Fiske saucer   

Almond sauce med mandler og spidskommen - Indien

Citronsauce til fisk med creme fraiche og persille
Estragonsauce med hvidvin og piskefløde
Fiskeveloté - Frankrig *
Gulerodssauce med kvark og rosa peberkorn
Hummersauce med farin og sesamolie - Kina
Hummersauce med Grand Marnier - *
Jo´s sauce med citron og fransk sennep
Kaperssauce med estragoneddike og krydderurter
Krebsesauce med estragon og tomater
Krebsesauce med hvidvin og rose peber
Rejesauce med hvidvin og tomatpuré
Sauce Nantua med krebsesmør og piskefløde - Frankrig *
Sauce Normande med citron og kapers
Sauce til kogt torsk med bacon og løg
Sauce Vierge til fisk med oliven og purløg - Frankrig
Sauce Vin Blanc med hvidvin og æggeblommer - Frankrig *

Syresauce med fløde og fond

Tomatsauce med hvidløg og paprika
Æblesauce med fiskesennep og løg