Svineflæsk 
Appelsinflæsk med laurbær og timian - *
Bacongryde med grøntsager og timian - *
Barbecue rib
Black bean spareribs med ingefær og risvin - Kina
Bonderet med grøntsager og persille - Holland *
Braiseret spidskål med flæsketerninger - Frankrig
Brune bønner med sirup og vineddike
Brændende kærlighed med bacon og løg - *

Bønnegryde med bacon og persille

Cassoulet a Tain l´hermitage med hvide bønner og løg - Frankrig

Citronmarinerede revelsben på grill med basilikum og honning

Citronmarinerede revelsben på grill med pastasalat
Farseret ribbensteg med blegselleri og hasselnødder
Farseret ribbensteg med hvidløg og krydderurter

Farseret ribbensteg med mandler og porrer

Flæskegryde med chili og stjerneanis - Thailand
Flæskegryde med hvidkål og svesker
Flæskegryde med karry og paprika
Flæskepande med hvidvin og kommen

Flæskeroulade med svesker og æbler

Flæskeruller med agurkesalat og persille - *
Flæskeruller med ananas og karry - *
Flæskeruller med bacon og sennep

Flæskeruller med ingefær og svesker

Flæskeruller med kaffe og peberfrugter
Flæskeruller med løg og peberfrugt - *
Flæskeruller med porre og rasp - *

Flæskerullesteg med fransk sennep og rosiner

Flæskesauté med farin og soya - Japan
Flæsk i grønsagsgryde med honning og rødvin
Flæsk med champignon og paprikasauce - *
Flæsk med citron-kaperssauce
Flæsk med kålrabi og persille
Flæsk med porrer og selleri
Fyldt ribbensteg med appelsin og porre
Grillstegte kamben med marinade - *
Grillstegte ribben med ananas soya og hoisin sauce - Kina *
Grillstegte ribben med Char Siu sauce - Kina *
Grillstegte ribben med cidereddike og karry
Grillstegte ribben med paprika og soya - Amerika *
Grillstegte røgede ribben

Gryderet fra Rypehøj med porrer og æbler

Gryderet med fennikel og peberfrugt

Gryderet med hvide bønner og peberfrugt

Gryderet med hvidkål og hvidløgsspegepølse

Gryderet med hvidvin og safran - Spanien

Gryderet med krydderurter og ærter - *
Gryderet med kålrabi og timian
Grydestegte kamben  med kartofler og salat - *

Gæstegryde med champignon og porrer - *

Høstgryde med paprika og porrer - *  
Karryflæsk med kartofler og persilledressing - *  
Kromandens surrib med husblas og laurbærblade  
Kålgryde med revelsben og svesker  

Letsaltet flæsk og pølse med laurbærblade og porrer

 
Letsaltet grillet ribben med ananaslage og honning  
Marinerede revelsben med citron og honning  
Marinerede revelsben med citron og ingefær  
Marinerede revelsben med farin og rødvin  
Marinerede revelsben med ingefær og æbler  
Marinerede ribben med appelsinjuice og soya  
Marinerede ribben med chutneyfyldte æbler - *  
Marinerede ribben med cognac og ingefær  
Marinerede ribben med sennep og øl  
Mesterens ovnret med kartofler og øl - *  
Ovnstegte kamben med barbecuesauce - *  
Ovnstegt flæsk med kartofler og flåede tomater  
Ovnstegt flæsk med peberfrugt og tomat - *  
Paneret flæsk med grovfritter af pastinak og rødbede  

Piccadilly med champignon og æg - *

 
Revelsben i sur-sød kiwisauce med ingefær og soya  
Revelsben med appelsinglasur  
Revelsben med bouillonstegte urter og tomatsauce  
Revelsben med gammeldags grøn salat - *  
Revelsben med honning og ingefær - Østen  

Revelsben med rosmarin og timian

 
Revelsben med svesker og æbler - *  
Revelsben på grill  
Ribbensteg glaseret med dijon og farin  

Ribbensteg med grøntsagssauté og rødvinssky

 
Ribbensteg med Herbes de Provence  
Ribbensteg med sprød svær  
Ribbensteg med tabasco og tomatpuré  
Ribsteak med grillsauce og kartoffelsalat  
Ribsteak med grillsauce og salat - *  
Ribsteak med ingefær og tomat  
Ruskomsnusk med grøntsager og persille  
Saltet flæsk med brunkål og kryddernelliker - *  

Sennepskrydret baconsteg med puddersukker og rasp - *

 
Shortribs med grovfritter og æblesalat  
Skærduels med kartofler og sild  

Små flæskeruller med rosmarin og svesker - *

 
Smålandsdyppelse med kartofler og persille - Sverige  
Sommerschnitzel med kartoffelsalat og en dreng - *  

Sparreribs a la Chef med hvidløg og soya - *

 
Spareribs barbecue med chili og rom - Amerika
Spareribs fra Szechuan med chiliolie og lys soya - Kina

Spareribs med barbecuesauce og peberfrugt

Spareribs med citron og soya
Sprængt flæsk med ostesauce og porre - Sverige
Stegt flæsk i fad med scalloped potatoes - *
Stegt flæsk med hvidkål og æbler

Stegt flæsk med ingefær og lun æble-korianderchutney

Stegt paneret flæsk med grøntsagsblanding og oliven - *
Stegt paneret flæsk med kartofler og løgsauce
Stegt paneret flæsk med persillesauce og timian - *
Steve´s ribben med blommemarmelade og ris
Strudel med bønner og surkål - Østrig

Surkålsgullasch med paprika og peberfrugter - Ungarn *

Surrib fra Sønderjylland med laurbærblade og nelliker

Sur-sød flæsk med hvidvin og mandler - Kina

Thai-flæsk med soya og æg - *
Tyroler med champignon og peberfrugt
Æblekål fra Bromølle med løg og tomat
Ølben fra Sønderjylland med allehånde og laurbærblade - *
Ølben med porter og timian