Svinefars 
Boller i karry med rasp og ris
Boller i selleri med fløde og kartofler
Boller i tomatmarinade med basilikum og koriander - Grækenland

Boller i tomatsauce med chili og peberfrugt

Farsbrød fra Hedensted med sennep og skinke
Farsbrød med broccoli og selleri
Farsbrød med champignon og flødeost
Farsbrød med champignoner og havregryn

Farsbrød med grønsager og timian - *

Farsbrød med karry og tomatpuré - *
Farsbrød med kartofler og selleri - *
Farsbrød med ost og tomat - *

Farsbrød med peberfrugt og syltet agurk

Auberginer med champignon og hvidløg
Farserede blomkål med bechamel - *
Farserede kartofler med rødvin og skinke

Farserede løg med karry og medisterfars - *

Farserede løg med oregano og tomatsauce
Farserede peberfrugter med bacon og tomatsauce - *
Farserede peberfrugter med gulerod og knoldselleri
Farserede peberfrugter med paprika og rosepeberkorn
Farserede peberfrugter med soya og tomat
Farserede salathoveder med krydret tomatsauce
Farseret squash med bouillon og løg
Farserede squash med paprika og sennep
Farserede tomater med havregryn og spinatsauce
Farserede tomater med kødfars og peberrod - *
Farseret bladselleri med tartareost
Farseret kål med muskat og ris

Farseret kål med piskefløde og rasp - *

Farseret kål med sennepssauce
Farseret rosenkål med bacon og piskefløde
Farseret salat med peberfrugt og ægnudler
Farseret spidskål med hvidløg og oregano

Farsret med muskat og pasta

Farsret med timian og grønsager - *
Fars med chili og fishsauce - Thailand
Farsrand med gulerødder og spinat
Farsruller med oregano og persille - Italien *
Farsruller med havregryn og æbler - *
Forloren and med nelliker og æbler
Forloren hare med enebær og hasselnødder - *
Forloren hare indbagt med hvidløg og kål
Forloren hare med vildtsauce og æbler
Forloren skinke med bacon og sennep
Forloren skinke med paprika og rødbedeeddike
Forloren wienerschnitzel med rosmarin og soja
Frikadeller fra Sichuan med chili og ingefær - Kina *
Frikadeller med allehånde og rasp - *
Frikadeller med blomkål og timian
Frikadeller med brune ris og ristaffel

Frikadeller med bønner og paprikasauce

Frikadeller med champignon og hvidløg

Frikadeller med chili og ingefær

Frikadeller med chili og lime - Thailand
Frikadeller med chili og spidskommen
Frikadeller med danskvand og gulerod - *
Frikadeller med danskvand og muskatnød - *
Frikadeller med estragon og grønne tomater - *
Frikadeller med forårsløg og peberfrugt - *
Frikadeller med fløde og karry - *
Frikadeller med grahamsmel og nødder - *
Frikadeller med grønne krydderurter - *
Frikadeller med gulerodssalat og svesker
Frikadeller med hytteost og timian - *
Frikadeller med ost og peberfrugt - *
Frikadeller med revne gulerødder og havregryn - *
Frikadeller med timian og allehånde - *
Frikadeller med tørrede abrikoser og yoghurt - *
Fyldt farsbrød med bacon og grøntsager - *
Fyldte farsbøffer med ansjoser og kapers - *
Goliat frikadelle med bouillon og paprika
Julefrikadeller med allehånde og appelsin - *

Julefrikadeller med ingefær og nelliker - *

Karbonader med bacon og tartarsauce
Karbonader med estragon og estragonsauce
Karbonader med gulerødder og sennepssauce
Karbonader med hvidløg og krydderurter
Karbonader med krydderurter og agurkesauce
Karbonader med oregano og ost
Karbonader med ris og salat
Kinesiske perleboller med havregryn og karry - *
Krebinetter med kartoffelmos og sesamfrø
Krebinetter med parmesanost og salvie - Italien
Krebinetter med soya-flødesauce og persille
Kødboller i gryde med ærter og tomater
Kødboller i grøntsagsstuvning med persille og tomater
Kødboller i thaikarry med cashewnødder - Thailand
Kødboller med bacon og tomat
Kødboller med dild og persillerødder
Kødboller med gulerod og porre
Kødboller med gulerod og spinat
Kødboller med hvidløg og paprika
Kødboller med oliven og ærter - Spanien
Kødboller på spid med engelsk sauce og oregano - *
Kødfyld i dejboller med sød chilisauce og østerssauce - Indonesien
Kødsauce med hoisin sauce og nudler - Kina
Kåldolmer med karry og æbler - *
Kåldolmer med muskatnød og rasp
Kåldolmer med ost og spinat - *
Kåldolmer med persille og røget skinke
Kåldolmer med ris og salvie
Langeliniefars med champignon og spaghetti - *

Lasagne med fetaost og skinkekød

Pasta Bolognese med bladselleri og gulerod  - Amerika
Risruder med fars og krydderurter
Selleri med hvidløg og jægerfars - *
Selleriroulader med hvidløg og timian - *
Sennepsgratineret farsbrød med allehånde og bacon - *
Skinkesoufflé med paprika og stuvet spinat - *
Stegt svinekød med chili og hvidløg - Thailand
Tex mix chili i bagt kartoffel med peberfrugt og spidskommen - Amerika