondressing med creme fraiche og æggeblommer - England
Citronette med hvid peber og olie - Italien
Citron-pebersauce til fisk med peberfrugt og ymer *

Citrus-vinaigrette med fennikelfrø og ingefær

Cocktailsauce med ketchup og sød chilisauce - Thailand
Creme fraiche dressing med dijonsennep og sellerifrø
Creme fraiche med dild og peberrod
Dijonsauce med hønsebouillon og æg - Frankrig
Dilddressing med citronsaft og creme fraiche
Djævle sauce med farin og tomatpuré
Dressing med agurk og druer
Dressing med ananassaft og estragon
Dressing med asie- eller agurkelage og bali krydderi
Dressing med chili og salvie - Frankrig
Dressing med dijonsennep og honning - Italien
Dressing med dijonsennep og æblecidervineddike - Frankrig
Dressing med fiskesauce og østerssauce - Thailand
Dressing med honning og lime - *
Dressing med ketchup og paprika
Dressing med kiwi og mynte - Indien
Dressing med krydderurter og soya
Dressing med krydderurter og vineddike
Dressing med paprika og sennep
Dressing med porter og soja - Japan

Dressing med riseddike og sesamolie - Malaysia

Dressing med sennepspulver og smeltet smør - Amerika
Dressing til stegt fisk med purløg og sennepspickles
Dressing til frikadeller eller stegt medister
Dressing til gravad fisk med eddike og ravigottesauce
Dressing til hakkebøf med gaffelbitter og kapers
Dressing til krebs med chilisauce og tomatpuré

Fennikelsauce med karry og tykmælk

Feta dressing med hvidløg og hytteost
Fetasauce med hvidløg og tomater
Flødedressing med citron og hyldeblomstsaft
Flødedressing med citron og sukker
Flødedressing med Danablu og hvidvinseddike
Flødedressing med dijonsennep og hvidløg
Flødedressing med sennep og æg
Fløde-ostesauce med peberrod
Fransk dressing med dijonsennep og hvidvinseddike - *
Fransk æggemarinade med eddike og purløg
Frugtdressing med chili og kumquats
Gazpachosauce med hvidløg og tomater - Spanien
Grapecreme til fisk og skaldyr med creme fraiche og flødeskum
Grapefrugtdressing med dijonsennep og hvidløg - Amerika
Gravad laksesauce med sennep og sukker - Sverige
Gribiche sauce med cornichoner og dijonsennep - Frankrig
Gribiche sauce med kapers og krydderurter - Frankrig
Grøn ostesauce med bladselleri og valnøddekerner
Grøn salatsauce med hårdkogte æg og krydderurter
Grøn yoghurtsauce med fransk sennep og krydderurter - *
Guacamole med chili og tomat
Guacomole med hvidløg og lime - Mexico *
Gulerodsvinaigrette med agavesirup og risvineddike - Amerika
Hjemmelavet Peanut Butter samt ristede peanuts - Amerika
Honningdressing med citron og grape
Hvidløgscreme med agurk og cayenne - Frankrig

Hvidløgsmayonnaise med vineddike - Frankrig

Hvidløgssauce med chili og vinaigre - Thailand
Hytteostdressing med krydderurter og løg
Jordnøddesauce med risvineddike og soya - Østen *
Kapersdressing med creme fraiche og timian
Kapersdressing med lys sennep og purløg
Kardemommedressing med citron og yoghurt - *
Karry-peanutsauce med kokosmælk og lime - Thailand
Karrysauce til fisk med kapers og karse - *
Kastanjecreme med citron og flødeost
Kaviarcreme med karse og løg
Korianderdressing med hvidløg og persille
Krusmyntedressing med agurk og tykmælk
Kryddermayonnaise med dijonsennep og krydderurter - *
Kryddermayonnaise med karry og krydderurter
Krydret sauce med fishsauce og tamarinde juice - Thailand
Krydret skaldyrssauce med chili og fishsauce - Thailand
Krydret sojasauce med chili og citron - Indonesien
Krydret yoghurtsauce med cayenne og kardemomme - Indien
Kvark med hvidløg og tomatpuré
Majosalsa med chili og spidskommen
Mangosauce med karry og syrnet fløde
Matabaksauce med sambal oelek og tomatketchup - Indonesien
Mayonnaise med vineddike
Mayonnaise til krebs med dijonsennep og dild
Mojo med cayenne og peberfrugter - Mexico *
Nobissauce med hvidløg og purløg - *
Oliven tapanade med hvidløg og kapers - Italien *
Ostedressing med eddike og paprika
Pangsit gorengsauce med ananas og forårsløg - Indonesien
Pangsit gorengsauce med ingefær og katjap manis - Indonesien
Paprikadressing med creme fraiche og peberfrugt
Peberdressing a la Peder Oxe med dijonsennep og rødvinseddike
Peberfrugtsauce med cayenne og koriander - Indien
Pebersauce med citronsaft og creme fraiche
Pesto med balsamico og hvidløg - Amerika
Pesto med basilikum og pinjekerner - Italien
Pesto med honning og rosmarin - Italien
Pesto med hvidløg og kapers
Pesto med lime og persille - Italien
Pesto med parmesanost og rucola - Italien

Pesto med peberfrugt og æbleeddike

Purløgsdressing med creme fraiche og tykmælk
Rejesauce med chili og hvidløg - Indonesien
Remoulade a la Klick med syltede agurker og asier
Remouladesauce med brøndkarse og purløg

Remouladesauce med estragon og kørvel

Remouladesauce med kapers og persille
Remouladesauce med løg og purløg
Ribssauce med hvidvin
Rognsauce med citron og thaibasilikum - *
Romescosauce med chili og mandler - Spanien
Rosa salatsauce med syltet agurk og tomatpuré
Rouille med chili og hvidløg - Frankrig
Rouille med dijonsennep og hvidløg - Frankrig
Rygeostcreme med peberrod og sennep
Rævesauce med dild og sød sennep - *
Salsa med agurk og tomat - Italien
Salsa med akaciehonning og tomater
Salsa med ansjosfileter og oliven - Italien
Salsa med appelsin og avocado
Salsa med avocado og tomat - Mexico
Salsa med basilikum og persille - Italien
Salsa med chili og frugt - Amerika
Salsa med chili og lime
Salsa med chili og papaya - Caribien
Salsa med chili og peberfrugt - Italien
Salsa med chili og sharonfrugt
Salsa med chili og soltørrede tomater - Italien
Salsa med chili og tomat - Amerika
Salsa med citronskal og tomater - Italien
Salsa med grillet peberfrugt og rørsukker
Salsa med honningmelon og lime
Salsa med hvidløg og oliven - Grækenland *
Salsa med hyldeblomstsaft og jordbær
Salsa med kapers og soltørrede tomater - Italien

Salsa med koriander og tomater

Salsa med oliven og peberfrugt - Italien
Salsa med peberfrugt og tomat - Italien
Salsa med persille og valnødder - Italien

Salsa Romesco med mandler og peberfrugt

Salsa Satanica med estragoneddike og hot pepper sauce - Brasilien
Salsa Verde med ansjosfilet og kapers - Italien *

Sambal-sojasauce med chili og hvidløg - Indonesien

Sauce Andalouse med cognac og syltede røde peberfrugter - Spanien
Sauce Bretonne med estragon og tomater - Frankrig
Sauce Cumberland med appelsin og portvin - England *
Sauce Cumberland med citron og sherry - England
Sauce Lumpia med farin og sød soya - Thailand *
Sauce Populaire med syltede agurker og sød chilisauce - Frankrig
Sauce Provencale med kapers og saltagurker - Frankrig
Sauce Ravigote med krydderurter og løg - Frankrig *
Sauce Verte med creme fraiche og krydderurter - Frankrig
Sauce Verte med krydderurter og mayonnaise - Frankrig *
Salsa Verde med franskbrød og syltet agurk - Italien *
Sauce Vinaigrette med dijonsennep og estragon - Frankrig
Sauce Vinaigrette med kapers og persille - Frankrig *
Selleriremoulade med karry og sennep
Sennepscreme med fiskesennep og sennepskorn
Sennepsdressing med agurk og flødeost
Sennepsdressing med creme fraiche og løg - *
Sennepsdressing med olie og vineddike
Sennepssauce Creole med peberrod og worcestershire sauce
Sennepssauce med mild sennep og sukker
Sennepssauce til gravad svinefilet med hvidvin og rosenpaprika
Sildesauce med benfri sild og japanræddike
Skordalia med brød og hvidløg - Grækenland
Spinatsauce med olie og æg
Sur-sød frugtsauce med eddike og farin - Thailand
Sød chilidressing med creme fraiche og sukker
Sød chilisauce med blommer og hvidvin - Thailand *
Sød chilisauce med blommesyltetøj og hvidløg - Thailand
Sød chilisauce med eddike og hvidløg - Thailand
Sød jordbærsauce med eddike og sukker - Thailand
Tapanade med ansjosfileter og kogte æg - Italien
Tapanade med hvidløg og soltørrede tomater
Tapenade med sardeller og sorte oliven - Italien
Tartarsauce med agurk og creme fraiche
Tartarsauce med hårdkogte æggeblommer og purløg - Frankrig - *
Tartarsauce med kapers og syltede agurker - Frankrig
Tartarsauce med purløg og tomat - Frankrig
Thai-sauce med chili og citronsaft - Thailand
Tomat-mayonnaise med hvidløg og woecestershiresauce - *
Tomat-Sambalsauce med chili og løg - Indonesien
Tomatsauce med dild og paprika
Valnøddesauce til fisk og grønsager - Italien
Vandmelonsalsa med chili og ingefær
Vinaigre med dijonsennep og krydderurter - Frankrig
Vinaigre med muscovado rørsukker og salvie
Vinaigresauce med chili og hvidløg - Thailand
Wasabi salsa med koriander og tomater
Yoghurt med mynte og spidskommen - Indien