Hvide saucer   
AA – Braseringssauce - Rød sauce med soja og stjerneanis - Kina
Abrikos og chilisauce med appelsin og lime - Italien
Abrikossauce med nelliker og æblemost
Adobo Sauce med appelsinsaft og spidskommen - Mellemamerika
Baconsauce med dijonsennep og persille
Bearnaise sauce med bouillon og persille - uægte - *
Bechamel sauce med løg og nelliker - Frankrig *
Barbecuesauce til kødboller med eddike og ketchup - Amerika

Basilikumsauce med brøndkarse og hvidvin

Champignons a la Creme med paprika og piskefløde - Frankrig *
Champignonssauce med citron og æg - Frankrig *
Champignonsauce med basilikum og tomat - Italien
Champignonsauce med citron og tomatpuré
Champignonsauce med ketjap manis - Indonesien
Champignonsauce med mælk og piskefløde - *
Cheddarsauce med champignon og paprika
Chili Con Queso med ost og tomatpuré - Amerika
Creme fraiche sauce med grøntsager i sennepslage
Dijonsauce med persille og skalotteløg
Druesauce med basilikum og sherry

Flødeostesauce med hasselnødder og parmesan - Italien

Flødesauce med salat - Frankrig
Frugtsauce med ferskner og tørrede abrikoser - Kina
Grønsagsbearnaisesauce med bearnaisesauce og estragon
Gulerodssauce med citron og mynte
Hertug Luau´s soja glace med frugtsaft og ingefær - Amerika
Hollandaisesauce med sherry vinaigre og æggehvider
Honningsauce med appelsin og ketchup
Hvidløgssauce med basilikum og persille - Italien
Hvidløgssauce med bouillonterning og champignon
Hvidvinssauce med cayennepeber og urtebouillon
Hvidløgssauce med ingefær og østerssauce - Kina
Ingefær og tamarinde sauce - Afghanistan
Jordnøddesauce med chili og ingefær - Malaysia
Jordnøddesalsa med chili og kokosmælk - Indonesien
Jordnøddesauce med karrypasta og lime - Thailand
Jordnøddesauce med chili og hvidløg - Thailand

Jordnøddesauce med citron og sukker - Indonesien

Jordnøddesauce med farin og soya - Indonesien
Jordnøddesauce med honning og sesampasta - Kina
Jordnøddesauce med ingefær og risvineddike - Østen

Jordnøddesauce med Sambal Olek og sød soya - Indonesien

Jordnøddesauce til saté med citron og stegte løg

Jordskoksauce med hønsebouillon og fløde
Kapers sauce med smør og æggeblommer - *
Karrysauce med citrongræs og galangarod - Cambodia
Karry sauce med hvidvin og chutney - Tyrkiet
Karry sauce med løg og æbler - Frankrig *
Karrysauce med flødeost og creme fraiche

Karrysauce og kokosmælk og rejepasta - Thailand

Kartoffelsauce med laurbær og nellike
Kiwisauce med citron og portvin
Kokosnøddesauce med majsstivelse og sukker - Cambodia
Kold Barbecuesauce med oksebouillon og paprika
Kold grønsagssauce med agurk og guleorod
Kold sennepssauce til grønsager

Koriandersauce med eddike og sirup

Kreolersauce med cayenne og peanuts - Amerika
Kvæde sauce med citronskal og hvidvin
Kærnemælks-kokossauce med ingefær og karryblade - Indien
Lamme-sennepssauce med hvidvin og krydderurter

Løgpuré med fløde og smør

Løgsauce
Løgsauce med hvidløg og æggeblomme
Løgsauce med hønsefond og piskefløde - Amerika
Mangosauce med chili og rosévin - *
Mangosauce med ingefær og lime - *
Mangosauce med løg og piskefløde
Morkelsauce med creme fraiche og portvin
Morkler a la creme med paprika og piskefløde - *
Noilly Prat sauce med skalotteløg og syltet estragon - *
Olivensauce med rødvin og tomatpuré
Orangesauce med rødvin og vineddike
Ostesauce med gurkemeje og karry
Ostesauce med brie og gorgonzola
Pastasauce med champignon og pølser

Pastasauce med estragon og grøntsager - Italien

Pastasauce med muslinger og skinke
Peberfrugtsauce med basilikum og hvidløg

Peberfrugtsauce med chili og flødeost

Peberrodssauce med eddike og oksesuppe - *
Peberrodssauce med fløde og sukker
Porre-timiansauce med A 38 og honning
Rosenkålssauce med asparges og fløde
Rød karry Cambogee sauce med jalapeno og paprika - Cambodia
Saté sauce med jordnøddesmør og sambal oelek - Indonesien
Sauce Alfredo med parmesanost og øl - Amerika
Sauce Allemande med champignon og citron - Frankrig *
Sauce Lyon med spæk og tomater - Frankrig
Sauce Martini med piskefløde og skalotteløg
Sauce Mornay med ost og smør - Frankrig *
Sauce Supreme med piskefløde og smør - Frankrig *
Sauce til farsbrød med honning og ketchup - Amerika
Sauce Veloute - Frankrig *
Sauce Vierge til kød med courgetter og purløg - Frankrig
Sellerisauce med muskat og porrer
Sennepssauce med hakkede tomater og timian
Sherry sauce med hvidløg og piskefløde
Skinke sauce med purløg og sennep - *
Sneglesauce til entrecote med hvidvin og fransk sennep
Spaghettisauce med bladselleri og cayenne - Amerika
Spaghettisauce med krydderurter og tofu
Stikkelsbærsauce med smør og sukker
Stikkelsbærsauce med citron og muskat
Stir-fry sauce med chili og løg - Kina
Stir-fry sauce med sesamolie og sherry - Kina
Sur-sødsauce med ananas og cidereddike - Kina
Sur-sødsauce med sherry og soya - Kina *
Sur_sødsauce med eddike og sukker
Svampesauce til pasta med citron og persille
Tomatcoulis med hvidløg og hvidvin
Tomatrøre med purløg og timian
Tomatsauce med bacon og hvidløg - Frankrig *
Tomatsauce med basilikum og oregano *
Tomatsauce med chili og paprika - Italien
Tomatsauce med forårsløg og peberfrugt

Tomatsauce med sennepspulver og vineddike

Tomatsauce til pastaretter med bladselleri og gulerod - Italien
Urtesauce med bearnaiseessens og estragon
Yoghurtsauce med chili og ingefær - Indien

Æblesauce med eddike og kanel slik - Amerika

Æblesauce med karry og lammefond
Æggesauce med creme fraiche og dild
Ærtesauce med citronsaft og fløde